Şimdi Ara

Abiii küçük şehirde yaşanır mı yaa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kampüsteki etkinliklere falan katılırdım o zaman bedavaya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    Küçük şehirlerde ulaşımın daha pahalı olduğu gerceği

• Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

Eşit ağırlıktan hazırlansaydınız şu an Boğaziçi'nde çimlere uzanıp biranızı içerdiniz hocam 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim tek büyükşehir istanbul mu? git antalyaya, izmire falan.. hayır ne bu fıkara övücülüğü?

• Bir kasabada tek veya çift katlı 3+1 müstakil bir ev bahçeli yıllık gıda mı çıkarabileceğim, bir iş asgari ücretin 2 katı maaş. Ailemle de yanımda olsun. Bana çok fazla gelir. Eş filan istemem.

İşimi yaparım akşam gelir bahçede dinlenirim hobilerim olur pcde oyun açar arkadaşlarla sabahlarım. Çok güzel değil mi

• Hocam sizin Kars'ta kesin gömünüz filan vardır

• Küçük şehir ne abi yeaa ben her gün AVM'ye gidip pahalı markaların kıyafetini deneyip eğlencenin dibine vurcam

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

inönü tıp 22k ile kapatmış. cidden kafkasa yatay geççen mi hocam

• Baya düşmüş İnönü 13 tü benim girdiğim yıl,geçiş başvurusu yaptım alırlarsa gidicem kafkasa

• Bence ceng bile okunmaz

• Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt
    Dediklerinizi sevmiyorum Konya olur mu bana

• Rize de ev fiyatları çok mu uygun yaa ? Rizeye taşınalım

• Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Partilere katılmak yerine kütüphanede kendini geliştirmeyi tercih etsen bile bunu dağ manzaralı kütüphane yerine boğaz manzaralı kütüphanede yapmak daha cazip

• o yerde 1 hafta yaşamak için millet ne paralar ödüyor.. 

• Küçük şehirde aile evinde yaşamak sandığınız kadar kötü bir şey değil.

• şehir dışında okuma dönemi bitmiştir. kiralar 15-20 bin tl den başlıyor. hangi öğrenci bunu ödeyebilir. üç kişi ev tutsa bile kişi başı sadece ev kirası 5000tl. yani öğrencinin ayda en az 12 bin tl ye ihtiyacı var. nerden bulacak bu parayı??? burası abd değil part time çalışsın. o kadar ders yükü altında çalışma olmaz.

• Bu konu sanırım benim yorum yapmam için açılmış.

İstanbul'da doğup ve İstanbul'da 29 sene yaşadıktan sonra özel sebeplerden dolayı Trabzon'a ailemin yanına yerleştim. 4 Yıl sonra yani şu günlerde tekrar İstanbul'a döndüm. Yukarıda da arkadaşın dediği gibi, sorun ev değil. Bunu 4 yıl içerisinde çok net bir şekilde gözlemlemiş birisi olarak söylüyorum ki sorun kesinlikle ev değil. Buraya yazmak istesem inanın yazacaklarım belki de saatler sürer ama kendimi bunun için yormayacağım.

Her olumsuzluğuna rağmen büyük şehir, büyük şehirdir arkadaşlar.

• ozr2pkr kullanıcısına yanıt

Benzer şeyleri yaşamışız hocam benim çocukluğum istanbulda gecti ünide istanbul tutmayınca memleket diye trabzonu yazdım,3 sene boyunca trabzonda kaldım ve en sonunda kafayı yeme noktasına geldim cidden büyük şehrin farkı azimsancak bir şey değil, trabzonda yaşadığınız zorlukları vs. tahmin edebiliyorum ama yine de deneyimlerinizi ve gozlemlediklerinizi merak ettim çok uzun olmasa da biraz bahsedebilir misiniz ?

• Yaşanır kardeş öyle bir yaşarsın ki mecbur kalınca...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.