Şimdi Ara

Abi neyapacağımı bilmiyorum ne olur yardım edin!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hiç bir kızla konuşamıyorum hiç bana bakan yok neden bilmiyorum ne yapacağıma şaşırdım yakışıklıyım düzenli tertipliyim kıyafet saç sakal herşeyim düzgün ama bakan yok ya ne yapmam lazım anlamıyorum ki bi yardım edinya görüyorum bildiğin mal gibi adamların yanında fıstık gibi kızlar var anlamıyorum bi el atın ne olur ?????

• kardeşim allah seni tipinle imtahan ediyor üzülme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle mal gibi adamlar demen dogru dgl.

senin soruna gelirsek,

para ve tip varsa sorun cözulur.tipim var dion.

geriye tek şey para kalıyor.eger yoksa bi işe gir para kazan ve istedigin kişiye teklif et.

bi bayanlar azcik sert erkek severler,herseye evet deme.

bu devirde kızın yanında,bi de onun arkadaslarınıda etkilemek gerekiyor artık.tausiye veriyorlar cunku onlar.

2.bi sorun ise korkaklıktır.bunuda boks çalışarak atlatabilirsin,eldiven al,kum torbası pahalı gelirse evde yorganlara vurarakta calisabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhfade -- 31 Mayıs 2014; 16:54:08 >
  • Bu senin kendini gösterememenden kaynaklanıyo yani dikkat çekmiyosun çünkü sosyal değilsin aynısı benim başımıda gelirdi, ağırlık diye bir şey var yani bu daha çok kızlarda geçerlidir ama seninkide dikkat çekmeme sorunu olabilir git popüler çocuk ol demek istemiyorum ama bazı alanlarda kendini öne çıkarman gerek

• dilini geliştir knk
  • kardeşim paramda var ama dil yok işte cesaret yok gidip konuşsam acaba neder diye kalıyorum işte biliyorum yapacaklarımı ama yapamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan0444

kardeşim paramda var ama dil yok işte cesaret yok gidip konuşsam acaba neder diye kalıyorum işte biliyorum yapacaklarımı ama yapamıyorum

okulda mı?yanı daha sonrada yuz yuze gelebilecegin bi ortamdaki birine mi teklif edeceksin?

• okulda veya dışarda ama öyle arkadaş ortamım da geniş deilki hiç kızlarla konuşamıyorum normal arkadaşda yok !!
  • Tip varsa sıkıntı sendedir.

• ShaNexxx kullanıcısına yanıt
    sıkıntı bende biliyorum ama ne yapcağımı bilmiyorum kii
  • quote:

okulda veya dışarda ama öyle arkadaş ortamım da geniş deilki hiç kızlarla konuşamıyorum normal arkadaşda yok !!

psikiyatr ya da uzman dglm ama özguven sorunun olabilir.

boy kilo oran nasıl?istersen yazmayada bilirsin kısa,orta,uzun?

siyah gozluk filan takıp ilgilerini çekmeyi dene.

bide şu soruyu sor. insanlar neden benle konuşsun?

mesela bizim bi bilgisayarcı arkadaş var onun arasi iyidir,cumku ışi dusuyor kızların ona.

ya da matematıgi iyi olan bi ders çalıştırır.

lisedeyken beni de esprilerim icin severlerdi mesela

bu şekılde bi cozumlemeyi dene bide istersen?

• boyum kilom yerinde uzunum herşeyim yerinde sorun konuşamam konuşma yönünden kendimi nasıl geliştirecem ??
  • quote:

boyum kilom yerinde uzunum herşeyim yerinde sorun konuşamam konuşma yönünden kendimi nasıl geliştirecem ??

garson,kafe vb. dialog gereken yerlerde çalışarak.
    ya da sözlüklerde,forumlarda korkmadan yazarak.

bende çok sesim çıkmazdı,bi işte calıştım sinir hastası oldum sonunda.

• hepinize teşekkür ederim benimle ilgilendsiğiniz çok saolun bakalım inşallaha bişeler yapabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.