Şimdi Ara

Abi Bozuk 1 Liran Varmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
3
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günahimi vermem para kolay mi kazaniliyor lan çalişsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay kardeşim yeni mi aldın bir bakayım...Güzelmiş 1 hafta versene takılayım.
    Daha da göremezsin verdiğini
    Klasik ümraniyeliler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün Beşiktaş da 3 kişi para istedi birine de dönüp bakmadım iyi de yaptım hiçbiri de çocuk değildi nerden baksan 20 - 25 yaşlarında insanlar
  • bende karşılaştım ankarada 80 kuruşun varmı abi diyorlar
  • Dünyanın 17. büyük ekonomisi, zengin, insanların yediğinin önünde yemediğinin arkasında olduğu Türkiye..

Ama siz yine rte tembih etti diye 3-5 çocuk filan unutmayın..
  • Ankarada yasiyorum her gun , astiye , kizilaya sihhiyeye , ulusa gidiyorum bana pek denk gelmiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hersh

Aşti'de çete halinde gezenler var.

ayda bir gidip geliyorum aşti resmen çakallar yuvası olmuş bilet aldım metrodan yukarı çıktım otobüs saatini bekliyorum geçtim oturdum teyzenin bir tanesi tam dümenci yol parası istiyor iki gencten genclerde dinliyor neyse gençler acıdı çıkardı para verdi sonra bir öğrenci geldi ankarada yaşıyor sanırsam teyze başladı naber nasılsın diye konuya girmeye genç hiç takmadı he he teyze sen bulursun merak etme dedi ama tabi bunun gibi tipler dolu sürüyle
  • İyi giyimli 30 yaşlarında birisi Kadıköy Moda'da bazen görüyorum, gelen geçenden "2 liranız var mı? " diye kibar bir şekilde soruyor.. Bana da sordu "yok dedim" 30 kişi verse, 60 lira günde..

• Bozuk 1 liram yok çalışan var olur mu diyecek oturup kalacak olduğu yerde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mecidiyeköyde yaklaşık hergün istiyolar zaten kaçış yok.

- Abi kardeşimin karnı aç karnını doyurucam bi çorba parası
    - Kardeş yol param yok dolmuş parası verir misin
    - Allah rızası için bi ekmek parası abiiii

Hiçbirine taviz vermem direk devam.
  • babamın bir anısını aktarayım, 4. levent fsm köprüsüne gidiş sapağında eskiden otostopçular olurdu. hala var mı bilmiyorum. bir gün babam buradan geçerken birisini arabaya almış. adam milli boksörüm diye kendisini tanıtmış. babam normalde böyle şeyleri kesinlikle yemez ama adam artık nasıl rol yapıyorsa inanmış babam da. adamı gebze yenimahalle girişinde bırakmış (babamın iş yeri de zaten oradaydı), bırakırken de bir miktar para vermiş. aynı adamı bu kez birkaç gün sonra babamın ortağı başka bir yerden almış. daha sonra iki ortak iş sonrası büroda muhabbet ederken konu açılmış ve ikisinin de aynı adam tarafından tokatlandığı anlaşılmış.
  • ben izmirde erzuruma gidicem yol param yok, 1 lira verir misin diyeni bile gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlatwaX

yakın zamanda elinde ağaç kesme motoruyla dolaşan tipler vardı. birkaç tanesiyle karşılaştım. hepsi de memleketinden şehrin göbeğine ağaç kesme işine geldiğini söylüyordu. hala varlar mı bilmiyorum.

ha bir de tiyatrocular var ki akıllara zarar. 2 orta yaşlı kadın ve bir şişman yaşlı teyze, bir otomobilden trafik ışıklarının yakınında iniyorlardı. ışıklara yaklaşan mercedes bmw audi gibi lüks araçları gördüklerinde teyze bayılıyor yanındaki kadınlar da telaşa kapılıp lüks araçtan yardım istiyorlardı. adam hastaneye götürmek istediyse de nasıl yapıyorlarsa adamdan para alıp gönderiyorlardı. bunu aynı yerde üç dört kez tekrarlayıp gidiyorlardı. arada bir yine geliyorlardı. acayip gerçekçi oynuyorlar, şok olmuştum

Benim başıma geldi . Yani amcamla gidiyorduk avm'ye , bir yaşlı kadın yanında 2 tane kızı , kızlarıda 28 yaşlarında , hastaneye götürürmüsünüz falan aldık arkaya bu 3ünü (araba range rover ) , sonra birden bağırmaya başladılar yok para verin vermezseniz bağırız falan . Amcamda eski organize şube müdürüydü , silahta taşıyordu . Çektik bunları tenha yere amcam silahı çıkardı , birinin başına vurdu kabzasıyla , ben öldürecek sandım araya girdim , bunlar ağlıyorlar falan , sonra arkadaşlarını aradı , aldılar bunları . Sonra serbest bırakılmışlar tabi . Bunları salanlarda suç .

• quote:

Orijinalden alıntı: timeclub

İzmit'te de var bi kadın hergün aynı yerde bana oğlum 1 liran varmı diyor. ben de alıştım artık var deyip geçiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

yakın zamanda elinde ağaç kesme motoruyla dolaşan tipler vardı. birkaç tanesiyle karşılaştım. hepsi de memleketinden şehrin göbeğine ağaç kesme işine geldiğini söylüyordu. hala varlar mı bilmiyorum.

ha bir de tiyatrocular var ki akıllara zarar. 2 orta yaşlı kadın ve bir şişman yaşlı teyze, bir otomobilden trafik ışıklarının yakınında iniyorlardı. ışıklara yaklaşan mercedes bmw audi gibi lüks araçları gördüklerinde teyze bayılıyor yanındaki kadınlar da telaşa kapılıp lüks araçtan yardım istiyorlardı. adam hastaneye götürmek istediyse de nasıl yapıyorlarsa adamdan para alıp gönderiyorlardı. bunu aynı yerde üç dört kez tekrarlayıp gidiyorlardı. arada bir yine geliyorlardı. acayip gerçekçi oynuyorlar, şok olmuştum

Adamdan o parayı ne diyerek alıyorlardı merak ettim.
    Ağzım açık okudum.

hocam sanırım o iki orta yaşlı kadın, teyze bayılınca oradan geçen vatandaşlar kılığına girip teyzeye yardımcı olması için lüks aracı durduruyorlar, teyze yarı ayık yarı baygın halde aç olduğunu söylüyor, hastaneye götürmek isteyen adamın teklifini reddediyor, adam da para verip oradan uzaklaşıyor. sanırım böyle yapıyorlar

edit: şimdi aklıma geldi. o iki kadın, teyzeyi bazen ortalarına alıyordu, kollarına girmişlerdi. teyze fenalaşmaya başlamış, o sırada lüks araç ışıkta beklemekteydi. fenalaşan teyzeyi gören lüks araç sahibi aracından çıktı ve sonrası yine araç sahibinin teyzeyi hastaneye götürme isteği, aç olduğunu söyleyip hastaneye gitme teklifini reddetmesi, bunun üzerine araç sahibinin para vererek oradan gitmesi. doğaçlama oynuyorlar bunlar sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murder Inc. -- 29 Mayıs 2014; 1:49:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Woss

quote:

Benim başıma geldi . Yani amcamla gidiyorduk avm'ye , bir yaşlı kadın yanında 2 tane kızı , kızlarıda 28 yaşlarında , hastaneye götürürmüsünüz falan aldık arkaya bu 3ünü (araba range rover ) , sonra birden bağırmaya başladılar yok para verin vermezseniz bağırız falan . Amcamda eski organize şube müdürüydü , silahta taşıyordu . Çektik bunları tenha yere amcam silahı çıkardı , birinin başına vurdu kabzasıyla , ben öldürecek sandım araya girdim , bunlar ağlıyorlar falan , sonra arkadaşlarını aradı , aldılar bunları . Sonra serbest bırakılmışlar tabi . Bunları salanlarda suç .

belalarını bulmuşlar hocam.

• sizden gene para istiyorlar

8 nisan gibi oldu bu olay

besiktas otobus istasyonundayız, bir adam yanımıza geldi üzerimizdeki montu istedi. biz tabii soklar icinde kaldık. para ister diyoduk adam montları istedi. biz sastık kaldık tabii
  • Trabzon da "abi buranın yabancısıyım inşaatta calısıyordum işten cıkardılar,işsizim karnım aç,kusura bakma rahatsız ettim seninde " aynı bu şekil konuşuyorlar 3-4 tane adam durdurdu beni aynı bu lafları söylediler hepsi de. Organize iş anlıyacağınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: kamil611

Trabzon da "abi buranın yabancısıyım inşaatta calısıyordum işten cıkardılar,işsizim karnım aç,kusura bakma rahatsız ettim seninde " aynı bu şekil konuşuyorlar 3-4 tane adam durdurdu beni aynı bu lafları söylediler hepsi de. Organize iş anlıyacağınız.

ben de bu tiplerle son zamanlarda karşılaşmaya başladım. hatta bir gün arabada, babam da yanımdayken geldi böyle biri, aynı şekilde derdini anlattı. babam adamı kovdu. o sırada babam onu kovmakla meşgulken adam hala beni ikna etmeye çalışıyordu. en sonunda tamam lan bağırma dedi babama. hayatımda ilk kez babama söylenen bu laf koydu bana. daha önce babama böyle laf söyleyen birini görmemiştim çünkü. sağ elimi koltuğun arkasına uzattım, sustalı bijon anahtarı elime geldi. kapıyı açarken kaçtı, elimdeki bijon anahtarını gördü sanırım, çünkü ben aşağı inmeden kaçmaya başladı. bu da böyle bir anım işte

• Sarıyer'de büyükdere mahallesi var bilenler bilir, güzel mahalledir.

Orada bir çif köfteci var Mehmet Usta diye, geçtiğimiz aylarda orada takılır iken, gün içerisinde dükkanda ki çalışanın dediğine göre abartısız söylüyorum 20 kişi gelmiş para dilenen.

Dilencilik diye bir sektör var ve bayağı bu iş artık şirketleşme vaziyetine gelmiş.

Bu işi meslek edinmiş insanları minibüs'ün teki toplayıp mahalleye getiriyor ve sabah esnafın dükkanları açmasıyla birlikte bırakıyor mahalleye çekirge sürüsü gibi dağılıyorlar, akşama kadar artık büyükdere
    mahallesinden ne toplarlarsa çünkü bildiğiniz gibi büyükdere mahallesinde de köşkler, tarihi yalılar filan var.

Zenginlerden ,mahalledeki dükkanlardan bütün gün ne toplarlarsa kar.

Kimbilir bu şekilde ne para kaldırıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.