Şimdi Ara

ABİ BAKİR ERKEKLER OLARAK EVLENİRKEN KANDIRILACAK MIYIZ? :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maalesef hocam 2012 yılından beri asosyal yanlız biriyim yas 24 oldu spora gidiyorum sosyalleşmek açısından ama öyle pek mümkün değil o ortam  

nasıl sosyalleşe bilirim arada kütüphaneye gidiyorum ama daha bir kızla filan kesişmedim

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    şey yapcaz.. burda söylenmez. Kadına şiddete hayır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lovecraftianism kullanıcısına yanıt
    Tabi canım ne demezsin. Bir anahtar tüm kilitleri açıyorsa master keydir bir kilit her anahtara açılıyorsa bozuktur

• -Hattori- kullanıcısına yanıt
    İleride evleneceğin kişi senin bakir olmanı çok önemsiyorsa sende onun bakire olmasını önemsersin. Zaten senin derdin bakir olmak yada bekaretini korumak değil, fırsatın olmuş olsaydı bakir olmazdın. Öyleyse bunları kendine dert etme. Kendine dert edeceğin şey gerçek sosyal altyapıyı oluşturamaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt.kaya -- 23 Temmuz 2021; 0:45:40 >
  • Bu devirde evlenmek hard kaziklanmak bu kazigi yemeyi kabul etmeyen evlenemez bu bir gercek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt

• lovecraftianism kullanıcısına yanıt
    Gitsinler o zaman ticarete döksünler, hem çok partneri olur hem çok para kazanır. Hem de aile kurumundan uzak dururlar. Kazan-kazan

• kurt.kaya kullanıcısına yanıt

haklısınız hocam ama isteyerek veya istemeyerek şuan bakir durumdayım yaş olmuş 24 şimdi bir kız çıksa karşıma aynı yaşta görücü vs o kız 24 yaşına kadar benim gibi bakire kalmış olması mümkün mü bu devirde  

Mesela ben dersaneye giderken,sınıfın çoğunluğu kızdı wp grubu kurmuştuk.Hepsine bir bahane bulup yazıyodum özelden,birine soru sorma ayağına yürüyodum,birinin cüzdanı kaybolmuştu ordan muhabbet kurmaya çalışıyodum.Sevgilsi olanlarda vardı,hatta hoşlandığım birinin sevgilisi olup olmadığını tam anlayamadığım için gizli gizli takip ettim.Sonra p*ç'in teki scirocco ile aldı gitti orası ayrı bir konuda yani özet olarak bu şekilde deneme yanılma yaparak 3-4 kişiyle çıkabildim.Ama tabi sosyal ortamıda yaratabilmek lazım sırf wp'den,insta'dan olmuyor.

Mümkün, hala birçok kız bekaretini koruyor ama asosyal onlarda senin gibi ve senin dikkatini çekmiyor. Hem okumuş, hem kültürlü, sosyal çevre sahibi, güzel alımlı, kendine güveni tam bir kız arıyorsan bu kızlar için genelde bekaretin önemli olmadığını ve şans eseri karşına çıkabileceğini düşünüyorum ama o diktirme olayları gerçekten iğrenç, neysen o olmalısın. Madem o kadar özgüven vardı keyfine göre yaşadın bunu da onurlu bir şekilde taşımayı bileceksin.

• Buradaki erkeklerin yarısı elinde olsa kendi evini otel niyetine kullanacak adamlar ama buna rağmen her hafta bakire/değil konusu açılması beni çok şaşırtıyor.

• William0 kullanıcısına yanıt

Hey william youre god damn right

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne dershanesiydi hocam?

Kpss

• Battlefield Maşuku B kullanıcısına yanıt

• kurt.kaya kullanıcısına yanıt

elinize saglık güzel yazmışsınınz sonuna kadar haklısınız.  

• Sizin ben derdinizi sevim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.