Mağazacılık sektöründe uğraşanlar veya abercrombie orjinal ürününe sahib olanlar bilir sanırım. Çok hoşuma gitti fiyatı 60 lira. Gittigidiyor.com'da da satışı var bu adamların biraz daha yüksek tabiki. Sanırım yurtdışından getiriyorlar. Orjinal midir ?
Abercrombie'nin sitesinden alıp koymuş sanırsam, satılan ürün fotosunu iste.
Orjinal siteden direk alinmis koyulmus ama Turkiye'de orjinal bulmak cok zor, kaldiki Amerikada Polo T-shirler 60 dolar, Turkiye`de adam 20-25 TL`e satiyor inatla orjinal diyor. Ama orjinali ile sahteleri arasinda daglar kadar fark var. Ama ben nedense sahtelerini daha cok begeniyorum, kumas kalitesi biraz daha iyi...
quote:
Orijinalden alıntı: Pritz21
Orjinal siteden direk alinmis koyulmus ama Turkiye'de orjinal bulmak cok zor, kaldiki Amerikada Polo T-shirler 60 dolar, Turkiye`de adam 20-25 TL`e satiyor inatla orjinal diyor. Ama orjinali ile sahteleri arasinda daglar kadar fark var. Ama ben nedense sahtelerini daha cok begeniyorum, kumas kalitesi biraz daha iyi...
Hocam bu ceketleri bilemicem ama T-shirtler cidden kaliteli oluyo be
3 tane çakma kullanıyorum ama orjinalini görmediğim için bi fark hissetmiyorum
60 lira ya cok zor onun orijinal olması 1. kalite sahtedir büyük ihtimalle ama gerçek fotolarını görmek lazım
Fiyatı 100tl'den aşağı olan hiç bir ürün Abercrombie değildir.
quote:
Orijinalden alıntı: Damn It
peki yukarı olanlar?
Zaten çoğu ürünü 100tl üstündedir. 100tl'den fazla da sahte ürün yapmayacaklarına göre.
Orjinalleri gerçekten diğer markalara göre kat kat fark ediyor.. Abercrombie alıcaksanız yurt dışından alın türkiyedekilere pek güvenemiyorum
Peki Adana'da Colin's mağazalarının genelinde Aber satılıyor fiyatıda 120-130 lira orjinalmidir ? Türkiye'de distribütörlüğü-bayiliği falan yok mu bu adamların yahu ?
quote:
Orijinalden alıntı: Şakirt Online
Peki Adana'da Colin's mağazalarının genelinde Aber satılıyor fiyatıda 120-130 lira orjinalmidir ? Türkiye'de distribütörlüğü-bayiliği falan yok mu bu adamların yahu ?
toptan satışları var adamların sitede yazıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme