Şimdi Ara

Abdurrahman Tatlıcı 8'li kampanya paketi 95 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
2
Favori
5.634
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkes farklı marka helva önermiş, Türkiye'de bu kadar helvacı var mıydı

Ahh Okyay antep fıstıklı, üzümlü kekim benim çocukluğumu getiriyor akla her gördüğümde eski tenekede olanın resmini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 17 Aralık 2019; 23:53:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Üçel helva ile kıyaslayacak var mıdır?
    Hocam üçel helvanın methini çok duyduğum için özellikle bulup tadına baktım ve tenekenin 1/5 ini bile yiyemedim..okyay helva ile kıyaslamak için denemistim..okyay helva bugune kadar yediklerim içinde uzak ara en iyisi..tabi bu damak tadı kişiden kişiye değişir..bu markaya daha denemedim ama denicem insallah..bende okyay ile bu markayı deneyipte kıyalayacak varsa memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isparta şarkikaraağaç tan kadir tokgöz doğal helvasını yemeden helva yediniz sanmayın. öyle ki helva kültürü bu topraklarda doğmuş ve anadoluya yayılmıştır. o kadarki her yıl helva bayramı kutlanır bu ilçede. yanlış yazmadım festival değil bayram. o kadar yani. ne derler malum suyu pınarından helvayı diyarından. haberi olmaz ama kadir tokgöz reklamını yaptığımı duysa duygulanır herhalde

Kültür Portalı
    GELENEKSEL KIZILDAĞ HELVA BAYRAMI VE SÜNNET ŞÖLENİ | Türkiye
    https://www.kulturportali.gov.tr/turkiye/genel/etkinlik/geleneksel-kizildag-helva-bayrami-ve-sunnet-soleni

Şarkikaraağaçlım | Şarkikaraağaçlılar Derneği Haber Sitesi
    ŞARKİKARAAĞAÇ HELVASI ANTALYA’DA .
    http://www.sarkikaraagaclim.com/detay.asp?ID=7055

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iqwert -- 18 Aralık 2019; 0:51:4 >

• Bi helvada benden gelsin ozaman. Trabzon Beton Helva

• quote:

Orijinalden alıntı: kopsil

DÜKKANIN
    HAYIRLI

• Okyay Trendyol dan alıp yemiştim bı ara. Sıradan bir helva tadı aldım. Sanırım damak tadına göre değişiyor bu helva işi.

• Abdurrahman Tatlıcı 8'li kampanya paketi 95 TL

çocukluğumuzun helvası memleketimin helvası macera aramayın
  • Soma'da tahin helvasını özellikle taze yaptıklarında helvacı arar, gideriz açık büfe ikram eder pişmaniye gibi sıcak sıcak yeriz sağ olsun. Bugüne kadar tahin helvasını hiç sevmezdim ama Soma da gerçekten güzel yapıyorlar. Bolca helvacı var ve hepsi de glikozsuz, el yapımı, fabrikasyon degil. 2-3 günde bir taze helva döküyorlar. Marka tavsiyesine gerek yok. Yolu düşenler uğrasın, pişman olmazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine.

HAYIRLI

Alıntıları Göster
    Olsun

• dartanyan30 D kullanıcısına yanıt
    hocam ben okyay markasını methini çok duyup aldım açıkcası beklenitimi pek karşılamadıç..Abdurrahman tatlıcı nın helvasını yiyince hem kıyır kıyır hemde tahin lezzeti ağzınızı dolduruyor..diğeri ise üçel bu iki markanında çok gerisinde..Abdurrahman tatlıcı helvasını yediripte beğenmeyen bir kişi bile yok çevremde.
  • insitu İ kullanıcısına yanıt
    Hocam bende abdurrahman tatlıcı markasını henüz denememistim ama sizin bu yorumdan sonra en kısa zamanda denicem.ama simdiye kadar denediklerim içinde en iyisi okyay .

• Bu adamların ürünleri kaliteli,
    Youtubede trt nin çektiği belgeselde görünüyor fabrika ve üretim aşamaları.
  • Okyay ve Abdurrahman Tatlıcı ikisi de birbirinden lezzetli Okyay ın içeriği bilmiyorum ama Abdurrahman T. nin içeriği diğerlerine göre daha sağlıklı
  • ben ikisinide satıyorum kardes. Okayay da güzel helva ama Abdurrahman tatlıcının 10 da 1 i etmez. okadar yani. Adamlar helva işinde aşmışlar. üstelik koruyucu ve emuglatörde yok. Yinede sen bilirisin. yemeden konusma bence
  • Arkadaşlar bu Abdurrahman Tatlıcı helvasının hangi serisi daha iyi.. Deneyenlerden yorum rica ediyorum... Normal gri teneke 1 kg sade helva mı yoksa 1 kg sade siyah teneke özel seri olan mı? Bir arkadaş "kıyır kıyır" diye bir tabir kullanmış. Benim aradığım işte pişmaniye gibi iri çekim tip olanı. Bimden Üçel markalı helvasını almıştım tenekede. Ama normal bir helvadan farkını göremedim.
  • Hasan Çavuş Helvası yemeyen de helva tavsiye etmesin bi zahmet... :-)
    www.hasancavus.com.tr
    Bandırma Tarihi Hasan Çavuş Helvacısı
    http://www.hasancavus.com.tr/Default.aspx
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.