Şimdi Ara

Abdurrahim Albayrak Hastaneye Kaldırıldı :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir Fenerbahçeli olarak Abdürrahim Albayrak abimize acil şifalar diliyorum. Çok severim kendisini. Gerçek taraftardır. Kendisini soyutlamaz. + olarak bu durumla dahi dalga geçen Fenerlileri renkdaşım olarak kabul etmiyorum.
  • Büyük geçmiş olsun. Son iki maçımızı izlemesin dinlensin biraz. Nasılsa zor maçlar değil.
  • Allah acil şifalar versin.
  • Taburcu olmuş korkuttu bizi
  • Spordan biraz uzaklaşması lazım. Çok heyecanlı bir abimiz. Büyük geçmiş olsun.
  • Allah acil şifa versin.

Geçen voleybol maçı sonrası açıklamaları vardı izlememem gerek diye ama izlemeden de olmuyor tabii tekrar Allah acil şifa versin.
  • Canina kastin mi var be arkadaş.. Allah acil şifalar versin, ne diyelim.
  • Bu adamın maçlara gitmesi yasaklanmalı,ciddiyim..Herşeyden önce Sağlık gelir,değmez....
  • Allah acil şifalar versin. Camiamızı korkutmaktan usanmıyor bu adam :)
  • yalnız dikkatimi çekti, resmi sitede Albayrak ile ilgili hiçbir haber girilmemiş. çok ayıp etmişler bence..

hastane çıkışı gazetecilere yaptığı açıklamada cumartesi günü maçta olacağını söyledi A.Albayrak. yat dinlen bari :(((
  • Allah acil şifalar versin.
  • İnşallah bir an önce çıkar hastaneden, sağlığına kavuşur. Acil şifalar diliyorum. Sağlığından önemli değil be Abdurrahim abi...
  • Geçmiş olaun. Daha önce de yanılmıyorsam bir futbol maçında böyle bir olay olmuştu. Sağlığı açısından gerçekten biraz maçlardan uzak durmalı bence.
  • İyiymiş sanırım, doktorlar bu geceyi hastahanede geçirsen iyi olur demişler, o gerek yok demiş. Sonra FT'nin aracıyla ayrıldılar hastahaneden.
  • Geçenlerde Fenerbahçe Galatasaray derbisinde arkadaşın iş yerinden biri kalp krizi geçirip vefat etmiş. Bu nasıl bir heyecan yahu aklım almıyor. Bizde heyecanlanıyoruz ama dikkat etmek lazım. Allah acil şifalar versin.
  • Adam harbi harbi fenalaşmış usta. Allah acil şifalar versin
  • Geçmiş olsun Albayrak' a.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem

ne desem bilemedim

nick-mesaj uyumsuzluğu
    Geçmiş olsun bu arada.
  • Kendine iyi bak albayrak. sen bize lazımsın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.