Bir Fenerbahçeli olarak Abdürrahim Albayrak abimize acil şifalar diliyorum. Çok severim kendisini. Gerçek taraftardır. Kendisini soyutlamaz. + olarak bu durumla dahi dalga geçen Fenerlileri renkdaşım olarak kabul etmiyorum.
Büyük geçmiş olsun. Son iki maçımızı izlemesin dinlensin biraz. Nasılsa zor maçlar değil.
Allah acil şifalar versin.
Taburcu olmuş korkuttu bizi
Spordan biraz uzaklaşması lazım. Çok heyecanlı bir abimiz. Büyük geçmiş olsun.
Allah acil şifa versin.
Geçen voleybol maçı sonrası açıklamaları vardı izlememem gerek diye ama izlemeden de olmuyor tabii tekrar Allah acil şifa versin.
Canina kastin mi var be arkadaş.. Allah acil şifalar versin, ne diyelim.
Bu adamın maçlara gitmesi yasaklanmalı,ciddiyim..Herşeyden önce Sağlık gelir,değmez....
Allah acil şifalar versin. Camiamızı korkutmaktan usanmıyor bu adam :)
yalnız dikkatimi çekti, resmi sitede Albayrak ile ilgili hiçbir haber girilmemiş. çok ayıp etmişler bence..
hastane çıkışı gazetecilere yaptığı açıklamada cumartesi günü maçta olacağını söyledi A.Albayrak. yat dinlen bari :(((
Allah acil şifalar versin.
İnşallah bir an önce çıkar hastaneden, sağlığına kavuşur. Acil şifalar diliyorum. Sağlığından önemli değil be Abdurrahim abi...
Geçmiş olaun. Daha önce de yanılmıyorsam bir futbol maçında böyle bir olay olmuştu. Sağlığı açısından gerçekten biraz maçlardan uzak durmalı bence.
İyiymiş sanırım, doktorlar bu geceyi hastahanede geçirsen iyi olur demişler, o gerek yok demiş. Sonra FT'nin aracıyla ayrıldılar hastahaneden.
Geçenlerde Fenerbahçe Galatasaray derbisinde arkadaşın iş yerinden biri kalp krizi geçirip vefat etmiş. Bu nasıl bir heyecan yahu aklım almıyor. Bizde heyecanlanıyoruz ama dikkat etmek lazım. Allah acil şifalar versin.