Şimdi Ara

Abdurrahim Albayrak Hastaneye Kaldırıldı :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Vipracing

Allah acil şifalar versin her şeyden önce iyi bir insandır bilindiği gibi umarım bir an önce sağlığına kavuşur.

Alıntıları Göster
    Bir Fenerbahçeli olarak Abdürrahim Albayrak abimize acil şifalar diliyorum. Çok severim kendisini. Gerçek taraftardır. Kendisini soyutlamaz. + olarak bu durumla dahi dalga geçen Fenerlileri renkdaşım olarak kabul etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Bir Fenerbahçeli olarak Abdürrahim Albayrak abimize acil şifalar diliyorum. Çok severim kendisini. Gerçek taraftardır. Kendisini soyutlamaz. + olarak bu durumla dahi dalga geçen Fenerlileri renkdaşım olarak kabul etmiyorum.

Alıntıları Göster
    Büyük geçmiş olsun. Son iki maçımızı izlemesin dinlensin biraz. Nasılsa zor maçlar değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

Büyük geçmiş olsun. Son iki maçımızı izlemesin dinlensin biraz. Nasılsa zor maçlar değil.

Alıntıları Göster
    Allah acil şifalar versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Alıntıları Göster
    Taburcu olmuş korkuttu bizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HıraX

Taburcu olmuş korkuttu bizi

Alıntıları Göster
    Spordan biraz uzaklaşması lazım. Çok heyecanlı bir abimiz. Büyük geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Locke

Spordan biraz uzaklaşması lazım. Çok heyecanlı bir abimiz. Büyük geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    Allah acil şifa versin.

Geçen voleybol maçı sonrası açıklamaları vardı izlememem gerek diye ama izlemeden de olmuyor tabii tekrar Allah acil şifa versin.
  • Canina kastin mi var be arkadaş.. Allah acil şifalar versin, ne diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Canina kastin mi var be arkadaş.. Allah acil şifalar versin, ne diyelim.
    Bu adamın maçlara gitmesi yasaklanmalı,ciddiyim..Herşeyden önce Sağlık gelir,değmez....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bystander1907

Bu adamın maçlara gitmesi yasaklanmalı,ciddiyim..Herşeyden önce Sağlık gelir,değmez....

Alıntıları Göster
    Allah acil şifalar versin. Camiamızı korkutmaktan usanmıyor bu adam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ryzz

Alıntıları Göster
    yalnız dikkatimi çekti, resmi sitede Albayrak ile ilgili hiçbir haber girilmemiş. çok ayıp etmişler bence..

hastane çıkışı gazetecilere yaptığı açıklamada cumartesi günü maçta olacağını söyledi A.Albayrak. yat dinlen bari :(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ryzz

Alıntıları Göster
    Allah acil şifalar versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bystander1907

Alıntıları Göster
    İnşallah bir an önce çıkar hastaneden, sağlığına kavuşur. Acil şifalar diliyorum. Sağlığından önemli değil be Abdurrahim abi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven

İnşallah bir an önce çıkar hastaneden, sağlığına kavuşur. Acil şifalar diliyorum. Sağlığından önemli değil be Abdurrahim abi...

Alıntıları Göster
    Geçmiş olaun. Daha önce de yanılmıyorsam bir futbol maçında böyle bir olay olmuştu. Sağlığı açısından gerçekten biraz maçlardan uzak durmalı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri

Geçmiş olaun. Daha önce de yanılmıyorsam bir futbol maçında böyle bir olay olmuştu. Sağlığı açısından gerçekten biraz maçlardan uzak durmalı bence.

Alıntıları Göster
    İyiymiş sanırım, doktorlar bu geceyi hastahanede geçirsen iyi olur demişler, o gerek yok demiş. Sonra FT'nin aracıyla ayrıldılar hastahaneden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

İyiymiş sanırım, doktorlar bu geceyi hastahanede geçirsen iyi olur demişler, o gerek yok demiş. Sonra FT'nin aracıyla ayrıldılar hastahaneden.

Alıntıları Göster
    Geçenlerde Fenerbahçe Galatasaray derbisinde arkadaşın iş yerinden biri kalp krizi geçirip vefat etmiş. Bu nasıl bir heyecan yahu aklım almıyor. Bizde heyecanlanıyoruz ama dikkat etmek lazım. Allah acil şifalar versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

Geçenlerde Fenerbahçe Galatasaray derbisinde arkadaşın iş yerinden biri kalp krizi geçirip vefat etmiş. Bu nasıl bir heyecan yahu aklım almıyor. Bizde heyecanlanıyoruz ama dikkat etmek lazım. Allah acil şifalar versin.

Alıntıları Göster
    http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28578

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28578

Alıntıları Göster
    Adam harbi harbi fenalaşmış usta. Allah acil şifalar versin

• quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

Adam harbi harbi fenalaşmış usta. Allah acil şifalar versin

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun Albayrak' a.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem

ne desem bilemedim

nick-mesaj uyumsuzluğu
    Geçmiş olsun bu arada.
  • Kendine iyi bak albayrak. sen bize lazımsın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.