Şimdi Ara

Abdürrahim ALBAYRAK . . . (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: Alvaro Recoba

quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: BLG#

Bu adam mı kahraman Galatasarayın profesyonele ihtiyacı var orda burda başbakanım diyen adama degil

Yönetimde profosyonele ihtiyac oldugu gibi amatöre de ihtiyac var. Hicbir profosyonel Galatasaray icin gecesini gündüzüne katmaz.

Nasil "Ünal baskanim", "Fatih hocam" diyorsa "basbakanim" da der. Ama sizin burada yaptiginiz gibi Galatasaray'in icine siyaseti sokmaz. Aynen insanlari birbirine düsürecek hicbir konuyu da sokmadigi gibi... Bu adamin Galatasaray sevgisi disinda bir gündemi yok.

Adamin "su baskan gelsin", "su yönetim gitsin" diye bir derdi de yok. Liseli, alayli derdi de yok. Tek amaci futbolculara yakin olup Galatasaray'a hizmet etmek olan bir insan.

Ama "Galatasaray aristokrasisi" yillardir bu tip adamlarin yönetime gelmesini istemiyor. Asil bu sinif ayrimlari profosyonellige aykiridir. Galatasaray coktan bir "lise takimi" olmaktan cikmistir. Türkiye capinda bir sirket olmustur.

galatasaray yönetimi 7 kişiden oluşan herkes kendi branşında uzman kişilerden oluşacak. albayarakı sever hizmetlerine teşekkür ederim.

Iyi iste Abdurrahim Albayrak futbolcu - teknik heyet - yönetim iliskilerinde uzman. Hangi personelin sorunu varsa önce bu adam hallediyor. Kimse Albayrak finans departmaninin basina gecsin demiyor. Tabii ki herkes anladigi isi yapmali.

Ayrica para almiyorlar birsey yapmiyorlar. Yöneticiler tam tersi ceplerinden para veriyorlar. Yönetime almayinca elinize ne geciyor?

Bu is biraz da gönül isi. Birakin en cok gönlü olan yapsin.

Hocam galatasaray artik spor kulubi degil bir anonimvsirket. Sen hic gonullulukle yonetilen sirket gordun mu. Hem oole okul kantini degil milyar dolarlik bir sirket. Artik bu isprofesyonel olmali. Albayrakk ben sahsen tanirim ve cok severim. Bizim buraya arabistana umreye gelir. Bugun albayrak kalsin dersen yarin klubu cok seven baska bi gonullu de kalir. Birak profesyoneller yapsin. Dedigim o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Servetini kıskanmadığım hatta Allah'ın daha çok versin diye dua ettiğim tek insan.
    Mükemmel bir insan, tamamıyla hak edilmiş ve Ana Sütü gibi helal kazanç.
    Rabbim böylelerine daha çok versin inşallah
  • siyasette safını belli etmesini yadırgıyorum sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Alvaro Recoba
    Hocam galatasaray artik spor kulubi degil bir anonimvsirket. Sen hic gonullulukle yonetilen sirket gordun mu. Hem oole okul kantini degil milyar dolarlik bir sirket. Artik bu isprofesyonel olmali. Albayrakk ben sahsen tanirim ve cok severim. Bizim buraya arabistana umreye gelir. Bugun albayrak kalsin dersen yarin klubu cok seven baska bi gonullu de kalir. Birak profesyoneller yapsin. Dedigim o.

Arkadas o zaman sana soruyorum: Futbolcularin, teknik heyetin, kulup personelinin dertleri ile ilgilenecek, yonetim ile onlar arasindaki iletisimi saglayan bir profosyonel soyler misin? Abdurrahim Albayrak'in bu konuda tecrubesi var. Kulupteki herkesle iletisimi kuvvetli. Bu gorevi camianin disina cikaramazsiniz. Aristokrat gorunumlu, liseli burjuva sinifina da yaptiramazsiniz. Futbol subesinin tum degeri "insanlardir". Onlarin mutlu ve huzurlu olmasi milyon dolarlara bedeldir.

Tekrar soyluyorum: Kimse Abdurrahim Albayrak finans sorumlusu veya transfer komitesi baskani olsun demiyor. Kendisi zaten makam, mevki degil sadece Galatasaray adina calismak istiyor. Bu adami takimdan ayirmayin yeter. Gerisini profosyoneller yapsin. Artik kimse bu profosyoneller !

• valla helal olsun demekten başka yapıcak bişey yok tam bi deliymiş ama renkleri sarı kırmızı diye shell ve pirelli bayiliği almak nedir abi ya
  • iyi adam hoş adam ama hiç politika bilmiyor. Geçen gün telegole canlı yayına bağlandı maç çıkışı. Programda esir aldılar bunu. Hiç pro. değil
  • Okumadim

• iyi yönetici çalışkan biri yalnız kimse unutmasın Bugün GS olmasa kaçımız albayrağı tanıyorduk ki yada bazı yöneticileri FB de de aynı şekil bjk dada var....

doğru iyi insanlar ama bu klüpler sayesinde tanınırlık ve şöhret oldukları da yandsınamaz. Bir gerçektir.. ama Albayrak çoğu yöneticiden dürüstdür... Orda hakkını yemem

GS bu tür Karadenizli sempatik adamları buluyor. Trabzon ise bulamıyor ilginç.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.