Şimdi Ara

Abdullah Avcı gerçekten loser mı? İyi mi?Kötü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abdullah Hunter;

    14-15 Sezonunda Süper Lige yeni çıkan takımın başına geçti.Galatasaray,Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın arkasından 59 puanla 4.oldu.

    15-16 sezonu.Beşiktaş,Fenerbahçe ve Konyaspor'un arkasında 59 puanla 4.oldu.

    16-17 sezonu Beşiktaş'ın arkasında 73 puanla 2.oldu.33.Haftaya kadar şampiyonluk kovaladı.

    17-18 sezonu Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında 72 puanla 3.oldu.34.haftaya kadar şampiyonluk kovaladı.

    18-19 sezonu Galatasaray'ın arkasında 66 puanla(1 maç eksik) 2.oldu.33.haftaya kadar şampiyonluk yarışında kaldı.


    -Finansal açıdan sıkıntıları olmayan bir takımı yönettiği doğru.Fakat bu şampiyon yapmak için yeterli mi?Kadroları gerçekten herkesin yücelttiği kadar iyi mi yoksa yine kağıt üstünde isimlere bakarak mı yorum yapıyoruz?

    -Kariyerli oyunculara sahipler fakat geçmişleri oynatmıyor bu futbolcuları.30 yaş üstü oyuncularla bir şeyler yapmaya çalışıyor.

    -Mert(30),Epureanu(32),Mahmut(31),Serdar(32),Kudryashov(32),Attamah(24),,Clichy(33),Caiçara(30),İnler(34),Visca(29),İrfan(23),Emre(38),Mossoro(35),Elia(32),Arda(32),Napoleoni(32),Robinho(35),Ba(33),Adebayor(35)

    -İnanılmaz korkunç bir kadro.İsimler iyi ama resmen huzurevi bizden bile yaşlı kadroları var.Gerçekten kolay mı bu kadroyla sezonu tamamlamak.

    -Herkes taraftarlarının olmamasını bir avantaj olarak görüyor bunu neye göre söylüyorsunuz arkadaşlar.Taraftarı olmayan bir takımın gerçekten şampiyonluk refleksi gösterebileceğini düşünüyor musunuz? Bu ligde kalıcı olmak isteyen,düşmeyeyim yeter rahatça kendi oyunumuza bakalım,oyuncu pazarlayalım diyen bir takım için taraftar olmaması belki avantaj olabilir.Baskı olmadan bunları yapabilirsiniz.Ama şampiyonluğa oynamak çok ayrı bir olay.Bu ligden sadece 5 şampiyon çıktı;Beşiktaş,Galatasaray,Fenerbahçe,Trabzonspor,Bursaspor. Şampiyon oldukları sezonlarda hep arkalarına taraftar desteğini aldılar.Tökezlediklerinde destek verecek,tutup kaldıracak bir destek aldılar.GS,BJK,FB şampiyon olduklarında taraftar desteği olmasaydı,iç sahada özellikle bu desteği hissetmeseydi şampiyon olabilirler miydi? Başakşehir bize kaybettikten sonra bitmiş yaşlı kadrosunun arkasından ittirecek bir taraftar desteği olsaydı arka arkaya 2 iç saha maçında da puan kaybeder miydi? Taraftarsız şampiyon olmak çok zor iş bu ligde henüz yapabilen yok,olacağını da sanmıyorum.

    -Abdullah Avcı'nın hataları olmuştur elbet ki her hocanın da olacaktır.Ama biraz fazla eleştirildiğini,fazla gömüldüğünü düşünüyorum.son 5 yılın en istikrarlı tepeye oynayan takımını kurdu.Başarılı 5 sezon geçirdi ama şampiyonluk apayrı bir olay.Sadece hocaya bağlamak saçmalık.Terim,Şenol,Ersun vs. 5 yıllık aynı Başakşehir ile Avcı'dan daha başarılı,istikrarlı olabilir miydi?Objektif bakmak gerek bence olamazlardı.Bu sezon bile GS iç sahada taraftar desteğiyle kaç maç kazandı? Taraftarsız bir takımın hocasını, takımını şampiyon yapamıyor diye küçümsemek yanlış geliyor.Bu Avcı'yı değil,bu ülkenin büyük camialarını küçümsemektir bence.

    Konu hiç bir takımın taraftarına ithafen açılmamıştır.Süper Lig bölümündedir.Cevap verecek arkadaşlar taraftarlığını bir kenara bırakarak sadece Türk Futbolu izleyicisi olarak cevaplarsa sevinirim.







  • Bellediği taktik dışında bir olay yaratamıyor. Fena hoca değil 3 büyüklerin başında sabredilirse iş yapabilir.
  • Aslında iyi hoca ama taktiği maçlara göre değil kendi takımına göre yapıyor.Özellikle şampiyonluğu kaybettiği bu akşamki maçta Emre'nin oynaması ve Visca'nın o kanatta işlevsiz olduğunu görememesi bitirdi.Maça Emre ile başlamak yerine ikinci yarı oyuna alsa veya hiç oynatmasa daha iyi olabilirdi.

    Kadro yapılandırmasını cidden bilmediğini düşünüyorum.Bu kadar yaşlı adamları ne yapacağını çok merak ediyorum.Yapacağı yenilenme onun ne kadar iyi bir hoca olduğunu gösterecek.


    edit:Kendisi büyük kulüplerin hepsinden teklif aldığını açıkladı, eğer bir şeyleri gerçekten başarmak istiyorsa büyük takımın başına geçmek zorunda olduğunu anlaması lazım.Yaptığı açıklamada bir amacının olduğunu belirtti insan merak etmiyor değil. Taraftar desteği veya desteklememesi o maçın gidişatını ciddi ölçüde değiştiriyor.Galatasaray 'ın iç sahada 36 maçlık yenilmezlik serisi olduğunu görünce taraftarın ne kadar etkili olduğunu görebiliriz.

    Bu arada kendisini gram sevmiyorum.Nedeni ise ne olursa olsun Avrupa maçına lig maçı yüzünden yedek kadro ile çıkmak yakışmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragramir -- 20 Mayıs 2019; 0:1:30 >




  • Kriz yönetimi 0

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aragramir

    Aslında iyi hoca ama taktiği maçlara göre değil kendi takımına göre yapıyor.Özellikle şampiyonluğu kaybettiği bu akşamki maçta Emre'nin oynaması ve Visca'nın o kanatta işlevsiz olduğunu görememesi bitirdi.Maça Emre ile başlamak yerine ikinci yarı oyuna alsa veya hiç oynatmasa daha iyi olabilirdi.

    Kadro yapılandırmasını cidden bilmediğini düşünüyorum.Bu kadar yaşlı adamları ne yapacağını çok merak ediyorum.Yapacağı yenilenme onun ne kadar iyi bir hoca olduğunu gösterecek.


    edit:Kendisi büyük kulüplerin hepsinden teklif aldığını açıkladı, eğer bir şeyleri gerçekten başarmak istiyorsa büyük takımın başına geçmek zorunda olduğunu anlaması lazım.Yaptığı açıklamada bir amacının olduğunu belirtti insan merak etmiyor değil. Taraftar desteği veya desteklememesi o maçın gidişatını ciddi ölçüde değiştiriyor.Galatasaray 'ın iç sahada 36 maçlık yenilmezlik serisi olduğunu görünce taraftarın ne kadar etkili olduğunu görebiliriz.

    Bu arada kendisini gram sevmiyorum.Nedeni ise ne olursa olsun Avrupa maçına lig maçı yüzünden yedek kadro ile çıkmak yakışmaz.
    Kadro planlaması konusunda gerçekten sıkıntılı.Başakşehir'de kadro planlama konusunda tam yetkili olduğunu düşünüyorum.Bazı takımlarda kadro planlaması tamamen hocaya bırakılmaz ama Başakşehir muhtemelen kendisine bırakmıştır tamamen.Neye dayanarak bu kadar yaşlı bir kadro kuruldu anlamıyorum.Beşiktaş'a gelme ihtimali yüksek gibi gelirse umarım bu hatasını anlamış şekilde gelir + olarak bizim yönetim ağır şovmen geçen sezon kurdukları huzurevi kadrosu ortada birde Avcı'nın kurduğu kadroyu düşününce korkmuyor da değilim.Bunaklardan yeni yeni kurtuluyoruz.




  • Para bu devirde her şeydir. Fm'de sınırsız para yapıp oyuncu almak gibi takım yönetilirse tabii ki kafaya oynar. Milli takım performansına da bakınca bence başarılı bir td değil. Vasat değil ama iyi de değil. Beşiktaş'a gelmesini istemem açıkcası. Taraftar baskısına dayanabileceğini düşünmüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Antares

    Para bu devirde her şeydir. Fm'de sınırsız para yapıp oyuncu almak gibi takım yönetilirse tabii ki kafaya oynar. Milli takım performansına da bakınca bence başarılı bir td değil. Vasat değil ama iyi de değil. Beşiktaş'a gelmesini istemem açıkcası. Taraftar baskısına dayanabileceğini düşünmüyorum.
    Para çok önemli fakat her şey değil.Her şey olsa PSG, CL'de başarılı olurdu.Tottenham, bu sezon 1 kuruş harcamadan CL finali yapıyor.Tabi tamamen Başakşehir'in durumuyla aynı değil bunlar fakat diğer takımlardan tek ekstraları da maaş konusu.Jojic 2m,Robinho 2m verdiler sadece.Büyük bir transfer bütçeleri yok bedelsiz aldıkları isimli oyuncular da 30 yaş üstü.

    Rakipleri GS, şampiyon kadroya 24M bonservis vererek oyuncu aldı, 4 kusur M vererekte oyuncu kiraladı.Oyuncular da sattı tabi iyi paralara yerlerini doldurmak için harcadı ama sonuçta bu paralar Başakşehir'in çok daha üstünde.




  • Fenerbahçe ile güzel bir uyum yakalayacağını düşünüyorum.
  • Yerildiği kadar kötü bir hoca değil. Birincisi bence çok ahım şahım bir kadrosu yok.2016-2017 sezonunda Mehmet Batdal,Uğur Uçar gibi büyük takımlarda tutunamayan çöplerle ilk yarıyı yenilgisiz lider kapattığı unutulmamalı.En meşhur transferleri Adebayor 6 ay kulüpsüz gezen bitik bir adamdı,Elia,Clichy falan da öyle bulunmaz hint kumaşı değillerdi.Son dönemde biraz transfer işinin suyunu çıkardılar orası doğru (Arda Turan,Robinho Demba Ba falan) oyunculardan iyi verim aldığı söylenebilir. O yukarıda saydığım Anadolu çöpleri dışında Volkan Babacan,Visca,Mert Günok,İrfancan Kahveci kariyer sezonlarını onunla yaşadı. İkincisi hep anlatılan baskısız ortam geyiği. Taraftar baskısı olmayan,hedefsiz ve her istediğinin yapıldığı bir ortam tabi ki çok rahatlık sağlar ve önemlidir ama taraftarsızlığın yarattığı dezavantaj da unutuluyor bazen bence. Kendi evlerinde deplasmandaymış gibi oynuyor adamlar. Sağa sola puan dağıttıkları iç saha maçlarında 50 bin taraftarın baskısı ve motivasyonuyla oynasalar elbette daha farklı olurdu.

    Eleştirilecek noktalardan en büyüğü ise B planı yok. Epureanu sezonu kapattığından beri takım tepetaklak oldu ve oraya hiçbir çözüm bulamaması takımı bitirdi. Bugün de mesela Emre oyundan çıktıktan sonra sudan çıkmış balığa döndüler,hiçbir önlem alamadı. Loser/Winner gibi kavramlar bakış açısına göre değişir ama takımını büyük maçlara hazırlayamadığı da bir gerçek. Koca sezon boyunca 20 gol zor yiyen takım 10 dakikada 4 gol yedi . Adamlar ilk yarıyı 3-0 önde kapasa 4-3 kaybedecek gibi bir havası vardı. Bu biraz loserlığa giriyor bence ama çok boş bir hoca da değil. Beşiktaş’ın başında görmek isterim,performansını merak ediyorum. Slaven Bilic gibi olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • taraftarı yok itici güç yok geri düştüğünde bile reaksiyon veremiyordu iç sahada fazla aldığı topçularda parasına bakıyor +30 ortalama and klübü kadar stadı dolsa 2 şampiyonluk alabilirdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.