Şimdi Ara

Abdulkerim durmaz'ın 2014'de yaptığı bi konuşma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adam şu kısımdan sonra çok güzel konuşmuş takdir ettim ben , Ayrıca çok sevdiğim bi kişilik iyiki beyaz futbol bu adamı tanıttı kazandırdı bizlere valla o kadar içten samimi geliyo ki bana çok dürüst adam. Galatasaraylı olmama rağmen geçen o yayında derbi sonrası sevinci rasimden yaptıklarının acısını cıkarma filan sırf bu adam için sevindim valla :D

Bahsettiğim kısım 27:41'de başlıyor tam ordan itibaren izleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 24 Kasım 2016; 22:0:37 >

• Tartışmayı bilmiyor,samimi ama aşırı cahil oturup iki laf anlatamayacağın bir tip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç değilse düzgün adam. Eleştireceksen kendi forumunda eleştir. Her yeri kirletmeseniz olmuyor.
  • Kişiliğini,duruşunu,efendiliğini ben de çok seviyorum.O kadro içinde tek düzgün insan Abdulkerim Durmaz.

Bahsettiğin kısmı dinledim.Abdulkerim hocamızın söylediklerine pek katılmıyorum.Almanya'da yetişen futbolcularımız da Türk ve onlar Almanya'da olmanın vermiş olduğu avantajları ile profesyonel oluyorlar.Hakan Çalhanoğlu Bayburt'ta yetişseydi dünyanın en iyi frikikçilerinden biri olur muydu?
  • 27 41 den sonrasını izledim ben katılmıyorum abi altyapın çöp ekolün yok

genle alakası o kadar da yok yurtdışındaki türklerin arasından fıstık gibi oyuncular çıkıyor.
  • Adamı tanımıyorum, bilmiyorum ama o malum programa çıkan herkese bayağı ön yargılı olarak bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patavatlı

Adamı tanımıyorum, bilmiyorum ama o malum programa çıkan herkese bayağı ön yargılı olarak bakıyorum.

38 yaşına kadar yapmadığı zamparalık kalmamış. Alkol, karı kız vs. işleri varmış anlaşılan. Hatasını anlayıp U dönüşü yapıp doğru yolu bulmuş. Şuan namazında niyazında güzel bir adama benziyor. Allah şaşırtmasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendisini çok seviyorum, bu konuşması da güzel, bir aralar deli derdik artık gayet düzgün efendi bir adam, ama gel gelelim zerre katılmıyorum, genetik dersen Mesut da Türk, Sergen de Türk, Tuncay da Türk, Rüştü de Türk, Arda da Türk... Genetikle alakası yok.
  • Bilmiyorum belki de iyi birisidir, o programda gördüğüm için ön yargılı olarak bakıyordum hep.
  • Her şey iyi güzel de,
    şu Rok denen adama ağzının payını veremiyor......

arada 8 puan fark varken,
    Rok denen adam, "fenerbahçenin önğmğzdeki 2 haftayı puan alacağı ne belli" gibi absürd laflarına karşın, Fb bir puan öne geçince okkalı bir laf yapıştırmalıydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüyen Yürüler

Kişiliğini,duruşunu,efendiliğini ben de çok seviyorum.O kadro içinde tek düzgün insan Abdulkerim Durmaz.

Bahsettiğin kısmı dinledim.Abdulkerim hocamızın söylediklerine pek katılmıyorum.Almanya'da yetişen futbolcularımız da Türk ve onlar Almanya'da olmanın vermiş olduğu avantajları ile profesyonel oluyorlar.Hakan Çalhanoğlu Bayburt'ta yetişseydi dünyanın en iyi frikikçilerinden biri olur muydu?

Olmazdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayburtlu

quote:

Kişiliğini,duruşunu,efendiliğini ben de çok seviyorum.O kadro içinde tek düzgün insan Abdulkerim Durmaz.

Olmazdı

Hahahahha hocam kusura bakma ya.Bayburt'ta doğduğu için öyle dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayburtlu

quote:

Olmazdı

Bu arada gururumuz az önce Bayern'e gol attı

• Ölüyen Yürüler kullanıcısına yanıt
    Ntv spor izlerken altyazıda gördüm bende.Ayrıca ciddiyim olmazdı Bayburt ta doğsa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.