Şimdi Ara

Abdulhamit ve Tayyip Erdoğan. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En son da işgal edilip paramparça edilmiş yurdumuzu düşmandansevmediğiniz Atatürk kurtarıp egemenliği de millete vermiş.

Ayrıca bugünü benzetevekseniz lale devrine benzetin halk fakir perişan hanedan lüks ve şatafatlı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalurjistTR

80 milyon asker ölmeye hazırız. Kim nereyi aliyormus.

PKK'yı da 80 milyonun içine katmayı iyi akıl etmişsin. İstersen şu sayıyı 90 100 milyon yapalım, mesela Suriyeden transfer yapabiliriz, ya da Iraktan!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt
    Oooo haklısın daha 3 milyon suriyeliyi isin içine katmamisim. 83 milyon ettik. Varmı artıran?

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalurjistTR

Oooo haklısın daha 3 milyon suriyeliyi isin içine katmamisim. 83 milyon ettik. Varmı artıran?

3 milyon mu? seni uyutmuşlar, 5 milyondan bir kişi eksikse ben bişey bilmiyom! Muhaahaa!

• Yani sen koskoca milli ve vatan şairi olan,güzelim istiklal marşımızın yazarina donemin paralelcisi mi demek istiyorsun ? Pes artik diyorum bir de kendi kendine olayları bagdastirmaya calisiyorsun ama sacmaliyorsun farkinda degilsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewildanger -- 10 Aralık 2015; 1:59:01 >
  • Neymiş Abdülhamit i devirmek için Yunanlıları Bulgarları romanlara silah vermisler.. Zaten bundan önce ki padişahlara çiçek yolluyorlardı... Bu kadar mantıksız birseyi nasıl düşünüyorsunuz.?

• 82 musul diyenler var.Başımızdaki kürt sorunu yetmiyor bide musuludamı katıcaz? Ek olarak toprak ilhak etmek öyle artık ha diyince olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GriAtlas

Neymiş Abdülhamit i devirmek için Yunanlıları Bulgarları romanlara silah vermisler.. Zaten bundan önce ki padişahlara çiçek yolluyorlardı... Bu kadar mantıksız birseyi nasıl düşünüyorsunuz.?

31 Mart vakası olarak tarihe geçen olayda ayaklanıp istanbul önlerine kadar gelenler babamın oğluydu heralde :)
  • Hadi git biraz tarih araştır. Derin tarih ve kadir misraoglu gibi şempanzeler le bana gelme... Babasının ogluymus.. Hepsi senin deden atan...

Bu arada daha yazdığıma cevap verememişin... Diğer padişah lara çiçek mi yolladılar...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinod -- 10 Aralık 2015; 7:53:50 >
  • quote:

Hadi git biraz tarih araştır. Derin tarih ve kadir misraoglu gibi şempanzeler le bana gelme... Babasının ogluymus.. Hepsi senin deden atan...

Bu arada daha yazdığıma cevap verememişin... Diğer padişah lara çiçek mi yolladılar...?

Diğer pedişahlar ile Abdulhamid bir mi? Zaten diğer padişahlar gibi oslaydı bırak 33 yılı 5. yılı dolmadan indirirlerdi. Abdulhamid'in indirilme şekli hiç bir padişaha benzemez.

Orda ayaklananlar Türk lerdi o zaman öyle mi? Adına Harekat Ordusu dendi diye mi acaba? Kadir Mısıroğlu iddası veya onun sözü değildir bu.

ama işin daha da kötüsü o dönemin devlet arşivleri yok. nerde? neden biz kendi arşivlerimize bakıp gerçekte neymiş göremiyoruz.

SAKIN YAKMALIK KAĞIT DİYE VAGON VAGON BULGARİSTANA SATILDIĞINDAN OLMASIN?

Bak sen madem o kadar iddalısın ispat edebilir misin? sözlerden başka senin elinde ne var? Madem öyle bir ordu kuruldu Türk lerden oluşan nerde bunların isim listeleri kayıtları bilmem neleri? sen de ispat edemezsin.

ben tarih profösörü değilim ama yıllarca bunun tartışması yapıldı. biri dedi bulgart yunan romen çapulcular biri dedi değil ama ortada kurulmuş bir ordu var ama kayıtları da yok.

ayrıca bu tartışmaya neden girdik ki biz? ben Yakın tarih ten örnek verdim ve 2 si arasındaki benzerliklere dikkat çektim. olay bu. yoksa Son 150 hatta 200 yıl için Osmanlı da o kadar tartışmaya açık durum var ki. sabaha kadar tartışılsa çözüm bulunamaz. çünkü.

NE ARŞİV BIRAKTILAR NE BELGE. HEPSİNİ YOKETTİLER

• quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Abdülhamit döneminde ülkenin topraklarının büyük kısmı elden elden çıkıyor,umarım AKP döneminde de benzer durumlar olmaz...

Abdulhamit ve Tayyip Erdoğan.

Ulu Hakan

• quote:

Orijinalden alıntı: Amillian

Cahilliğin böylesi... NEymiş tüm hainler Abdülhamit'i devirmek istemiş.

Ulan o dönemin ilk İslâmcıları olan Mehmet Akif, Ali Suavi, Eşref Edip gibi kişiler Abdülhamit'e muhalifti.

Hatta selefi İslamcı Ali Suavi darbe yapmaya çalışmıştır.

Ah ah bi araştır İslamcılığın ne kadar kötü birşey olduğunu. Lütfen araştır.

• omega 3 içeren besin yememenin zararları. yaw he abdulhamit he. şimdi kapat age of'u da uyu.
  • quote:

Neymiş Abdülhamit i devirmek için Yunanlıları Bulgarları romanlara silah vermisler.. Zaten bundan önce ki padişahlara çiçek yolluyorlardı... Bu kadar mantıksız birseyi nasıl düşünüyorsunuz.?

Hareket ordusunu bir araştır istersen. Adam doğru söylüyor. Niye cahil diyorsun. Bence kendin araştır biraz.

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Hareket_Ordusu

• Ya tarihi raporlu feslilerden ogrenenler ile tartismayin he deyin gecin .

Hatta 1789 fransiz ihtilalininde Atatürk yapti osmanli parcalansin diye

• Cahil yakıştırması yapanlar kendileri tarih bilmiyor. Bizim milletin en büyük sorunlarından biri de bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Ya tarihi raporlu feslilerden ogrenenler ile tartismayin he deyin gecin .

Hatta 1789 fransiz ihtilalininde Atatürk yapti osmanli parcalansin diye

Adamın söylediğinin neresinde yanlış var. Abdülhamiti devirmeye çalıştılar işte. Ondan sonra Osmanlı hızla parçalandı. Hala fesli diyorsunuz yaw. Bütün kitapları fesliler yazdı o zaman.

• Abdülhamit iyidir Türkiye'yi kuran kadroların birçoğu onun döneminde açılan okullarda yetişmiştir. Diğeri ile karşılaştırılması bile abes.
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Orada ki yazılanları sen okudun mu ki bana link atıyorsun.? 'örködöş döğrö sölömöş'

Arkadaş diyor ki Mustafa Kemal 'onlardan'.. Ulan Koskoca Osmanlı kim yık onu söyle bir sen hahahahah. Bahane hazır 'siyonist yahudiler hedö hödö' ..

Rasathaneyi, meleklerin bacaklarına bakılıyor diye yıktıran yahudiler di zaten.
  • Yahu bu neyin kafası allahaşkına? Abdülhamid'in içinde bulunduğu durum ile uzun adamın ki bir mi?

Biri yıllarca gerçek düşmanla içeride,dışarıda mücadele vermiş ki bu düşmanlar herkesin bildiği dev emperyal güçler aynı zaman da çevre ülkeleri bile idare etmeye,yönlendirmeye çalışmış bir padişah.İçinde bulunduğu savaş öncesi durumu herkes anlamıştır ne denli zor ve çetin,sabır gerektiren,en yüksek ihtimam gerektiren konular,meseleler..

-Biri kitap kurdu kütüphaneler sahibi,biri danışmanına özet çevirtir.
    -Biri yüzme,binicilik,atıcılık,güreş ile uğraşır aynı zamanda tiyatro ve operaya ilgi duyardı,biri attan düşüp,tiyatroları kapatırdı.
    -Biri devrialemi yönetip ayakta tutmaya çalışırdı,biri mirasyedi gibi devlet malını yer,çalar bir de şikayet ederdi.
    -Biri devlet borcunu azaltıp şahsi mal varlığını harcarken,diğeri devleti sömürüp,imf ile şov yapardı.
    -Biri filistini satmayıp siyonizmi engellemeye çalışırken,diğeri yahudi cesaret nişanı alıp,israil'den özür dilerdi.(davos şovunu da unutmadık)
    -Biri bütün kurnazlığı ve zekası ile komşuları idare ederken,diğeri hepsi ile kavga edip ülkeyi yalnız bırakıyordu.
    -Biri yaptığı eğitim devrimiyle Osmanlı'nın en önemli padişahı,diğeri 13 yılda bir sistem oturtamayan iktidarın başı.
    -Biri orduya yaptığı katkılar,düzenlemeler ile kurtuluş savaşına doğrudan etki etmiş,diğeri bulduğu paşayı içeri atıp sonra paralel yaptı,biz çıkardık diye teşekkür beklemiş(bu ülke zamanın da kuvvet komutanı yapacak paşa bulamadı!)
    -Biri fakir halka kendi cebinden yardım dağıtırken,diğeri 900tl asgari maaş neyinize yetmiyor demiş.

Yani lafın özü biri savaşı 20 yıl geciktirip zaman kazanmış,diğeri 13 yılda ülkeyi parçalamış,özelleştirme ile satmış,çalmış,cebini doldurmuş,halkı muhtaç bırakmış.

Abdülhamit'in yanlışı da vardır,uzun adamın doğrusu da.Terazi hangi kefeye ağır basarsa o konuşulur.Yanlışın çok ise yanlışın,kapiş?

Komiksiniz.İyi sen allahtan Atatürk ile kıyaslayan kesimden değilsin.

"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir"
    –Alman Milli Birliğinin kurulmasını gerçekleştiren meşhur Alman devlet adamı, 'Prens Bismarck[17]

Şu lafı uzun adam için kullanabilecek bir insan evladı var mı dünya da?Yarısını geçtim tırnağı etmez.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.