Rüştü Abdülhak Şinasi, Kampüs Halit Ziya demiş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ABDÜLHAK ŞİNASİ Mİ HALİT ZİYA MI

-
-
Abdülhak Şinasi yaptım Boğaziçi falan diyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 saat bekleyin görürsünüz.
-
bugün mü açıklanacak? bilmiyordum..
Sen ne yaptın hocam
Halit Ziya. Soru numarası servetifünun gibiydi. Buram buram elitizm servetifünun kokuyor. Mürebbiye, batılı züppe tip, piyano istanbuldan çıkmamak vs
Boğaziçi gördüğüm gibi abdülhak dediö. Ama ayrıca belirtmek isterim ösym gibi kurumu s. Yani bu kadar zor muydu bir tane eser ismi koymak yaa?
Aynen öyle ben de o şekilde düşündüm zaten rüştü hocanın ders anlatış şekli şu cümleyi gördün o zaman şunu yapıştır işaretle olduğu için boğaziçi abdülhak şinasi demiştir.
Buram buram servetifünun kokuyordu. Eser niye vermezsin amk ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C115664D6
Buram buram servetifünun kokuyordu. Eser niye vermezsin amk yaHocan siz ne düşünüyorsunuz edebiyat hakkında, nasıl geçti?
quote:
Buram buram servetifünun kokuyordu. Eser niye vermezsin amk yaAli hocam nasıl geçti sınavın? O attığın notlar için teşekkür ederim sana
Valla hocam ne kolay ne zor. Tek bildiğim en kötü denemem buydu. Emeklerim hiç oldu
Rica ederim hocam. Bitirdiler beni. Ben böyle sınav görmedim. Emeklerimi ve hayallerimi çaldılar. Ne yapıp ne edip gitmeye bakacağım ülkeden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C115664D6 -- 27 Haziran 2021; 18:59:22 >
quote:
Rica ederim hocam. Bitirdiler beni. Ben böyle sınav görmedim. Emeklerimi ve hayallerimi çaldılar. Ne yapıp ne edip gitmeye bakacağım ülkedenAynı şekildeyim hocam seninle bide mezun senem olmasına yanıyorum
quote:
Valla hocam ne kolay ne zor. Tek bildiğim en kötü denemem buydu. Emeklerim hiç olduCanınız sağolsun hocam değişik bir sınavdı. Notlar için teşekkür ederiz.
-
hocam ben de ilk abdülhak dedim sonra zengin kısım falan diyince halit ziya dedim. akımlı soru neydi şu egzistansiyalizm falan olan?
-
Bunun cevabının Halit Ziya olduğunu düşünüyorum. Herkes Boğaziçine göre yorumluyor ama piyano gibi detaylar da vardı sorunun sonunda. Halit Ziyanın bir çok eserinde müzik vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zauriel. -- 27 Haziran 2021; 19:9:0 > -
Yani ösymnin suçu. Bir tane eser verse böyle saçmalıklarla uğraşmayacağız :D Git mai ve siyahı ver demiyorum ama mezardan sesleri koyabilirdin yani oraya
Aman hocam ÖSYMnin saçmalamadığı bir sınav nerede görülmüş ? 2 yıldır boşu boşuna eser ezberliyoruz adamlar resmen dalga geçiyor bizlerle.
Benzer içerikler
- en zor lgs hangi yıl
- tyt genel deneme önerileri
- dhmi memur maaşları
- 70 tyt 35 ayt kaç bin sayısal
- devam zorunluluğu olmayan hukuk fakülteleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X