Dinamo maçında Nondaya yine 2 asist yaparak ne kadar kaliteli oyuncu olduğunu tekrar gösterdi. Ayrıca yerden sert yaptığı ortalarda br keramet var ya kaleci tutamıyor yada savunma uzaklaştıramıyor.
İnş. Golde atar
Bir gün ekrandan fırlayacak diye korkuyorum. Çok vahşi ve elastiki
Tazı gibi, kaptırdığı topu bırakmıyor. Hırslı, kondisyonlu, tekniği var, izlemesi zevk veriyor. Ama Dinamo maçında çok istedim gol atmasını. Gol attığında çalınan Abdül Kadir bilmem ne şarkısı çok güzel oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Ligdeki ilk golünü Fenere karşı atacağını düşünüyorum.
maalesef ligdeki ilk yumruğunu atabildi
quote:
Orijinalden alıntı: udenizli
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Ligdeki ilk golünü Fenere karşı atacağını düşünüyorum.
maalesef ligdeki ilk yumruğunu atabildi
Yumruğu atmasa namusu gidecekti zaten
Bugün aklıma 17 Mayıs 2000 Galatasaray-Arsenal maçındaki Hagi'nin hareketini getirdi. Çok iyi yaptı. Eline sağlık...
quote:
Orijinalden alıntı: BelieveMe
Bugün aklıma 17 Mayıs 2000 Galatasaray-Arsenal maçındaki Hagi'nin hareketini getirdi. Çok iyi yaptı. Eline sağlık...
quote:
Bu arada o pet şişeyi gözlemcinin gö*üne sokarak gönüllerde yine taht kurdu.
*:z
quote:
quote:
Bu arada o pet şişeyi gözlemcinin gö*üne sokarak gönüllerde yine taht kurdu.
*:z
Gözlemci, hakem görüyor zaten. Topu bırakıp sadece şişeyle gitse yine kart görmezdi. G.saray bugün kart rekoru kırdı.... Keita keita diyorlardı. Bu muymuş???
Lincoln denen adamın bile 400 tane fanı vardı. Bu adamın hala 100 lerde fanı olmasını yediremiyorum.
fanatik bir Gs'Li olarak bu Keita denen adamın transferinden büyük utanç duyuyorum Keiata kim yaa? Tanıtım videolarında adamın attığı gol yok. Gol olsa işte Keita bu diye gösterecekler. Kariyerinde attığı gol sayısı 3-5 tane
Şimdi soruyorum sana pişmanmısın bu yorumların için .
Benide ekle lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: earl26
/>
/>
/>
Keita.
3 maç seyretme imkanından bizi mahrum bıraktı
aynen ole 3 mac izleyemiycez ne guzel gozlerimizin pasını siliyordu futboluyla. kariyerindeki gol sayisi az diyen arkadas attirdiklarina baktin mi acaba ?