Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ABDoer Twist Spor Aleti Satın Al 25 Mayıs 2015 14:38 1 1 ABDoer Twist Spor Aleti Ürünü 1-2 ay önce tv reklamlarında görerek alo dükkan isimli siteden kampanyayı kaçırdığım için 180 küsür liraya almıştım düzenli olarak yapacak irade olmadığı için öyle köşede kaldı kullanmaz oldum. O yüzden satmak istiyorum. gördüğüm tv reklamı bu ürün hakkında detaylı bilgi de alabilirsiniz. Şuan site satıştan kaldırmış sanırım stokları klmamış başka satan yerde bilmiyorum. Almak isteyen olursa güzel alet tavsiye ederim düzenli olarak içinde gelen cddeki programı takip eden için ev içinde yapılabilecek güzel bir spor aleti. gerçekten faydası var. güncel alet resimleride bunlar ilk geldiği hafta dışında düzenli kullanmadım herhangi bir deforme yeri yok. sağlam duruyor. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Monster Abra A7 V11.2.1 17,3" Garantisi Devam Ediyor Satılık PS4 500GB + 2 KOL
güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Monster Abra A7 V11.2.1 17,3" Garantisi Devam Ediyor Satılık PS4 500GB + 2 KOL
80 liraya düşürdüm ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Monster Abra A7 V11.2.1 17,3" Garantisi Devam Ediyor Satılık PS4 500GB + 2 KOL