Şimdi Ara

Abdestsiz misafirliğe gitmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşamMisafirlikteym. Akşam uyandım donda bir ıslaklık vardı. Hemen tuvalete koştum. Tuvalette eski olanlardandı grant tuvalet olmalı adı galiba şimdi adını hatırlayamıyorum. İşimi gördüm. sonra su dökecektim. Oradaki bitmiş tuvalet peçetesi kartonu gözüme çarptı. Musluğa elimle dokunmak istemediğim için karton ile muslugu açtım. Su döktüm sonra suyu yine kartonla kapattım. Uyku sersemliği yüzünden kartonu camdan aşağı attım çünkü çöpün yrrini bilmiyorum. Bir anda demir düşme sesi geldi. Evet muslugun kapağınıda kartonla beraber atmıştım.5. Kattan elektrikler kesik oldugu için merdivenden yürüyerek indim.evin arka bahçesinde muslugu aramaya ugraşırken bir duvara yaslandım. Çaatt diye bir ses geldi. 2 adet s*müklü böceği dizimle ezmiştim. Ve elimde kocaman bir hamam böceği vardı. Ben hayatımda böcek ve örümcek kadar bir şeyden korkmam hatta evimde küçük bir örümcek var diye otelde kalan insanım. Kurtuldum böcek ve pis solucanlardan. 1 dakika dinlendikten sonra küfür edip muslugu aramaya devam ettim . Düşebileceği yerleri tahmin ettim ama arayıp bulamadım. En son oradaki bir arabanın altı kalmıştı oradsn bsşka yerde olamazdı. Telefon ışıgımda eğilip bakmak üzereyim ki arabanın altındaki köpek beni kovaladı. Kaçmaya başladım. Arkamı döndüğümde 3 tanelerdi. Aradaki farkı kapattılar ve topugumdan yakalayıp çember içine aldılar. Sonra balici birkaç arkadaş kurtardı sağolsunlar. Eve girdiğimde pantolonum yırtık ve çook pis ayakkabımın biri kullanılmaz haldeydi. Sabah 7 yi uyumadan. Bekledim. Kendime kıyafetler alıp hayatıma devam ettim

Not: olaylar 3.45 ile 4 arasında yaşandı bu akşam.
    Not2:omzumda ve ayağımda çizik gibi yaralar var abartılacak bir durum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 12 Mayıs 2018; 22:30:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olm bunun abdestsiz olmakla ne alaka var? Her şeyi dine bağlamayın. Hani başına birden fazla olay geldi diye bu abdestsiz olmandan kaynaklı olacak diye bir şey yok. Sanki abdestsiz olunca başına hiçbir şey gelmiyor. O zaman sınavın ne anlamı kalırdı.

• Arkadaş ne içip geliyorsunuz foruma ya. Ulan zaten cenabetsen şeytanın donunun ıslatmasının sana ne gibi bir zararı olacak? Şeytan geleceği biliyor mu da sana böyle bir şey yapacak da yok karşına köpek çıkaracak azıcık mantıklı düşünün. Ayrıca cenabet olmasan da şeytan donunu ıslatabilir. Bu dediklerinin bir kaynağı olsa içim gam yemeyecek. Varsa kaynak yolla da bilelim. Onun dışında rüyalanma olayının şeytanla değil daha çok cinlerle ilgisinin olduğunu duymuştum. Bu konuda bilgili bir arkadaş demişti. Onun dışında bilimsel olarak bakarsak bilinçaltı ile ilgili. Çok azmışsındır rüyalanırsın falan fişman.

Orijinalden alıntı: hll knk

Aynen abdest alsaydin 2018 model nanoteknolojik klozette el değmeden nano taharet alma özellikli wcde işini halledicektin

• Hikaye zaten csb ama kaç yaşındasın merak ettim.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.