Şimdi Ara

ABD vatandaşı Merve Kavakçı, 3 temmuzda Türk vatandaşlığına kabul edildi... 25 temmuzda Malezya'ya elçi atandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kadircitak

vatandaşlıktan çıkarıldı kadın sanırım orada okuduğu içinde abdeye gitmiştir, cia dediğiniz kurumlar insanları hemencik bırackmaz bakınız fetö villa verirp besler.

Kavakçı 10 yıldan fazla kaldı. Yine cia gorev verdi belki ne bildin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    oraya mitin göndermediğini nereden biliyon..
    Okumadigini soyluyor zaten. Ciddiye alma onu. Ne kadar anlatirsan da gene bildigini okuyor, her zaman laf atmak icin bir bahane buluyor. Vaktini bosuna harcama diye soyluyorum yani. Onun istedi bu. Milletle bu sekilde ugrasarak kendince eglenmeye calisiyor.
  • Kadir adlı arkadaş hasta arkadaşlar boşuna kendinizi yormayın. Bu Mervenin eğitimlerini falan araştırdım evet uluslarası ilişkiler hakkında bilgili, fakat neden zaten ülkede bulunan gençlerden birini atamak varken bir anda bunu amerikadan getirtip atıyoruz işte torpil bu oluyor. Hadi bu kadın neyse geçelim diğerine:

Murat Mercan adlı şahıs mühendislik mezunu, akpnin kurucuları arasında hayatında uluslarası ilişkilerle ilgili hiçbir alanda çalışmamış eski enerji bakanı.

Senin için en önemli yerlerden birisi Tokyo elçiliği, bu adam japonca biliyor mu peki? Hiç sanmıyorum, ingilizcesi bile meçhul bu tiplerin. Sen hangi kafaya uyup da bu adamı tokyo elçiliğine atarsın. Sonra dünyada kavgalı olmadığımız ülke kalmıyor. Sen torpille adam atarsan tabi olmaz.

Özetle şunu söyliyeyim arkadaşlar torpiliniz yoksa sakın siyaset bilimi, uluslarası ilişkiler, kamu yönetimi falan okumayın 4 senenize yazık. Ülke tamamen bu örümcek kafalıların eline geçmiş.

• Ohaaa

Yine kandırıldık olmasın da!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

oraya mitin göndermediğini nereden biliyon..

Tabi ülkesinde ki darbeyi dahi bilemeyen mit di mi komik şey seni
    Üstelik o sıralar mit 28 Şubatcılatın kontrolünde idi. Demekki senin teorinle bi Fadime Şahin de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 27 Temmuz 2017; 10:57:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Bu kadının cemaatle bir ilgisi yok. Her atılana fetö cü demek yanlış.

Hadi ordan alakası yokmuş
  • Leaderjack1 kullanıcısına yanıt
    Hadi ben yalan söylüyorum sen nereden biliyorsun ?

Sen çok yanlış geldin birader.

Yaptığınız hata şu. Her önünüxe geleni kafanıza yatıyor diye fetöcü ilan etmeniz öncelikle içerdeki suçsuz vatandaşları suçlu hale getirir.

İçeri atılan herkes fetöcü yada suçlu değil. Örnek Ahmet şık olabilir mesela. Dahası İçerde yatan bir sürü eşinden dolayı çocuğundan dolayı alınan insan var. Eşin gelsin bırakalım çocuğun gelsin bırakalım gibi. Şimdi nasıl ki suç şahsidir ilkesine uygun hareketle bu doğru değildir diyorsak aynı şeyi merve kavakçı içinde şaban dişli içinde demek zorundayım. Hatta fgülenin akrabaları içinde söylemek zorundayım. Çünkü bugünün yarınıda var öbür tarafta hesap soracaklar. Nerden biliyorsun merve kavakçının eşinin fetöcü olduğunu şaban dişlinin suçlu olduğunu.

Adil hareket etmeye çalışıyorum ve çoğu kezde fetöcülükle suçlanıyorum. Şimdi akp li olmakla suçlanıyorum. Problem değil. Canınız sağolsun.

Merve kavakçının durumuna gelince ülke tımarhaneye dönmüş daha ses çıkarmaya gerek yok. Çünkü senin ses çıkardığın seni dinlemiyor. Eski mesajlarıma ve konularıma bakarsan ne olduğum belli olur

• quote:

Halitisci Retweetledi
    Halitisci‏ @Halitisci 18 sa.18 saat önce

Kocası ( devlet için sakıncalı olduğundan ) KHK yla ihraç edilen
    Merve Kavakçı nasıl Büyükelçi olur diye soruyormusun,
    ey AKP li arkadaş ?

Halitisci Retweetledi
    Halitisci‏ @Halitisci 18 sa.18 saat önce

ABD vatandaşı olurken bu yemini eden Merve Kavakçı
    Büyükelçi atanıp,Türkiye Cumhuriyetinin çıkarlarını koruyabilir mi ?
    @AytunCiray @odatv

ABD vatandaşı Merve Kavakçı, 3 temmuzda Türk vatandaşlığına kabul edildi...  25 temmuzda Malezya'ya elçi atandı

ABD vatandaşı Merve Kavakçı, 3 temmuzda Türk vatandaşlığına kabul edildi...  25 temmuzda Malezya'ya elçi atandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 27 Temmuz 2017; 11:51:4 >

ülkesindeki darpeye tiyatro kontollü diyen sonrada birileri için adalet arayanların olduğu gibi.
  • 1881 kullanıcısına yanıt
    tarihin sizi neci olarak yazdığına bir bak önce kimlerle yürüdünüz adalet aradınız.
  • Bu şeyhin önünde ayet okunmuş fasulyeyle diz çöken zat değil mi.
    Böylelerini üst düzey yerlere getirmek de akp iktidarına yakışır.
  • Vatandaşlığa gir çık, gir çık çocuk oyuncağı mı bu? Ettiği yeminler ne oluyor? Şeref, onur?

• quote:

Sen çok yanlış geldin birader.

Yaptığınız hata şu. Her önünüxe geleni kafanıza yatıyor diye fetöcü ilan etmeniz öncelikle içerdeki suçsuz vatandaşları suçlu hale getirir.

İçeri atılan herkes fetöcü yada suçlu değil. Örnek Ahmet şık olabilir mesela. Dahası İçerde yatan bir sürü eşinden dolayı çocuğundan dolayı alınan insan var. Eşin gelsin bırakalım çocuğun gelsin bırakalım gibi. Şimdi nasıl ki suç şahsidir ilkesine uygun hareketle bu doğru değildir diyorsak aynı şeyi merve kavakçı içinde şaban dişli içinde demek zorundayım. Hatta fgülenin akrabaları içinde söylemek zorundayım. Çünkü bugünün yarınıda var öbür tarafta hesap soracaklar. Nerden biliyorsun merve kavakçının eşinin fetöcü olduğunu şaban dişlinin suçlu olduğunu.

Adil hareket etmeye çalışıyorum ve çoğu kezde fetöcülükle suçlanıyorum. Şimdi akp li olmakla suçlanıyorum. Problem değil. Canınız sağolsun.

Merve kavakçının durumuna gelince ülke tımarhaneye dönmüş daha ses çıkarmaya gerek yok. Çünkü senin ses çıkardığın seni dinlemiyor. Eski mesajlarıma ve konularıma bakarsan ne olduğum belli olur

Bu kadının babası Teksas da Fetullah'ın üniversitesinde öğretim görevlisi. 2008 yılında ifşa edildi. Araştırabilirsin. Kadın bildiğin azgın bir fetullahçı ne yazık ki...

15 temmuz kalkışması artık benim için inandırıcılığını yitirdi. Zira Fetullah'ın darbe sonrası yapmayı planladığı her şeyi sağolsun rte yaptı. Ne kadar çarpana tip varsa mevki sahibi oldu, TSK ve polis yokedildi. Acayip sakat ve dengesiz bir toplum oldu.

• El Fuego kullanıcısına yanıt
    Bu yaklaşım bence doğru değil işte. Dediğin gibide olabilir ama orada öğretim görevlisi olması insanı suçlu yapmaz.

Benimde bank asyada param vardı. Suçlumuyuz şimdi

O vakit ecevit de yaşasaydı fetöcü mü olacaktı.

• Maruz kaldığı zulmü düşünüyorum, ve bu günü düşünüyorum.
    Allah'ın da bir hesabı hep oluyor.
    Çok şükür bu günlere.
  • Yandas olunca hayat guzel gercekten

• quote:

Bu yaklaşım bence doğru değil işte. Dediğin gibide olabilir ama orada öğretim görevlisi olması insanı suçlu yapmaz.

Benimde bank asyada param vardı. Suçlumuyuz şimdi

O vakit ecevit de yaşasaydı fetöcü mü olacaktı.

Bankasyaya her para yatıran suçlu mu demişsin ya.

Bir yakınım sırf çocuğu 8. Sınıfta çocuğunu evine yakın diye feto okuluna gönderdigi için ve okul taksitleri feto okuluna yattığı için önce açığa sonra evi arandı 5 gün gözaltı yaşadı, tutuksuz yargılandı mahkeme irtibat bulamadı ve beraat verdi ama devlet ihraç etti.

Adam parasının başka bankada olduğunu evraklarla ispat etti. Çocuğunu eğitim için gönderdiğini ispatlamak için elinden geleni yaptı.

Adamcağız heryere başvurdu ve malesef hep geri çevrildi.

Kimse adama iş vermiyor. Cüzzamlı gibi davranıyor. 2 çocuğu ile kala kala kaldı.

Malesef böyle örnekler çok.

Aynı şartlardaki Merve Kavakçı, Şaban Dişli, Gökçek, Berat Albayrak vs gibi Akplileri görünce insanın bu ülkede adalet duygusu sıfıra iniyor malesef.
    Ayrıca Akpli yorumcu ve oy verenler Ecevit'i fetocu görüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 27 Temmuz 2017; 13:25:53 >

• kesinlikle yanlıştır. çünkü bu zatın kardeşi FETÖ den alındı.
    tek iyi yanı, bu adamlar gelmeden önce, yurtdışı temsilcisinin çocugu, yurt dış temsilcisi olurdu :)
    (en azından 2000 lerde böyle denirdi)

ayrıca, bazı belliki bilmeyen arkadaşlar, ABD VATANDAŞI OLDUĞU İÇİN ATILDI diye atmışlar.
    anayasamızda, çifte vatandaşlık MV olmak için ENGEL DEĞİLDİR. atılma sebebi
    ÇİFTE VATANDAŞLIĞI GEÇ BİLDİRMESİDİR. yersen...
    daha da trajigi, herhangi bir mv, vatandaşlıktan atılırsa mv liği devam ediyor.bununla ilgili yasa yok!!!

aslında, o gün, bu kadını savunmak yerine, kadın dayanışması yapmak yerine (inanç özgürlüğü anlamında)
    kürsüyü sarıp kavakçıyı kürsüye çıkarmamak için çabalayan KADIN MV lerin zihniyetinin
    18 yıldır devam ettiğini görmek üzücü.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.