Şimdi Ara

Abd'nin İran Hazırlığı(KOMPLO TEORİSİ) :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://haber.mynet.com/detail_news/?mainPage=1&which=headline&ref=haberHome&id=A00D8070&date=06Subat2006
    Şimdi arkadaşlar bu haberden sonra benim aklıma şu geldi..Acaba Abd Ahmedinecad'ı İran'da kendi başa getirmiş olabilir mi? Hani sürekli Avrupa'yı gerek sözleriyle,gerek uranyum geliştirme çabalarıyla tehdit eden bir adamın ülkesine girmek,bolca neden içeriyor..Yani bu nedenleri Abd yaratmış olabilir mi? Ben İran'a rahat girebilmesi için Abd'nin Ahmedinecad'ı başa geçirdiğini düşünüyorum..Bir İran'lı olsaydım şu an çoktan İran'ı terkederdim,en güvendikleri adam bence onların da Saddam gibi sonunu hazırlayacak..Saddam'da ülkesini kendi batırdı bence..Dünyaya Abd için, gelsinler savaşa hazırız diyeceğine,dünyayı kendi tarafına çekecek kadar akıllı olsaydı,şu an hala başta ve o kadar insan ölmemiş olurdu..Bu fikrimi paylaşmak istedim..Saygılar

• Vallahi bazen benimde aklıma mason mu acaba diye sorular geliyor.
    ABD nin İran'ı vurması için zemin mi hazırlıyor.

Bu şüpheler bir yana bırakırsak Ahmedinecat'ı seviyorum
  • Sen en iyisi İran derin devletini bir araştırıver ..yoksa hiçbirşey anlayamazsın

Almanlarada bakmayı unutma . İranın en büyük destekçiler(iydiler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vadaaa -- 7 Şubat 2006 1:12:31 >
  • Hocam zamanında Irakın devrik lideri Saddamıda Amerika başa getirmişti.Kendisine laf edince Irağa girdi.
    Sıra İranda oda öyle olabilir.
  • eski bush ve ırak savaşında önemli rol oynayan bir bakan (sanırım Powell) ile saddamın 68li yıllarda aynı masada fotağrafları vardır...

ırak savaşının en büyük sorumlusu da ne ne jr. bush ne de amerika federalidir...

söylediğiniz gibi, dünyanın en haysiyetsiz yöneticisinin yapamayacağı bir adilikle saddam ülkesini ve halkını savaşa sürüklemiş ve malup ettirmiştir.

benzer bir politika da iran için yürütülüyorsa ben buna hiç şaşırmam.

lakin daha sonrası, türkiye.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: marsxq

eski bush ve ırak savaşında önemli rol oynayan bir bakan (sanırım Powell) ile saddamın 68li yıllarda aynı masada fotağrafları vardır...

ırak savaşının en büyük sorumlusu da ne ne jr. bush ne de amerika federalidir...

söylediğiniz gibi, dünyanın en haysiyetsiz yöneticisinin yapamayacağı bir adilikle saddam ülkesini ve halkını savaşa sürüklemiş ve malup ettirmiştir.

benzer bir politika da iran için yürütülüyorsa ben buna hiç şaşırmam.

lakin daha sonrası, türkiye.....

TÜRKİYEye biraz sıkar işte,nükleer bomba ya da biyolojik silah kullanmadan 1v1 de bu ülkeye kimse bişey yapamaz!!baştakiler ne kadar şerefsiz ve satıcı olursa olsunlar TÜRK milleti herkesten farklıdır.ırak fos çıktı cumhireyet muhafızlarından 1 kişi görmedim,ama iranda öyle olurmu bilmem ahmedinecad favori adamım!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.