Şimdi Ara

Abd nin 1996 da yaptigi film (askerde olenler temali) siyasetle ilgili bir film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1996 yapimi the rock isimli filmi izleyin belki biraz gozunuz acilir isteyene ozelden pm atarim film linkini gerci bulmak kolay.

ozetide siyasetcilerin ne kendi askerini nede kendi masum sivil vatandasini umursamadigini anlatio

bu filmi amerika 1996 da yapmis yil olmus 2016 suan turkiyede boyle film yapilsa hem filmi cekenler hem oyuncular komple terorist diye iceri tikilmaz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 17 Ekim 2016; 0:06:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamlar 1 askeri için şehirleri bombalıyor. Bizimkiler de nasıl unuttururuz/sıradanlaştırırız diyor. Aslında suç bu adamlarda değil, suç milletimizde. Ses çıkamıyoruz!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

pm

Cevaplandi

• quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

Adamlar 1 askeri için şehirleri bombalıyor. Bizimkiler de nasıl unuttururuz/sıradanlaştırırız diyor. Aslında suç bu adamlarda değil, suç milletimizde. Ses çıkamıyoruz!

Forumda bana soylediklerim yuzunden kizan cok kisi var biliom ama biz sehit((sehit deyip gecioz ama sehit oldugunuda nerden biliyoz onuda biturlu anlayamadim vahy mi iniyo nedir))diyip gecioz adamlar bu filimdede oldugu gibi haklarini ariyo.

Ayrica bana sorarsaniz askerde olene sehit demek buyuk cesarettir hz muhammed bile kimin sehit oldugunu bilmiyodu.birileri bukadar sehit sehit diye bagirdigina gore ya allahtan vahiy iniyo bunlara yada dini somuruyolar ayrica kurana gore bile yonetilmiyoz kurana gore yonetilsek kimsenin dilini yasaklamayiz onlarda daga cikip savasmaz kisaca hem kurana ters yasioz hem bunun sonucu cikan savasta vefat edenlere sehit diyoz anlamak mumkun degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 17 Ekim 2016; 0:30:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

quote:

Adamlar 1 askeri için şehirleri bombalıyor. Bizimkiler de nasıl unuttururuz/sıradanlaştırırız diyor. Aslında suç bu adamlarda değil, suç milletimizde. Ses çıkamıyoruz!

Forumda bana soylediklerim yuzunden kizan cok kisi var biliom ama biz sehit((sehit deyip gecioz ama sehit oldugunuda nerden biliyoz onuda biturlu anlayamadim vahy mi iniyo nedir))diyip gecioz adamlar bu filimdede oldugu gibi haklarini ariyo.

Ayrica bana sorarsaniz askerde olene sehit demek buyuk cesarettir hz muhammed bile kimin sehit oldugunu bilmiyodu.birileri bukadar sehit sehit diye bagirdigina gore ya allahtan vahiy iniyo bunlara yada dini somuruyolar ayrica kurana gore bile yonetilmiyoz kurana gore yonetilsek kimsenin dilini yasaklamayiz onlarda daga cikip savasmaz kisaca hem kurana ters yasioz hem bunun sonucu cikan savasta vefat edenlere sehit diyoz anlamak mumkun degil

Neden kızdıklarını bende anladım.

Allah yolunda savaşanlar Şehit sayılır. Bu cümleyi açabilirsin, o zaman Çanakkale'de Şehit olan Askerlerimiz içinde Şehit diyemezsin senin mantığınla. Öncelikle araştır bilgi edin sonradan Amerikan propagandası yapmaya kalk...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

quote:

Neden kızdıklarını bende anladım.

Allah yolunda savaşanlar Şehit sayılır. Bu cümleyi açabilirsin, o zaman Çanakkale'de Şehit olan Askerlerimiz içinde Şehit diyemezsin senin mantığınla. Öncelikle araştır bilgi edin sonradan Amerikan propagandası yapmaya kalk...

Senin mantigina gorede dunyada hangi ulkede kim devleti icin savasmissa sehittir o zaman.kuran okumamis olabilirsin ben baya meal ve tefsir okudum en az 10 dan fazla kez turkcesini okudum uzun tefsirinide bence sen din anlayisini gozden gecir sehitlik toplumsal bir konu degil kisisel bir konudur bikere.

Durduk yere niye abd yi oviyim adamlar istedigi filmi cekiyo sen bu filmi turkiyede cek bakalim cekebiliyomusun.

Ayrica turkiyenin terorle verdigi mucadelenin dinle hicbir ilgisi yok tamamen dunya menfaati ve kurana gorede insanlarin dillerini yasaklayamazsiniz turkiye kurana ters yasiyo zaten nasil bi sehitlik oluyo bu durumda.kurana gore yonetilsek 20 milyona yakin kurt kendi dilinde egitim alirdi kurt sorunu diyede bisey olmazdi pkk evet teror orgutu ama devlette insan haklarini ihlal ederek terore destek veriyor kuranida hice sayiyor ustelik.sonra gelip sehitlik diosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 17 Ekim 2016; 1:15:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.