Şimdi Ara

ABD’li generalin sözleri ortalığı karıştıracak: ‘Benim işim savaşmak’

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YPG/PYD'nin kontrolünde bulunan Menbiç'i ziyaret eden ABD'li general Funk, Amerikan askerlerinin bu bölgede kalacağını söyledi. Türkiye, Afrin'de düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'nı Menbiç'e uzatacağı sinyalini vermişti ve ABD'yi Menbiç'teki askeri gücünü çekmesi konusunda uyarmıştı.
    http://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/abdli-general-menbicten-cikmiyoruz-dedi-ve-ekledi-benim-isim-savasmak-2209835/

• Biz Johnny'nin dişini kolye yapıp takardık Lakin Ümmet Devleti için hiçbir şey yapmayacağım Türk Ülkesi değil artık O halde ben ölürsem boş yere ölmüş olurum diye düşünmekteyim içimde Vatan hevesi falan kalmadı AKP Hepsini bitirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bay Muhalefet kullanıcısına yanıt
    O zaman karşi saflara geç ..hala akp bilmem ne diyor .bu topraklar bizim bizim.

• quote:

Orijinalden alıntı: furandor

O zaman karşi saflara geç ..hala akp bilmem ne diyor .bu topraklar bizim bizim.

Bu savaşta fakirler ölür Ben fakirim ama aptal değilim İstemediğim bir şeyi yapmam Savaş çıkar ise Allah'ın unuttuğu bir dağ köyüne kaçacağım Şu andan hazırladım o yeri girsene yetecek gıda var o tenha dağ yerinde siz ne yapıyorsanız yapın Büyük bir savaş çıktigi anda bay muhalefeti bulursanız alırsınız askere anlıyor musun Ben senin İslam Devletin için geberecek kadar aptal değilim

Bir kere Allah unutmaz ..yüzbinlerce şehit verdigimiz canakkale dekiler neydi onların hayalleri umutları yokmuydu ? Ne icin can verdiler topraklari icin ..senin gibiler iyi yaşasın diye .

• quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Bir kere Allah unutmaz ..yüzbinlerce şehit verdigimiz canakkale dekiler neydi onların hayalleri umutları yokmuydu ? Ne icin can verdiler topraklari icin ..senin gibiler iyi yaşasın diye .

Çanakkale'de Türkler Öldü benim atalarım Lakin Bugün ne deniliyor Araplar ile kurtardık ülkeyi deniliyor Ataların mezarda kemikleri ters döndü

Ümmet te seni çok istiyordu bay muhalefet olmazsa olmaz diyorlardi.Onsuz yapamayız diyorlardı.Gidelim bir bir dağ evinde onu buluruz diyorlardı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediKovalayanPsikopatFare

Ümmet te seni çok istiyordu bay muhalefet olmazsa olmaz diyorlardi.Onsuz yapamayız diyorlardı.Gidelim bir bir dağ evinde onu buluruz diyorlardı

Arapların beni istemesin zaten çok da umrumdaydı Ortadoğu hariç bizi insandan Sayan Yok be Ortadoğu çöplüğünde borunuz öter sizin anca

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.