Şimdi Ara

ABD kendi ile çelişmiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CNN'in hazırladığı tablo. ABD hem Suriye Demokratik Güçlerini / YPG'yi destekliyor hem de Özgür Suriye Ordusunu destekliyor. Ama ÖSO ve SDG/YPG birbirine düşman. Bu ilişkiler neden bu kadar karışık.

ABD kendi ile çelişmiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• işin komiği herkes işide saldırıyor, ulan yardım eden kim o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

işin komiği herkes işide saldırıyor, ulan yardım eden kim o zaman?

Hahaha IŞİD çarşı gibi tüm dünyaya karşı

Belki de en çok desteklenen terör örgütü odur ama kimse açıktan destekliyorum demiyor.

• Olay şu Abd işide diyoki rakkayı al sonra ypg alacak

şuan işid suriye ordusundan ırak ordusundan alıyo ypg de işidden ve ypg aldıgı topraklardan çekilmeyecek abd kuracağı devlete toprak kazandırıyo işte.

• Abd, gizliden ISIDi besliyor. Isid tüm dünya tarafından tehdit kabul ediliyor böylelikle Abd ortadoğuya giriyor petrolü de hüp diye cekiyor. Tüm dünya da öh anasını bir terör örgütünü tüm dünya yok edemedi diyor. Durum bu. Rusya da durur mu o da petrol istiyorum diyor ABD, " ulan uyanık hade neyse ama kimseye söyleme beraber fifty fifty yaparız petrolü " diyor. olay bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramparapam -- 2 Mayıs 2017; 8:11:24 >
  • abd ışıdi besledi pydi meşru kılmak için

şimdi pyd yi kendi eliyle meşru kılıp yeni bir kukla devlet kuracaklar türkiyeye güvenemediklerinden ya da istedikleri gibi kukla olmadığından
  • quote:

Hocam konuya ne kadar hakimsin bilmiyorum ama ben sana kisaca ozetliyeyim.

Dunyada isidden once el kaide vardi, bin ladin efsanesiyle birlikte onu da bitirdiler. Bugün avrupada islamofobiye maruz kalan muslumanlar icin tek sığınak isid. Avrupada gerceklesen bombalama ve silahli eylemleri orda yasayan vatandaşlar yapiyor. Egtimlerini bu alanda en tecrubeli olan çeçenlerden aliyorlar.

Para ve silah konusuna gelirsek yillar boyu silahi turkiyeden aldilar. Ama para her daim bir muamma oldu. İlk piyasaya çıkıklarında öso 250 dolar maas verirken bu adamlar bianda 700 800 dolar civarinda para dagitmaya basladi askerlerine. Kisaca bana gore maddi kaynagi amerikan örtülü ödeneği olsada kemigini oluşturan cihatcilar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

quote:

Dunyada isidden once el kaide vardi, bin ladin efsanesiyle birlikte onu da bitirdiler. Bugün avrupada islamofobiye maruz kalan muslumanlar icin tek sığınak isid. Avrupada gerceklesen bombalama ve silahli eylemleri orda yasayan vatandaşlar yapiyor. Egtimlerini bu alanda en tecrubeli olan çeçenlerden aliyorlar.

Para ve silah konusuna gelirsek yillar boyu silahi turkiyeden aldilar. Ama para her daim bir muamma oldu. İlk piyasaya çıkıklarında öso 250 dolar maas verirken bu adamlar bianda 700 800 dolar civarinda para dagitmaya basladi askerlerine. Kisaca bana gore maddi kaynagi amerikan örtülü ödeneği olsada kemigini oluşturan cihatcilar.

Bu örgütleri ne kadar büyük devletler kursa da beslese de içerdeki militanların hepsini motive eden şey dindir. Bir adam kendini havaya uçuruyorsa motivasyonu cennete gideceğini sanması.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicideRelated

quote:

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

quote:

Bu örgütleri ne kadar büyük devletler kursa da beslese de içerdeki militanların hepsini motive eden şey dindir. Bir adam kendini havaya uçuruyorsa motivasyonu cennete gideceğini sanması.

Hocam bunlarin hepsi baglantili. Avrupada sag partiler muslumanlara yuklenip oy topluyor, her patlayan bomba o parti icin oy demek. Radikal partinin her turlu konusma miting vs. Hareketi muslumanlarin radikal orgutlere bir adim yaklaşması demek. Herkesin isine geliyor danışıklı dövüş. Elbette ki 2 onemli motive araci var son 1000 yilda biri din digeri milliyetcilik. Bu ikisini kullanarak insanlara herseyi yaptirabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.