Şimdi Ara

ABD'de Küfür Serbest Zenciye Zenci diyebilirsiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önemli olan nigga demek değil. Negro dersen allahına kavuşursun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kisma

Önemli olan nigga demek değil. Negro dersen allahına kavuşursun
    hocam devlet böyle dedin diye ceza veremez abdde

bilmiyorum anlatabiliyormuyum?

kavga edersin ayrı konu ve suç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 4 Temmuz 2020; 16:1:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Aykumos

Bu mesaj silindi.
    sen daha küçüksün belli, büyüyünce belki zihnin açılır dünyayı anlarsın

• Konuya yazan çoğu kişi anlamamış olayı, şahıslar reaksiyon gösterebilir ama devlet yaptırım uygulamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aznareps ingo etaicsal -- 4 Temmuz 2020; 17:24:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenciye zenci demek küfür mü oluyor?

Özgürlüğün bir sınırı olmalı. Mecliste hdpli siyasilerin konuşmalarına bakın, sonra konuşalım.

Kaldı ki kürsü dokunulmazlığı olduğu halde.

Bir de dışarıda daha serbest şekilde konussalar acaba neler söyleyecekler?

• Zenci kwelimesinin küfür veya hakaret olmadığına ben de katılıyorum.

Sarışına "sarışın" demek hakaret midir?

aman zenci demeyin "siyahi" deyin,

aman bayan demeyin "kadın" deyin gibi saçma salak zihniyetler toplumu boşu boşuna yoruyor.

Bir de şu saçmalık var.

https://skor.sozcu.com.tr/2020/07/03/fedex-sponsoru-oldugu-washington-redskinsin-adinin-degistirilmesini-istedi-1503628/

Neymiş efendim "redskin" (kızılderili) ırkçı bir ifadeymiş.

Ulan adamlar başka bir topluluğa ırkçı ifade kullanmıyor ki, kendilerine "redskin" diyorlar.

Demek ki Türkler olarak orada takım kurup adımıza "Washington Turks" desek ırkçı diyecekler.

Oğlum kendime diyom lan kendime kendime.

Kendime istediğimi derim, sanane amg.

Chicago bulls neci oluyor o zaman? Hayvancı? Cinsçi? Türcü?

Boston Celtics var mesela. "Kelt"ler de bir ırktır.

Bir de Detroit Pistons var.

O da pistoncu bir ifade.

Yapacağın sığ hümanizmi seveyim fedex  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 4 Temmuz 2020; 17:39:53 >

• ustunde orak cekic olan bayrakla dolas bakalim nolucak :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

o zaman senin sesini de keselim güzel kardeşim, insanlar nasıl kendi özgürlüğüne el konulmasını destekliyor anlamıyorum. simdi seni sustursam büyük ihtimal desteklersin iyi oldu dersin. boş yetiştirildiniz boş.

özgürlük iki taraflı sadece küfür edilmiyorsun aynı zamanda sen de edebiliyorsun. olaya küfür olarak bakan insanlar gerçekten bomboş ve çok sığ

özetle olay ağzından çıkan lafın herhangi bir yaptırımı olmamasıdır bunu küfüre indirgemek basitliktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 4 Temmuz 2020; 17:59:4 >
  • işte liberal solun bireyleri getirdiği nokta. pek akp seçmeninden farkları yok. biri bolşevik yahudilerini diğerleri ise musevi yahudileri takip ediyor.

zenciye zenci demek suç daki mantık nedir ?

zencilere nigger demek olmasın o?

offf bu ülke ne olacak böyle.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Mesela seni yetiştiren ebevynlerin becerememiş basiretsiz bir şekilde ortaya yarım yamalak bir sonuç çıkarmışlar. Şimdi ürün ortada ebeveyn ortada ben niye senin ebevynine sövemiyormuşum. Adam gibi yapsalarmış da keşke sövdürmeselermiş

Küfür özgürlüğüne inancım senin gibilerini görünce daha çok arttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 4 Temmuz 2020; 18:13:55 >
  • Ürün kötüyse sövme özgürlüğüne sahibim sen kimsin ki bana akıl veriyorsun. efendi adam olucaksın kendine küfür ettirmeyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 4 Temmuz 2020; 18:16:25 >
  • Çok güzel ve önemli bir konuyu baltalamış birkaç sistem kölesi insan. Burada her şeye yasak konmasına şaşmamalı bu zihniyetteki insanlarla birlikte yaşarken.

İnsanlar susturuluyor, karşıt düşüncedeki kanallar kapatılıyor, kendi kontrollerinde olmadığı için sosyal medyaya kısıtlama getirilmek isteniyor, olur da birileri demokrasinin en büyük özelliklerinden biri olan eylem yapma hakkını kullanmak isterse joplanıyor... Bunların kafası "ne yapacaksınız küfürü".

Bırakın abi şu ahtroll besleme yuvasına dönmüş forumu. İğrenç, bencil ve hastalıklı birçok malum parti trollü hala dolaşıyor konularda. Ben neredeyse bıraktım, tavsiye ederim.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Sen sövüldüğünü biliyorsun ondan korkuyorsun. Sövülmediğini bilseydin efendi adam olsaydın zaten seni ilgilendirmezdi. Demek ki sana çok sövüyorlar.

Bu arada gelişmişlik=ağzından çıkan laftan ceza almamaktır. Buna gerekirse küfür bile dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 4 Temmuz 2020; 18:35:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.