Şimdi Ara

ABBYY Fine Reader ve OCR konusunda ehil kişiler buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cnbc-e den kayıt yapıp altyazılarını alıyorum bir dizinin.Elde yazmak bir yerden sonra mümkün olmuyor.FineReader ise bu resimlerden hiçbir şey okuyamıyor.Acaba ben mi ayarlarda bi yanlışlık yapıyorum.Sizde mümkünse başka programlarla deneyebilir misiniz?

ABBYY Fine Reader ve OCR konusunda ehil kişiler buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 20 Ağustos 2006; 19:50:38 >

• FineReader ve benzeri OCR yazılımları döküman tarama konusunda kendisini gösterir. Yani taranacak metnin arka planı mümkün olduğunca boş veya tektip olmalı, oysa video görüntüsünde yazının arka planı devamlı karışıktır dolayısyla OCR'ların okumaya çalışırken zorlanmaları normaldir.
  • ESERiP denen olay tamamen bu iş için.Yani filmlerden altyazı almaya yarıyor fakat program sahibi sitesinden kaldırmış.O yüzden burada sormak zorunda kalıyorum
  • benim için çok önemli

lütfen bilen biri yardım etsin
  • finereader da tarama yapabilmen için arkadaki fonun tek renk olması lazım. resim üzerinden veya video üzerinden ocr yapmak istersen program cuvallar zaten bu yazılımların amacıda bu değil yanlış programda arıyorsun çözümü. arkadaşın dediği gibi eserip bu iş için yapılmış internette bi arama yap bakalım belki bulabilirsin. kolay gelsin.
  • ESERiP i daha yeni buldum,akşam deneyeceğim fakat oda FineReader a yönelndiriyor.TEk farkı herşeyi otomatik yapması

http://ese.dizialtyazi.info/
  • Finreader'a yönlendiriyor ama altyazının olduğu kısmı resme aktarıp, arkaplanını temizliyor.
    Bulduğunuz linkteki sayfanın sonunda bir resim var, o fikir verecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En hızlı PDF viewer?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.