Bildirim
ABBAS GÜÇLÜ İLE ONLİNE TAHMİN
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

ABBAS GÜÇLÜ İLE ONLİNE TAHMİN
(En Son Oy Tarihi: 28.6.2015)
Giriş
-
UPDULLAH -
ulan kimya zor degilmiydi daha 27 nin altinda goremedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garezli1 -- 28 Haziran 2015; 0:09:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kolaydı bence kanka -
11038 hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
HEDEFİm 10 bindi fakat onada razıyım -
hocam troll bu daha öncede de açıklandı diye trollüyodu milleti. boşlukta arkadaş belli ki -
Sınav sonucu gelince sana özel mesaj atarım dostum -
o kimya neti ne öyle la ha adama bak. daha önce trollediğin başlıkları da biliyoz sana inanmamı bekleme
-
Sen yapamadın diye başkalarını kıskanma kolaydı keşke çalışsaydında sende yapsaydın -
sen nerden biliyosun koçum benim çalışıp çalışmadığımı? benim en iyi dersim kimyaydı. netim de kötü değil ayrıca 24,5 -
Keşke kimyayı ben kadar iyi yapsaydın dedim demekki çalışsan full yapacakmışın -
çalışmıştım ama dikkat hatasına yenik düştüm. ama sorular 2014ten daha zordu kolay değildi yine de çok. bunu anca ilk 2- 3 bin fuller -
ok. we good bro _?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X