Şimdi Ara

Abartılmış Balon Yönetmenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ○James Cameron
    ○Quentin Tarantino

Benim için bu 3 yönetmen abartılmış birer balondur. Çektikleri filmler izlenir ama benim gibi yüksek kültür mensuplarınca beğenilmez. Çünkü sanatsal ve ilginç tarafları yoktur.

Hele bir de Nolan yok mu Yahu son filmleri görsel efektten geçilmiyor. Görsel efekti abartılı kullanan yönetmen kötü yönetmendir.

Tarantino ise şımartılmış, sermaye düşkünü bir yönetmendir. Abartıla abartıla bir hal olan Pulp Fiction filmine nasıl böyle ilgi gösteriliyor, anlayamıyorum. O kasıntı diyaloglar beni bayıyor. Ama diğerlerinden farkı olarak bir tarz peşinde. Bu iyi..

James Cameron ise Avatar'ı şişire şişire akciğer kanseri olacak neredeyse. Avatar filmi öylesine boş bir film ki tek bir sefer izle ve o filmi unut! Çünkü hatırlanacak yanı yok. Titanic güzeldi evet yaşanmış şeyleri anlatmak ve yönetmek basittir; bunu ben de yaparım. Terminator ve Alien için ise pek bir şey diyemem.

-------------------

Favorilerim:

-Charlie Chaplin
    -Alfred Hitchcock
    -Stanley Kubrick
    -David Lynch
    -Ingmar Bergman
    -Andrey Tarkovski
    -Sergio Leone
    -Emir Kusturica
    -Darren Aronofsky
    -Jim Jarmusch
    -Lars von Trier
    -Martin Scorsese
    -Clint Eastwood
    -Akira Kurosava
    -Federico Fellini
    -Roberto Benigni
    -David Lean
    -David Fincher

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Nolan" dan sonra okumadım
    Bana göre abartılmış yönetmen yoktur, değeri bilinmeyen yönetmen vardır, buna en büyük örnek denis villeneuve'dür.
  • Del tono

• Oğuz Atay'ın yaptığı gibi önce burjuvaziyi kinayeli bir şekilde eleştiriyorsunuz sandım ama değilmiş. Herkes aynı şeyi beğenecek veya aynı şeyden nefret edecek diye bir şey yok tabi ki. Sinemanın asıl meselesi zaten insanı düşünmeye veya tartışmaya itmesi olmalı bana göre. Fikirlerinize de saygı duyuyorum ancak benim gibi yüksek kültür mensupları biraz fazla olmamış sizce de?
  • Nolan ve görsel efekti abartılı kullanmak ha? Bari biraz araştırıp konuşun. Görsel efekti az kullanmaya çalışan bir yönetmen Nolan, sahneleri olabildiğince gerçek çekmeye çalışır. 3D işlerine de girmez.

Nolan'ı beğenmezsin anlarım, o senin zevkin saygı duyarım. Ama Nolan görsel efektleri abartılı kullanıyor demen yanlış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 5 Şubat 2017; 20:10:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kubrick denilen herif
  • Ben Affleck
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "benim gibi yüksek kültür mensupları"

Şu ifadeden sonra istersen edebiyatın kralını yap hikayedir. Ben sade bir izleyici olarak bir yapımı A dan Z ye değerlendirecek birisi değilim fakat bahsekonu kişilerin de sinemada öyle veya böyle bir yeri olduğunu biliyorum . Bu konum belki biraz fazla olabilirdi ama bu ifadeden sonra kesinlikle oldukları yeri hakettiklerini düşünüyorum . Ayrıca bir yüksek kültür!!! mensubu olmadığıma da şükrediyorum.

NOT: Tepkim belki fazla görülebilir fakat eski bir hikayeden dolayı bu kültür mevzusuna alerjim var
  • Yüksek kültür mü?

Güldürdü.

• Birileri ilgi çekmeye çalışıyorrr

• Zack syneder diyorum aga tek beğendiğim filmi 300 Spartalı hadi bide watchmen diyelim başkada yok

• Dunsparce D kullanıcısına yanıt
    Watchmen'deki başarısının en büyük nedeni de çizgi romanı birebir beyazperdeye aktarmasından.
  • Tarantino'ya balon dersen 15 gün çizerler böyle.
  • Yüksek kültür mensubu kardeş ne oldu sana
  • Yüksek kültür mensubu nedir yav: element uydurmayın. Balon diyen önce kendine baksın. Desin ki bu adamları yerin dibine sokuyorum ama benim vasfım nedir, neye dayanarak bunları söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Şubat 2017; 11:0:47 >
  • bu üçlünün de şahsi kanaatim mükemmel filmleri var sadece bunlara bakarak bu adamlar efsane de diyemeyiz, diğer filmlerine bakarak da bunlar balon da diyemeyiz.
  • M. Night Shyamalan.
  • 15 gün ban almış. Üç yönetmenin laneti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamı neden banladınız yaw? Ne güzel yağdırıyordu millet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Yüksek kültür mensubu nedir yav: element uydurmayın. Balon diyen önce kendine baksın. Desin ki bu adamları yerin dibine sokuyorum ama benim vasfım nedir, neye dayanarak bunları söylüyorum.

Hocam konuyla alakasız ama sizin avatarınız çok çok eskiden Prince of Persia mıydı? Çok pis kafama takıldı sormadan edemedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.