Şimdi Ara

AB pasaportlu 1-2 oyuncunun 18'e alinmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda baktim ama paylasan yok sanirim. Hakan Can boyle bir tweet atmis. Yeni gordum ve paylasmak istedim.

HAKAN CAN ‏@HakanCan2011
    Hadi siz bir haber vereyim. TFF yönetimi yönetim kurulu karariyla AB pasaportlu 1-2 oyuncunun daha 18'e alınmasının önünü açacak

https://twitter.com/HakanCan2011/status/348822522550181889

Bu tip iddialara genelde inanmam, sirf hosuma gittigi icin paylasmak istedim. AB pasaportlu 2 oyuncu yerli statusunde sayilirsa 8 yabanci oynatabiliriz bu bile yeterli. Selcuk , Burak ve Semih banko oynar, geriside komple yabanci. Avrupa maclarinda Selcuk haric 10 yabanci ile bile maclara cikabiliriz. Insallah olur.

• 11 dememiş ki 18 demiş, yedeklerdeyse pek kıymeti yok
  • bence 2 ab pasaportu gelirse yıldız kanat transfer edilir, 4 2 3 1 zorunlu hale gelir , burak gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcno

11 dememiş ki 18 demiş, yedeklerdeyse pek kıymeti yok

Su an 6+0+4 de bile 18 kisilik kadroda 10 yabanci hakkin var. Tribunde otursun diye AB pasaportlu adami yerli statusunde sayacak degillerdir herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

quote:

Su an 6+0+4 de bile 18 kisilik kadroda 10 yabanci hakkin var. Tribunde otursun diye AB pasaportlu adami yerli statusunde sayacak degillerdir herhalde.

6+0+4'te 18 kişilik kadroda 6 yabancı hakkın var. +4 tribünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

quote:

Pardon yanlis yazdim kafam nereye gittiyse. Eski sistem 6+2 de 18 kisilik kadroya 8 yabanci alabiliyordun. Simdi +2 AB pasaportlu eklediginde 10 yabanci hakkin oluyor. Simdi sen yine ilk 11 de 6 yabanci oynatacaksan geri kalan 4 yabanci kulubede otursa ne olacak? Tribunde otursun diye boyle bir sey yapmazlar zannetmiyorum.
  • ilk 11 degil, ilk18i kastediyor. AB pasaportlu genc yetistirmelik oyuncu alacaksin, en mantiklisi.

U19 Cl Ligi var. Orada da oynarlar. Bu tip turnuvalarda 19 yas üzeri 2-3 oyuncuya müsade ediliyor. Genc bir forvet yada forvet arkasi al, Sneijder ve Drogba yetistirsin, 2side ögretici ve lider oyuncular.
  • Herkes yanlış anlamış olayı. 2 AB Pasaportu olan kişi yerli sayılacak demek istenmiş. Ben öyle anladım.

Yani ilk 11'de 6 yabancı oynatabileceksin buna ek olarak 2 AB pasaportlu oyuncuyu da ilk 11'e alabileceksin.

Yoksa bu olayın 6+2+2 den farkı mı olur ? Sen AB pasaportlu 2 oyuncuyu ilk 11 de oynatamadıktan sonra yedek kulübesi komple yabancı olsa ne yazar ?

Muslera , Chedjou , Eboue , Drogba , Sneijder , Melo böyle 6 oldu diyelim. Yabancı sol bek ve Farfan tamam işte
  • yine karışık bir şeyler geliyor anlaşılan. neden adam akıllı düzgün bir sistem yapamıyorlar. ab oyuncularını yerli sayarsın, ab dışı 2-3 oyuncuya izin verirsin mesela.
  • Ulan öyle saçma sapan şey olur mu hey Allah'ım!
  • İşin özü şudur. Demirören yaptığı hatanın farkına vardı, geri viteste yapamıyor. Kararını değiştirse bu sefer tırstı diyecekler diye düşünüyor. Şimde biz 6+0+4 yaptık ya.. 18 kişilik kadroya 6 yabancı izni verdik, ister 6 sınıda oynat ister yarısını kulübede beklet. Ama 4 tane yabancını da tribünde oturtacaksın dedi. Şimdi bu kadar baskı yedi, baktı koltuk sallanıyor.

Sen o tribündeki 4 yabancıdan 2 AB pasaportlu olanı da 18 kişilik kadrona alabilirsin diyecek. Ben bunların ikisini de yerli sayıyorum. İster bunları ilk 11 e dahil et, ister yedek kulübesinde oturt o sana kalmış. 6+2AB+2 diyor yani. 18 kişilik kadroya 2 AB oyuncusunun dahil olması bu şekilde olur. Diğer ürettiğiniz fikirler mantık dışı ve kimseyi tatmin etmez. Hele hele AB sınırsız diyenleri hiç tatmin etmez. Yani özet olarak Muslera ve Chedjou'yu yerli sayıp üzerine kadro kurabilirsiniz. Tabi haber gerçekleşirse.

• 18 kişilik kadroda en az 8 yerli olsun yeter dese olay bitecek. ister ilk 11de oynat ister oynatma. Futbol bir şov sonuçta bizde zevk almak istiyoruz.. 36 kişilik kadroda da altyapıdan 10 tane altyapıdan oyuncu olsun desin olay kapansın..
  • Saçmalık ya hiçbir AB oyuncusunu saymayacaklar ya da hepsini sayacaklar. Akla mantığa uygun bi tarafı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne saçma uygulama hepsinin yerli sayılması şart bence.Ne diyeceğiz senin ülken bizi AB'ye istemiyor sen yabancısın,sizinkilerle aramız güllük gülistanlık bu yerli olsun mu ?
  • Ya ulan ne saçma sistem ya. Tribünde yabancı nedir la, kim yedekte oturtmaya adam alır. Neyin kafası bu. 2 yabancı ekleyecekmiş peh. Yedeğe koyacaksa yine para etmez. Kaldırın artık şu sınırı. Gelişmek diyoruz, büyük planlar diyoruz. Kaç tane üst düzey ligde yabancı sınırı var la?
  • Bu sistem gelirse bizi kimse tutamaz. Lakin bunu Yıldırım lar da bildiği için sanmıyorum geleceğini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.