Şimdi Ara

Aatrox Nerf Yemeli Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aatrox aldım ama öyle çok nerf yemelik bir durum görmedim skill leri ve pasifi sağlam ama kendi de bir o kadar kırılgan sizce nerf yemesi gerekir mi ?

• bencede nerf e ihtiyaç yok gayet kolayca ezilebiliyor bugün kaç maçta kill alamadım adam gibi tabi karşıma hep tank gelince öyle olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dell9989 -- 17 Haziran 2013; 22:12:20 >
  • Ben aldım ultimi açıp w yi can calmada bıraktım 2v1 de kassadin ve blitz arasından ikide iki yaparak cıktım bence nerf yememeli dengeli bir hero

• yanımda olsun karşı takımda olsun genel de lane de iyi oluyorlar ama sonra çok çabuk düşüyolar oyundan.bana öyleleri de denk gelmiş olabilir tabi ama şuanlık iyi gibi.
  • Kesinlikle yememeli.Zaten ilk günkü heyecan kalmadı artık fazla picklenmiyor..Rahatlıkla ezilebilen bir hero.
  • Yesin ya o ne öyle can çalma falan. Çok saçma yapmışlar. Nerf kesin yer.
  • Tamam kardeşim ben aradım Riot'u nerf planları varmış ama iptal ettirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soutensubs

Yesin ya o ne öyle can çalma falan. Çok saçma yapmışlar. Nerf kesin yer.

dostum nerf yese bile skill inin can çalma özelliği gitmiycek bunu biliyorusun değil mi
  • sustain op
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dağhan.

Tamam kardeşim ben aradım Riot'u nerf planları varmış ama iptal ettirdim

Çok sağ ol ya sende olmasan napıcaz biz
  • Ya biliyorum da hani gereksiz olmuş. Ranked girerken hemen engelliyorum. Elalem alıyo yeni heroyu bilmeden kullanmaya çalışıyo feedliyo.
  • nerf felan yemez o yedirip yolladılar fiora tarzı oynuyolar daha çok.
  • Soutensubs kullanıcısına yanıt
    Haklısın bak o konuda yeni almışken gidipte ranked girmek baya sıkıntı oluyo
  • Bana kalırsa Lissandra yemediyse Aatrox hiç yemez yani saçma olur ama yine de Riot un bileceği iş tabiki
  • RIOT'un sağı splı belli olmaz. Bi bakarsın bana bile nerf atarlar :D
  • ilk cıktığında zacde cok fazla engelleniyordu ilk 3-4 gün şampiyonun mekaniğini bilmediği için insanlar sıkıntı cekiyor şuan aatrox cok güclü bi şampiyon değil bence pasifininde 220 saniye cooldownı var bence ideal
  • Soutensubs kullanıcısına yanıt
    Haklısın
  • dyesa D kullanıcısına yanıt
    Haklısın bence de nerf gerekmiyo yani gayet ideal ve dengeli şuan skill ve pasif sağlam kendisi kırılgan
  • Ya derecelide support oynayan gördüm.

• ne nerfi ya buff versinler off nerf diyolar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.