Şimdi Ara

aaaaaaaaaaaaaa

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuemiroglu -- 9 Ekim 2012; 7:59:01 >

• Üye adımda resmi ismimmiş rezil ettim kendimi bir tanıdık cıkmaz umarım :(
  • yardım edenin parasıyla da iddia oynarsın sen.
  • Çok zekice!
  • Aklı başında biri olsan zaten gidip idda gibi şans oyunları oynamazsın dalavere ile ananı kandırmazsın.!

Bide gelip burda milletten para istiyorsun zihniyete bak , bu arada senet olayı geçmiş, senet artık kağıt parçası bi anlamı yok yönetim mühürü olmadığı müddetce hiç bi halta yaramaz tefeciler bile getirin ben size imza atayım kendiniz doldurun diyor...
  • o kadar parayi iddia da harcamissin başinin çaresine bak. Nasil mantik bu ya hic mi düşünmüyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenere bassaydın handikap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a.k.a snake..
    4 ay önce açıldı
    E.
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kendi düşen ağlamaz. bunun bir cefası olacak onu da çekeceksin yoksa işin zor. 3bin tl bu kimse vereceğini sanmam. 30tl değil.
    neyse geçmiş olsun bundan sonra daha akıllı olursun umarım
  • geçmiş olsun

hayatından iddayı çıkarmadıgın sürece bu iş böyle gider.

Burada sana o parayı verebilecek olan yoktur boşuna umit baglama. Çevrende aramaya çalış.

En kötü ihtimal arabanı sat borçları kapat kendine temiz bir sayfa aç

Ha arabayı satarsın borçları kapatırsın yine idda oynarsan yinebatarsın geçmiş olsun.
  • https://www.facebook.com/utku.emiroglu

Bu sen misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Face Of Melinda -- 8 Ekim 2012; 14:25:09 >
  • benim de ne gerek var deşifre edilmeye
  • Teminat olarak ev yada araba gösterebilirsen sana yardimci olurum.

• Gidip bankadan kredi çek ve duzgunce ödemeni yap. Forumda ne işin var?

• quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town

Gidip bankadan kredi çek ve duzgunce ödemeni yap. Forumda ne işin var?

Bi insanda kafa olması lazım
  • müstehak sana... sen git anneannenin kim bilir ne zorluklarla biriktirdiği altınları bozdur sonra onlarla iddaa oyna. Bence her şeyi hakediyosun anana babana yazık..
  • ya arkadaşlar hiç güleceğim yoktu konuşmalar çok enteresan olunca insan kendini tutamıyor.. cem yılmaza söylemek lazım bu olaydan iyi malzeme çıkartır kendine.. belki arkadaşa da yardımcı olur.... şaka bi yana
    1000 nasihatten 1 musibet iyidir.. ama bu 1 değil 2 değil 3-4 kere musibet geçmiş akıllanmamıış.. sağlık olsun.. Allah cümlemizin yardımcısı olsun bizimde başımıza gelebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektronikyazilim -- 9 Ekim 2012; 1:54:55 >
  • only love araba gösterebilirim pm lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.