Şimdi Ara

AA derece arızalı yazıyordu silüsümde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar silüsü aldım içinde AA derece arızalı yazıyordu yani ne anlama geliyor bilen varsa yardımcı olsun.

• önemli degil gözlük yada kilo problemin varsa yazıyor, komando olamazsınız cogu kişide yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mburakbural

arkadaşlar silüsü aldım içinde AA derece arızalı yazıyordu yani ne anlama geliyor bilen varsa yardımcı olsun.

boy kilo nedir kardeş ?
    birde muayene olurken gözlerinde bozukluk olduğunu yazmışmıydın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman8660

önemli degil gözlük yada kilo problemin varsa yazıyor, komando olamazsınız cogu kişide yazıyor

bende de yazıyodu ama komando yaptılar...
  • quote:

arkadaşlar silüsü aldım içinde AA derece arızalı yazıyordu yani ne anlama geliyor bilen varsa yardımcı olsun.

kırkağaca jandarma olarak gidersin.komando muayenelerinde kan değerlerinde problem yoksa veya ağır ameliyat olmadıysan,gözlük kullanmıyosan komandoya seçerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR474 -- 9 Kasım 2012; 15:31:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: armagan..altinoz

quote:

Orijinalden alıntı: osman8660

önemli degil gözlük yada kilo problemin varsa yazıyor, komando olamazsınız cogu kişide yazıyor

bende de yazıyodu ama komando yaptılar...

senin nasipte varmış bende memura sordugumda önemli degil komando olamazsın demişti bende seviniyordum kısa dönem çıkacak diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

quote:

boy kilo nedir kardeş ?
    birde muayene olurken gözlerinde bozukluk olduğunu yazmışmıydın?

182 68 kilo gözde hiç bi sorun yok hatta maşallah adam mg3 gibi okuyor felan dediler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.