Şimdi Ara

A8 W12 L Exclusive Edition (Yeni) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: apollonx

quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

Bu arabaya bu parayı vericek adam gider bentley flying spur veya rolls royce ghost ewb alır. Arada fiyat farkı olsada fiyatlar okadar artınca zaten asıl problem para olmuyor. S63 amg satışlarına bakarsak zaten kimsenin okadar para verip o araçları almadığını görürüz. Rolls royce ghost yilda 3000 tane satıyor aynı şekilde fying spurda 2000 tane satıyor. Mulsanne 1000 tane satıyor Phantom 600 tane satıyor. S63 kaçtane satıyor ?

Ek : 850 bin tl imiş türkiyede. 0 flying spur 400 bin euro ( yeni kasası çıktı 450bine gelir ) Ghostta 600 bin euro falan.

Flying spur 5.3 metre ghost ewb 5.6 metre yanında a8 long mini cooper gibi kalıyor. Kaliteyi falan geçtim bentley le biyere gitmek var bide audiyle.

O kadarda ufak bir araç değilmiş, 5267mm.

5.2 metre olduğunu biliyorum zaten kendi aracımda short versiyon. Ancak Ghost 5.6 metre olması yanında oldukça yüksek bir araç. 8 cm fark var aralarında. Kaput ve bagaj da oldukça yüksek ve köşeli hatlı olduğu için ciddi anlamda büyük duruyor 40 cm uzun olması bir yana. Hele phantom devasa birşey. 6.1 metre ve ghosttan da 10 cm yüksek minik suvlar arkasında görünmüyor (qashqai tiguan vs ).

Ayrıca şöyle birşey var. 5 metrelik bir araç avm lerde anca sığıyor. 5.2 metrede zorlayınca girer çok az poposu dışarda kalır. Ancak 5.6 metre olunca hiçbir yere sığmıycaktır araç. Zaten 5.2 metre dışarda kalıyor 40 cm daha dışarı çıktığını düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exxcrea -- 26 Nisan 2013; 2:01:47 >

• Enfes bir Dream car olmuş.
  • Bu aracın büyük bir kısmı, Kanada firmalarınca yapılıyor. Türkiye'de yapılan pek çok parçası da var. Ama hakikaten nakış inceliğinde yapılıyor, makinadan çıkan parçalar, insan eliyle, bir zanaatkar üslubuyla elden geçiriliyor. O yüzden seri üretim araçlarla kıyaslamak doğru değil, kesinlikle butik üretim. RR ve Bentley ile akrabalığı, Audi A6'ya olduğundan çok daha fazla. Hatta Audi yerine daha üstü temsil eden bir markayla çıkarılsa yeridir.
  • İçiyle dışı bir değil arabanın. Dıştan bakınca içerideki cevher belli olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanların yaptıklarına otomobil deniyorsa, başkalarının yaptıkları ne oluyor?
  • s8 i için 630.000 .-tl lazım beyler pamuk eller cebe piliz sizin için plakayı dh isticem.
  • trilyonum olsa 1.6 dizel+otomatik değilse almam...kimse gücenmesin
  • İçine eyvallah ama dışı için cıks diyebiliyorum ancak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

quote:

Bu arabaya bu parayı vericek adam gider bentley flying spur veya rolls royce ghost ewb alır. Arada fiyat farkı olsada fiyatlar okadar artınca zaten asıl problem para olmuyor. S63 amg satışlarına bakarsak zaten kimsenin okadar para verip o araçları almadığını görürüz. Rolls royce ghost yilda 3000 tane satıyor aynı şekilde fying spurda 2000 tane satıyor. Mulsanne 1000 tane satıyor Phantom 600 tane satıyor. S63 kaçtane satıyor ?

Ek : 850 bin tl imiş türkiyede. 0 flying spur 400 bin euro ( yeni kasası çıktı 450bine gelir ) Ghostta 600 bin euro falan.

Flying spur 5.3 metre ghost ewb 5.6 metre yanında a8 long mini cooper gibi kalıyor. Kaliteyi falan geçtim bentley le biyere gitmek var bide audiyle.

O kadarda ufak bir araç değilmiş, 5267mm.

5.2 metre olduğunu biliyorum zaten kendi aracımda short versiyon. Ancak Ghost 5.6 metre olması yanında oldukça yüksek bir araç. 8 cm fark var aralarında. Kaput ve bagaj da oldukça yüksek ve köşeli hatlı olduğu için ciddi anlamda büyük duruyor 40 cm uzun olması bir yana. Hele phantom devasa birşey. 6.1 metre ve ghosttan da 10 cm yüksek minik suvlar arkasında görünmüyor (qashqai tiguan vs ).

Ayrıca şöyle birşey var. 5 metrelik bir araç avm lerde anca sığıyor. 5.2 metrede zorlayınca girer çok az poposu dışarda kalır. Ancak 5.6 metre olunca hiçbir yere sığmıycaktır araç. Zaten 5.2 metre dışarda kalıyor 40 cm daha dışarı çıktığını düşünün.

5.6 metrelik roll royce alinca en son dert edilcek sey herhalde avm'lerdeki park yeri olurdu :)

• Şu led far işini artık itici bulmaya başlayan sadece ben miyim?
  • Bayaa bildiğin 1+1 ev :)

• mükemmel
  • Tavan rengi gövde renginde olmalı bence
  • quote:

aynen katılıyorum

• Audi A8 L W12 : 1.000.000 TL civarı.

A8 W12 L Exclusive Edition (Yeni)

-----------------------------

• şu araçların fotolarını bilgisayarla gösterince insan çok etkileniyor. ama sokakta görünce o kadar etkilenmiyor. kandırıyor bizi chakallar:)

ben 1/18 ölçeğini bile almam diyorum.
  • aklıma jason statham geldi
  • Almanlar yapıyor arkadaş
  • Alınmayın ama S-class varken gerçekten alacağım bir araç olmazdı.Ne 7 serisi ne bu araç bence S-class yanından geçemez.Sadece kalabalık yaparlar S-class yanında.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.