Şimdi Ara

A8 W12 L Exclusive Edition (Yeni) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buda araba mı be. Bundan olsa olsa otel olur
  • Kaptan lazer güç üniteleri devrede mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş
     A8 W12 L Exclusive Edition (Yeni)
  • Gerçekten muhteşem.

• Bu arabaya bu parayı vericek adam gider bentley flying spur veya rolls royce ghost ewb alır. Arada fiyat farkı olsada fiyatlar okadar artınca zaten asıl problem para olmuyor. S63 amg satışlarına bakarsak zaten kimsenin okadar para verip o araçları almadığını görürüz. Rolls royce ghost yilda 3000 tane satıyor aynı şekilde fying spurda 2000 tane satıyor. Mulsanne 1000 tane satıyor Phantom 600 tane satıyor. S63 kaçtane satıyor ?

Ek : 850 bin tl imiş türkiyede. 0 flying spur 400 bin euro ( yeni kasası çıktı 450bine gelir ) Ghostta 600 bin euro falan.

Flying spur 5.3 metre ghost ewb 5.6 metre yanında a8 long mini cooper gibi kalıyor. Kaliteyi falan geçtim bentley le biyere gitmek var bide audiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exxcrea -- 25 Nisan 2013; 23:15:48 >
  • Arka koltukta namaz bile kılınabilir,baya baya long olmuş. Ancak yeni kasa s serisisinde ki ambiyans aydınlatma,dashboard ve koltuklar muazzamdı,ben onu tercih ederdim doğrusu
  • 827 bin lira...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

Bu arabaya bu parayı vericek adam gider bentley flying spur veya rolls royce ghost ewb alır. Arada fiyat farkı olsada fiyatlar okadar artınca zaten asıl problem para olmuyor. S63 amg satışlarına bakarsak zaten kimsenin okadar para verip o araçları almadığını görürüz. Rolls royce ghost yilda 3000 tane satıyor aynı şekilde fying spurda 2000 tane satıyor. Mulsanne 1000 tane satıyor Phantom 600 tane satıyor. S63 kaçtane satıyor ?

Ek : 850 bin tl imiş türkiyede. 0 flying spur 400 bin euro ( yeni kasası çıktı 450bine gelir ) Ghostta 600 bin euro falan.

Flying spur 5.3 metre ghost ewb 5.6 metre yanında a8 long mini cooper gibi kalıyor. Kaliteyi falan geçtim bentley le biyere gitmek var bide audiyle.

+1, 850 Bin TL nedir arkadaş. Gider Bentley alırım senin dediğin gibi

• Arabaya(gemi) bak be
  • İyi ama yeni S serisi bunu böler ve çarpar. S çok daha mükemmel olmuş bence.

• O paraya RR alırız
  • Başbakan olsam binmem

Passat'a binerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

Başbakan olsam binmem

Passat'a binerim

Benim ülkemin başbakanı bunu diyebilmeli. Hatta yerli üretim makam aracına binmeliyim demeli...
  • Sınıfında tek geçerim bu arabayı.
  • Karada yüzen gemi

• quote:

Orijinalden alıntı: ersinbektas

quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

Başbakan olsam binmem

Passat'a binerim

Benim ülkemin başbakanı bunu diyebilmeli. Hatta yerli üretim makam aracına binmeliyim demeli...

Aynen öyle.. Varsın zırhlı olmasın.. Saldıran olursa düşmanımız belli olur.

Not tutacaksam eğer koltuğun arkasına otobüslerdeki gibi düzenek taktırırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 26 Nisan 2013; 0:28:36 >

• Yolcu için yapılan araçlara bayılıyorum.
    Almanlar'da bu işte gerçekten ustalar...
  • quote:

Bu arabaya bu parayı vericek adam gider bentley flying spur veya rolls royce ghost ewb alır. Arada fiyat farkı olsada fiyatlar okadar artınca zaten asıl problem para olmuyor. S63 amg satışlarına bakarsak zaten kimsenin okadar para verip o araçları almadığını görürüz. Rolls royce ghost yilda 3000 tane satıyor aynı şekilde fying spurda 2000 tane satıyor. Mulsanne 1000 tane satıyor Phantom 600 tane satıyor. S63 kaçtane satıyor ?

Kesinlikle bu fiyata çıkmış hali, 50 bin liralık c sınıfı arabaya 90 bin vermek gibi donanımlar ve motor yüzünden. A8 alınacaksa 500 bin liralık olanı alınır. Fiyat 800-900 lere bu sınıfta bence de Bentley. Karizması yeter.

• aşırı iyi
  • quote:

O kadarda ufak bir araç değilmiş, 5267mm.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.