Şimdi Ara

A8 mi A6 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir bilgisayar topluyorumda amd tabanlı bir bilgisayar olucak ama işlemcide kararsız kaldım işlemciler şunlar:

AMD A8 5600K Soket FM2 3.6GHz 4MB Önbellek 32nm İşlemci + HD7560D GPU

AMD A6 6400K Soket FM2 3.9GHz 1MB Önbellek 65W 32nm İşlemci + HD8470D GPU

AMD A6 5400K Soket FM2 3.6GHz 1MB Önbellek 65W 32nm İşlemci + HD7540D GPU

Arkadaşlar sistemde 4Gb 1600 Mhz DDR3 Ram olucak sizce hangi işlemciyi almalıyım A8 ile A6 Arasında 100 TL fark var A6 Alsam beni çok etkilermi?

Hangi İşlemcide Gta 4 , Assasin's Creed 4 Gibi oyunları 720 p çözünürlükde orta yada düşük ayarlarda takılma olmadan oynayabilirim. Ram yetmez ise 6Gb veya 8 Gb ye yukseltıcem. Arkadaşlar Çok Acil 1 Hafta içinde alıcam bilgisayarı. Kısacası A6 Alırsam 6 yada 8 GB Ram takıcam , A8 Alırsam 4 GB ram takıcam.

• Yazdığın oyunları a8 le oynarsın ama çift modül ram kullanman lazım eğer 2x4 1866 mhz ram alırsan en iyi performansı görürsün
  • A8 5600K kullanıyorum idare der bazı oyunlarda highda çoğunda düşük ve orta ayarlarda 720p de 4 ramle oynuyorum. Ama ekran kartı çok iyi değil yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum ama onların arasında en iyisi o.

Orijinalden alıntı: MstfAlkan

A8 5600K kullanıyorum idare der bazı oyunlarda highda çoğunda düşük ve orta ayarlarda 720p de 4 ramle oynuyorum. Ama ekran kartı çok iyi değil yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum ama onların arasında en iyisi o.

4 ram derken 4x4 falan mı anlamadım, eğer tek modül 4gb ise tam performansı göremezsiniz çünkü a serisi ramden besleniyor bunun için çok sayıda test mevcut

Orijinalden alıntı: blaueexil

quote:

Orijinalden alıntı: MstfAlkan

A8 5600K kullanıyorum idare der bazı oyunlarda highda çoğunda düşük ve orta ayarlarda 720p de 4 ramle oynuyorum. Ama ekran kartı çok iyi değil yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum ama onların arasında en iyisi o.

4 ram derken 4x4 falan mı anlamadım, eğer tek modül 4gb ise tam performansı göremezsiniz çünkü a serisi ramden besleniyor bunun için çok sayıda test mevcut

Tek modülden bahsediyorum bütçe sıkıntı olunca çift modül olamıyor maalesef :) Ama yakında alacağım bir tane 4 daha. Az dolar düşsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MstfAlkan -- 17 Aralık 2014; 22:41:42 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    fahişeye fahişe, hırsıza hırsız, ahlaksıza ahlaksız diyemezsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • A8 hem işlemci hem entegre ekran kartı olarak daha iyi, gta4 oynanır ama ac4 gibi bir oyunu rahat oynatır mı bilemeyiz, fikir vermesi açısından söyleyeyim kendim a8 5600k kullanıyorum 2x4 1600 mhz cl9 ram ve 250w psu ile, sniper elite v2, mw3 oyunlarını en yüksek ayarda, red orchestra 2 medium high oynatabiliyor, 1366x768 çözünürlükte. Burada a serisi kullananlar için grup mevcuthttp://forum.donanimhaber.com/m_70007719/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdic -- 18 Aralık 2014; 13:34:04 >

Orijinalden alıntı: snane3858

üçüde değil ben olsam pentium g3258 alırım

Bunu alırsa ekran kartı da almak zorunda, arkadaş ekran kartsız uygun fiyatlı oyun için pc toplamak istiyor

Orijinalden alıntı: asdic

quote:

Orijinalden alıntı: snane3858

üçüde değil ben olsam pentium g3258 alırım

Bunu alırsa ekran kartı da almak zorunda, arkadaş ekran kartsız uygun fiyatlı oyun için pc toplamak istiyor

sence ekran kartsız adamakıllı oyun oynanırmı gerçek oyun deneyimide yaşatamaz bütçesini söylerse ona gayet iyi bir pc toplayabiliriz

AMD A8 5600K Soket FM2 3.6GHz 4MB Önbellek 32nm İşlemci + HD7560D GPU

Orijinalden alıntı: mealih

arkadaslar butcen 600 tl hdd kasa power almicam onlar var

A8 mi A6 mı?
    www.eksenbilgisayar.com

+

http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx650-synergy-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html?srt=UP

Paran varsa 60-70 TL daha ekleyip r7 260x al derim.Özellikle ac4 falan oynayacağım dersen böle bi sistem almak daha mantıklı gibi paran olunca işlemciyi ve ekran kartını güncellersin ihtiyacına göre yada bu işlemciyi almayıp vatandan pentium g3258 alıp 3.8-4 ghz ocleyipte kullanabilirsin ama 50 TL daha eklemen lazım sana kalmış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.