Şimdi Ara

A8 5600K VS GTX650Tİ BOOST

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar a8 5600k (dahili gpu olcak harici kart yok ) vs pentium g3220 +gtx650 ti boost mu oyunlarda daha iyi performans verir bide adam oyunları full de oynatmak için a10 7850k sisteme 4gb ram önermiş buna ne diyorsunuz? ben cevapları tek tek biliyorumda arkadaşın yüreğine su serpilsin

• beyler hadi cevap
  • Harici gpu iyi de pentium ile oyun oynamak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MultiCore

Harici gpu iyi de pentium ile oyun oynamak

Butce dusuktu arkadas bf4 falan oynamicak zati

• Her türlü harici kartlı sistem alınmalı. Multi oyunlar oyunlar oynanmayacak galiba, işlemci sıkıntısı olmaz ozaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trewdx

Her türlü harici kartlı sistem alınmalı. Multi oyunlar oyunlar oynanmayacak galiba, işlemci sıkıntısı olmaz ozaman.

verdiğim pentium sistem her türlü apu sistemden daha yüksek fps vericektir dimi arkadaşlar (ben cevabı biliyorumda bide sizler söyleyin)
  • Evet hocam doğrudur pentium sistem alınmalı kesinlikle. Daha fazla fps verecektir.Tabii muliplayer strateji veya online oyunlar oynanmayacaksa arkadaşının başınıda yakma. Bunların haricinde pentium sistwm her türlü alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q8400 ve GTX 1070
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Evet hocam doğrudur pentium sistem alınmalı kesinlikle. Daha fazla fps verecektir.Tabii muliplayer strateji veya online oyunlar oynanmayacaksa arkadaşının başınıda yakma. Bunların haricinde pentium sistwm her türlü alınır.

+1 hayır çok çekirdek isteyen oyunlarda bile pentium sistem apudan daha iyi performans vericek pentium hasweller parasına göre çok performanslı gtx650ti boost ile iyi gidiyo youtubede bir sürü video var pentiumla
  • arkadaş sistemi aldı kursun bakalım bi oynucak o zaman ss atıcak 1300 lira monitör dahil bütçesi vardı apu önercektim bf4 ve bi kaç oyunu oynayabilcek düzgün diğerlerini düzgün oynayamıcak e adamın battlefield le alakası yokmuş lol knight oynuyomuş dedim derhal pentium al dedim lol knight 2 çekirdekten fazla desteklemediği için pentiumlar 6 çekirdekli amd lerden bile iyi performans verir dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21olcaybaba21

quote:

Her türlü harici kartlı sistem alınmalı. Multi oyunlar oyunlar oynanmayacak galiba, işlemci sıkıntısı olmaz ozaman.

verdiğim pentium sistem her türlü apu sistemden daha yüksek fps vericektir dimi arkadaşlar (ben cevabı biliyorumda bide sizler söyleyin)

Amd den iyidir merak etme her türlü geçer o Apuyu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 21olcaybaba21

quote:

Amd den iyidir merak etme her türlü geçer o Apuyu

cevaplar ortada şey dicem ya kardeşim ben watch dogs indirdim loading yüklenirken amd görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti bilmem ne diyo neden oluyo ekran kartım hd6670 1gb

• 21olcaybaba21 kullanıcısına yanıt
    Sürücüler güncel mi? Sicakliktan dolayi res atmis da olabilir

• quote:

güncelliyom şimdi fakat sıcaklık 55 i geçmiyo
  • quote:

tamam kardeşim eyvallah driverleri güncelleyince düzeldi
  • g3220 kullanıcısı olarak 5600k nın daha iyi sonuç vereceğini düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.