Şimdi Ara

A6'YA S-LINE KOLTUK KOYMAK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce araç ilanlarına bakarken dikkatimi çekti, önceden de vardı biliyorum ama, A6'ya S-line spor koltuk koymak biraz garip değil mi? Hadi S6 olsa neyse, performans aracı dersin koyarsın, ama 2.0 TDI MULTITRONIC SEDAN ve Konforlu olarak bilinen A6'ya S-line koltuk konmasını anlayamıyorum....

A6'YA S-LINE KOLTUK KOYMAK?

Dipnot: S-line koltuklar konforsuzdur demiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahbaba -- 30 Nisan 2009; 14:26:35 >

• Bence iyi bir olay. Parçalar birbirine uyuyor ve gene Audi tarafından üretilen bir koltuk.

Mantıksız gelebilir ama adam diyelim ekonomik araba istiyor ancak kanı deli... 2.0 Tdi'a belki çip yaptırmıştır, olabildiğince güçlendirip ayaklarıda paspasta gidiyordur adam...S6'nın yakıtı vergisi öldürür adamı...
  • bence mantıklı böyle bir opsiyon varsa sahssen olmasını isterim bildiğim kadarıyla s line koltukların baldır ve bel destekleri cok kuvvetliymiş
  • 2.0 motorlu iki araç kullandım açıkcası çok harika ve çok performanslıydı bu araçtaki koltuklarında s lıne olması bu sportif ve seriliğin bir göstergesi kendini iyi hissetmek isteyen sürücüler için tasarlanmış bence.
  • alman öyle düşünmüyor biz otomobilleri kendi şartlarımıza göre algılıyoruz ama almanya da şartlar daha degişik olabiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Bence iyi bir olay. Parçalar birbirine uyuyor ve gene Audi tarafından üretilen bir koltuk.

Mantıksız gelebilir ama adam diyelim ekonomik araba istiyor ancak kanı deli... 2.0 Tdi'a belki çip yaptırmıştır, olabildiğince güçlendirip ayaklarıda paspasta gidiyordur adam...S6'nın yakıtı vergisi öldürür adamı...

haklısınız örnegin a6 2.0 tdi 170 pslik verisyonu var alan kişi birde çip yaptırsa araç 200 ps oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.