Bu ne arkadaş. Tamam çok güzel mouse falan ama gözümü alıyor rahatsız oluyorum diye odanın ışığını bile yakmıyorum. Ama bu farenin dpi gösterge ışığına acayip gıcık oluyorum özellikle akşamları feci gözümü alıyor yeşil ışığı. İçini açsam sadece ışığı iptal edebilirmiyim veya şu illetin ışığını kısabileceğim bir çözüm yolu bilen var mıdır ?
arkadaşım kafan iyi mi
gündüz güneşe çıkınca da göz kapaklarını mı kapatıyorsun. o kadar abartılacak bir ışığı yok
bendede var aynısından gece dl ye brakırken 600 dpi ya alıyom hiç ışık yanmıyo oh mis
Bende kullanıyorum.Aşırı bir ışık yok
Bende dpi ışığı tekerlekte göz almıyor arkadaşta dpi tuşuna ışık koymuşlar oda şeffaf göz alabilir tepeden bakınca.
O ışıklar sayesinde masanın yerini bulabiliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: dj gamer
arkadaşım kafan iyi mi
gündüz güneşe çıkınca da göz kapaklarını mı kapatıyorsun. o kadar abartılacak bir ışığı yok
Asıl senin kafan mı iyi ? Yüksek ses ve fazla ışıktan rahatsız oluyorum özellikle direk gözüme geliyorsa. Eğer klavye mouse u çok geriden kullanıyorsanız sorun yok ama biraz yaklaştınızmı direk gözümü alıyor yeşil ışığı. Rahatsız oluyorum kısaca ne var bunda ?
Daha önce içini açmış falan birileri varsa ışığını iptal etmek mümkün mü veya ışığı kısabilecek bir yöntem bunu soruyorum sadece. Çünkü ben rahatsız oluyorum başkasının rahatsız olmaması beni ilgilendirmiyor.
Üzerine küçük siyah bant çek. Ya da hiç görünmesin dersen silinmeyen tahta kalemiyle siyaha boya.
quote:
Orijinalden alıntı: Powermove
Üzerine küçük siyah bant çek. Ya da hiç görünmesin dersen silinmeyen tahta kalemiyle siyaha boya.
Bant olayını bende biliyorum da iz yapıyor Çıkarmaya kalınca da uzun bir süre yapış yapış oluyor ve dpi tuşu tekerleğe çok yakın olduğu için daha beter sinir oluyorum
içini aç bi şey olmaz. içindeki ledleri kır. yanlışlıkla lazeri kırma
quote:
Orijinalden alıntı: Kraven
quote:
arkadaşım kafan iyi mi
Asıl senin kafan mı iyi ? Yüksek ses ve fazla ışıktan rahatsız oluyorum özellikle direk gözüme geliyorsa. Eğer klavye mouse u çok geriden kullanıyorsanız sorun yok ama biraz yaklaştınızmı direk gözümü alıyor yeşil ışığı. Rahatsız oluyorum kısaca ne var bunda ?
Daha önce içini açmış falan birileri varsa ışığını iptal etmek mümkün mü veya ışığı kısabilecek bir yöntem bunu soruyorum sadece. Çünkü ben rahatsız oluyorum başkasının rahatsız olmaması beni ilgilendirmiyor.
Ancak led ışığın bağlantısını kesebilirsin ama birdaha ışık falan yanmaz ozamanda. İstesende yakamazsın bu sefer tekrar yeni led lehimleme falan lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
quote:
Orijinalden alıntı: Kraven
quote:
arkadaşım kafan iyi mi
Ancak led ışığın bağlantısını kesebilirsin ama birdaha ışık falan yanmaz ozamanda. İstesende yakamazsın bu sefer tekrar yeni led lehimleme falan lazım.
Hmm anladım hocam sağol. İçini açıp bir bakayım eğer uyarsa farklı bir led takmayı deneyeceğim elimdeki ledlerle.
Ne gerek var led takmaya falan yahu. Mouse'un yanında gelen CD'den programı yükle, oradan ayarlayabilirsin.
Aynı mouse bende de var ama ışığı o kadar da değil? Işık kapalı kullanırım ben de PC yi (odanın ışığı kapalı). Zaten monitörün yaydığı ışık mouseunkinin 100 katı?
Mouse bakarak mı oynuyorsun?
Ledi kırmanı önermem. Mousun içini aç. lede küçük bi elektrik bandı sar. yada ışığı geçiren şefaf yüzeye içerden yapıştır.
600 dpi al ozaman sende denetim masasındandan mouse hızını ayarla ama yaklaşık 2-3 senedir kullanıyorum hiç gözümü falan almadı ilginç
Aynı mouse un kullanıcısıyım ve neden abartıyosun bu durumu analamdım. Bildiğin ışıklı düğme. Göz alıcak seviyede değil, alsaydı monitör power ışıkları sinirimizi bozardı dimi ? Amacın "Bakın x7'im var" demekse, dedin ..
mouse un içini aç orada küçük bi led var onu diğer devreye zarar vermeden sök bi daha ışık falan yanmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme