Şimdi Ara

a4tech pk635 webcam kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkdaslar bu aletin ustunde yada yanında mikrofon geliomu vede performansından memnunmusunz bni birz aydınlatırsanız cok makbule geceer. bide piranha mı bu a4tech mi hangisini almalıyım

• hiç bilgisi olan yokmu ya haftasonu kadıkye webcam almaya gitcm
  • valla bende almayı dusunuyom...
  • up
  • Ben kulanıyorum ama bende cözemedim bunu. Mikrofon üzerinde ama bir türlü yükleyemedim.
    Görüntü kalitesi olarak baya iyi.
  • hepsiburada.com daki yorumlara baktım cok ii diolar ve bi tane yorumda içinde mic de var dio ama siteleree baktıımda mic yok yazıo bn bu işi cozemedim
    dostum peki sn memnunmusn
  • Ben de var bayağı memnunum.

Tabi başka bir kamera kullanmadığım için karşılaştırma yapma olanağım yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a4 Tech x7 Mause Sorun !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşınki şu anda bende aynı senınkinden fakat yarın ona kuracağım.iyi dedi satıcı.ama 350 k.ben pegasus 1300 K kullanıyorum.çok iyi benimki.
  • peki mikrofon işi nedir kalitelimi
  • mikrofonun ayrı olması her zaman iyidir.bence
  • herşey için herkese teşekürler
  • sağol kardeş...
  • gördüğüm kadarıyla şu sıralar hepsinin imalat yeri çin yada taiwan hepsinin dış görünüşü de aynı sadece marka değişik . bir bilgisayarcıda gördüm (orite) dığerlerinin görüntüsünde fakat zoom ,efekt özellikleri olan bir model yapmış bir bak derim..
  • Bende pk 635 i alalı bir kaç gün oldu görüntü kalitesi fena değil ben memnunum, webcam de mikrofon falan yok kim var diyosa bilmeden konuşuyo çünkü mikrofon olsa giriş kablosuda olurdu ama yok... Sonuçta sadece webcam olarak kullanacağım bununla foto çekmeyi falan düşünmüyorum o yüzdende 350 k olmasının hiç bir mahsuru yok ben 20 dolara aldım 22 dolarada ışıklı 1,3mp zoomlu falan modeller de var ben sade olmasını istediğimden ve tasarımı güzel olduğundan seçtim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 1 Şubat 2006 2:25:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fyilmaz

Bende pk 635 i alalı bir kaç gün oldu görüntü kalitesi fena değil ben memnunum, webcam de mikrofon falan yok kim var diyosa bilmeden konuşuyo çünkü mikrofon olsa giriş kablosuda olurdu ama yok... Sonuçta sadece webcam olarak kullanacağım bununla foto çekmeyi falan düşünmüyorum o yüzdende 350 k olmasının hiç bir mahsuru yok ben 20 dolara aldım 22 dolarada ışıklı 1,3mp zoomlu falan modeller de var ben sade olmasını istediğimden ve tasarımı güzel olduğundan seçtim ...

iide bn şimdi kime inanyım yukarda bi arkadas var dio sn yok dion siteler yok dio baz yorum yapanlar var dio

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.