Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 A4TECH KD-800L LEDLİ , TÜM TUŞLARI AYDINLATMALI USB KABLOLU KLAVYE 20 TL Satın Al 20 Eylül 2017 15:45 1 1 A4TECH KD-800L LEDLİ , TÜM TUŞLARI AYDINLATMALI USB KABLOLU KLAVYE 20 TL 7.2.2018 gecikmeli gelen edit: Ürün satıldı.Usb kablolu klavye.Marka: A4TECHModel: KD-800LLedli,tüm tuşları ışıklı klavyedir. Işıksız ortamlar için ve gece kullanımları için mükemmeldir. Işığı açıp kapamak için butonu vardır. İstediğiniz zaman ışıklarını açıp kapayabilirsiniz.2 yıl önce 90 liraya yedek klavye olarak almıstım. Çok az kullandım. Sıfır temizliktedir. Hiçbir sorunu yoktur. Tüm tuşları çalışmaktadır. Klavye Fiyatı: 20 TLKargo tercihim ptt kargodur. Ptt kargo olması halinde kargo ücreti 20 lira civarı tutacaktır. Kargo ücreti alıcıya aittir.Önce ürünü göndermiyorum. Havale/Eft nin hemen ardından kargoya teslim edilecektir.7.2.2018 gecikmeli gelen edit: Ürün satıldı. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün -SATILIK- Xiaomi Poco C65 8/256 Mavi 4500 TL [SATILDI] -SATILDI- Xbox Series S 6.800 TL -SATILIK- Samsung Galaxy M14 5G 4/128 Gümüş (Sıfırdan Farksız) -SATILIK- Corsair HS75 Xbox Kablosuz Kulaklık 500 TL
Ürün satılalı epey zaman oluyor. İlana edit düşmeyi unutmuşum kusura bakmayın. İlginiz için teşekkür ediyorum. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün -SATILIK- Xiaomi Poco C65 8/256 Mavi 4500 TL [SATILDI] -SATILDI- Xbox Series S 6.800 TL -SATILIK- Samsung Galaxy M14 5G 4/128 Gümüş (Sıfırdan Farksız) -SATILIK- Corsair HS75 Xbox Kablosuz Kulaklık 500 TL