Şimdi Ara

A4tech G10-810 İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
12.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Log. M705 imde sorun yaşıyorum doğru düzgün hiç bir yüzeyde çalışmıyor. FPS oyunlarındaki gibi bir performans beklediğim yok isabetli çalışsın yeter. Bu mouse hakkında bir kaç sorum olacak m705 kullanmış olan ve bu mouseuda denemiş olanlar çok rahat cevaplıyacaklardır. Ama diğer kullanıcılardanda cevap beklemekteyim.
    1. Boyutları ve ağırlığı nasıldır m705e kıyasla
    2.Scrool 4 yönde hareket edebiliyormu
    3.Eğer ediyorsa sağ ve sol hareketlerine ses aç kıs gibi özellikler atanabiliyormu
    4.Çeşitli yüzeylerde performansı nasıldır?
    Şimdiden teşekkür ederim.

    Diğer taraftanda bu tür ev/ ofis mouse önerisi olanlarda iletirlerse sevinirim kablosuz ve 7 8 tuşlu yapıda bir mouse aramaktayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xpugur

    quote:

    Orijinalden alıntı: RebeLbLooD

    hocam moral bozmak gibi olmasın ama arkadaşın inceleme yaptığı fare seninkide birebir aynısı sanırım ilk seri OPTİK G10-810 modeli. Verdiğin linkteki ise yeni seri V-TRACK teknolojisine sahip ve Laser Pointer özelliği olan G10-810FL modeli. Birde G10-810F olını var yine V-Track teknolojili fakat Laser pointer özelliği yok. Yani aslında aynı gibi gözüken farklı modeller.

    bu durumda satış yapan site bizi kandırmış oluyor ... sonuçta v-track vs tüm özellikleri yazmışlar fare özelliklerine ama gelen üründe o özellikler yok :S

    ende aldım mouse dan çok güzel mouse, benimkinde sadece 810 yazıyor başka bişe yok lazer pointer özelliği yok ama ekranda sunumlarda renkli çizikler atma özelliği var ama henüz nasıl çalışır keşfedemedim bulursam yazarım.
    Oyunlarda sıkıntı yaşatmaz hız ve çözünürlük konusunda x7 mouse dan sonra tek memnun kaldığım mouse diyebilirim.




  • uzun süre sonra gelen hort

    mouse den memnun musunuz
    pil süresi nasıl
    teker 4 yöne haret ediyor mu
    double clilck tuşu çalışıyor mu
    özellikle son iki özellik benim için önemli bu özelliklere sahip bir mouse hediye olarak alacam kullanan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim

    vatanda şu anda 2 mouse 50tl olmuş
    http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/a4-tech-g10-6677l-g10-6677lkablosuz--mlink-nano-mouse-(2li-paket)/productdetails.aspx?I_ID=61330




  • Ben mouse'dan memnunum. ama scroll 4 yöne çalışmıyor. Servise de gönderdim ama adamların haberi yok, zaten öyle bir özellik yok dediler. Pil süresi fena değil. Çift tıklama da program yükleyip, tuşları ayarlarsanız çalışıyor. İstediğiniz gibi tuşları programlayabiliyorsunuz. Ele oturuşu falan da güzel, tavsiye ederim.
  • Scroll sağa sola iterek değil, yine yukarı aşağı yaparak sağ sol yapıyor. Bunun ayarı için ekranda yukardan aşağı bir çizgi var, bu çizginin sağına imleci getirip yine yukarı aşağı düğmeyi oynatığında sağa sola gidiyor. Bu çizginin sınırlarını belirleyebiliyorsun. Programı indirmiş olman yeterli.
  • Merhaba,

    G10-810F modelini geçtiğimiz hafta Media Markt'tan 64 TL'ye aldım. İçerisinden taşıma kılıfı, cd çıkmadı. Yalnızca garanti kağıdı, 1 pil ve mouse.

    Fareyi istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz. A4 Tech'in en sevdiğim yanı o zaten. Almayı düşünenler bencehttp://www.a4tech.com/g10/ linkinden software'in manual'ini indirip baksınlar. Hatta yazılımın kendisini de indirip bakabilirsiniz.

    Aklınıza gelebilecek her şeyi tanımlayabiliyorsunuz farenin tuşlarına. Farklı modlar için tanımlamalar yapıp bu modlar arasında tek tuşla kolayca geçiş yapabiliyorsunuz.

    DPI, report rate, Wireless range hepsini değiştirebiliyorsunuz. Software'de hepsi güzelçe açıklanmış (bu şu işe yarar, daha az/çok güç harcar vs).

    Yorumlarda "USB'yi diğer tarafa taktım mouse takılarak çalışıyo çekmiyo" diyenleri okudum. Media Markt'ın 14 gün koşulsuz iade garantisine güvenerek aldım. Eğer böyle bir durum olsaydı iade edecektim ve paramı geri alacaktım. Lakin ben işim gereği bazen bilgisayar başında değil 2 metre mesafede kullanıyorum fareyi ve şu ana kadar herhangi bir takılma yaşamadım. Kaldı ki report rate ve wireless range en düşükte kullanıyorum pil uzun gitsin diye...

    Pil demişken, pil göstergesi fare üzerinde yok evet; fakat programdan pilin durumunu görebiliyorsunuz. Hatta pil azaldığı zaman (%10, %20 herhangi bir rakam girebilirsiniz) bana uyarı mesajı ver bile diyebiliyorsunuz. "Pili şu kadar gidiyor" diye bir yorum yapamam henüz; fakat çok kötü bir pil performansı olacağını sanmıyorum. Zaten ben de o kadar yoğun kullanmıyorum. Sadece işte kullanmıyorum.

    Sonuç olarak ben son derece memnunum. Şimdiye kadar herhangi bir aksilik yaşamadım. Alacaklara da kesinlikle tavsiye ederim. Tam bir f/p ürünü.




  • Benim de bugün elime ulaştı. G10-810F modeli.

    Çok şık görünüyor elime tam oturdu.

    En güncel PC yazılımı bu mudur? 2011 diyor yazılım için.http://www.a4tech.com/g10/
  • Ebat ve özellikleri çok iyi. Özelleştirmeler konusunda çok yardıımcı olan işlemler var. Fakat alırken kürkün üzerinde bile çalıştığını iddia ettilerki benim kanepenin üzerinde bile kullanırken hep veri kaybı oluyor. Bu özelliğine bakarak alın.Yakında ve düz zeminde mükemmel ama yumuşak zeminde bende iyi çalışmadı...
  • mouse'dan memnun musunuz? pil durumu ve oyunlarda nasıl?
  • ben de yeni aldim, scroll tusu bana gore cok fazla yukarida gibi geldi, iade edip degisim yapmayi dusundum ama sececegim baska bir mouse'un scrollu da ayni sekilde yukarida cikarsa degistirmenin bir anlami olamyacak diye simdilik bekliyorum. kullanicilar da ayni sikitiyi yasiyor mu merak ettim. yani ben scroll icin parmagimi daha cok geriye cekmem gerekiyor, bu da bilegimi fazla zorluyor gibi hissediyorum. yillardir bu boyutta mouse kullanmayinca insan garipsiyor tabi :)
  • Merhaba, fareyi halen kullanan kaldı mı bilemiyorum ama kullananlar kaç yıldır kullandı ve sorun yaşadı mı? bu konuda yazabilirseniz sevinirim
  • Selam. Pil tüketiminde nasıl bir performans aldınız?

  • Bende bu mouseden almayı düşünüyorum Bluetoothlu olması avantaj gibi görünüyor fiyatıda makul
    https://www.smallman.com.tr/urun/detay/a4-tech-fb35-beyaz-bluetooth-24g-nano-kablosuz-op-445676?ref=Cimri&utm_source=Cimri&utm_medium=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huseyiny2099

    Bende bu mouseden almayı düşünüyorum Bluetoothlu olması avantaj gibi görünüyor fiyatıda makul
    https://www.smallman.com.tr/urun/detay/a4-tech-fb35-beyaz-bluetooth-24g-nano-kablosuz-op-445676?ref=Cimri&utm_source=Cimri&utm_medium=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma

    Ben yarın alıcam. Normal modelini aldım 1 hafta kullandım ama içime sinmedi iade ettim. İçime sinmedi derken fare güzel ama bluetoothlu versiyonunda windowsa bluetoothla bağlanınca pil seviyesini görme ve skrol tuşunda pil azaldığında ışıkla belirtme gibi güzel detaylar var. Maalesef yazılımı çok kısıtlı. Keşke yazılımdada logitechteki gibi pil seviyesini görebilseydik. Bluetoothlu pc varsa mesela laptop veya bt adaptörlü pc farenin pil seviyesini bt bağlantıyla görebiliyorsun.


    Normal modelinin incelemesini şurada yazmıştım: https://teknoseyir.com/inceleme/a4-tech-fg35-kablosuz-fare-kisa-inceleme


    Bluetoohlu versiyonun videosu şurda var: Adam pcye bluetoothla bağlamış ve pil yüzdesi bile görünüyor. Tam aradığım özellik.





  • gokhans19 kullanıcısına yanıt

    Bende logitech m185 ile ikisinin arasında kaldım hangisini almak mantıklı olur oyun oynamıyacam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huseyiny2099

    Bende logitech m185 ile ikisinin arasında kaldım hangisini almak mantıklı olur oyun oynamıyacam

    Logitech m185 bu farenin yanında hem çok eski kalır hemde tasarım ve pil tüketimi konusunda çok zayıf kalır. Logitech m185te bluetoothta yok. Eski fare olduğu için pil kullanımını yazılımda sadece pil iyi ve pil zayıf şeklinde görebilirsin. Fb35teyse Windowsa bluetoothla bağlıysan yüzde olarak görebiliyorsun. M185te ileri geri tuşlarıda yok ama fb35te var. Ele oturmadada fb35 başarılı m185 hantal kalıyor. M185 100ma pil tüketiyor fb35 1 usb ile ve 3 bluetooth ile aynı anda bağlıysa 25ma tüketiyor. 1 usb ve 1 bt 4le bağlıysa 8.5ma tüketiyor. Onun dışında Logitechlerde kronik çif tık vs oluyor. 2 fareninde çekim yönünden bir sıkıntısı yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gokhans19 kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam a4 tech almak bencede daha mantıklı hemde bir usb girişini meşgul etmemiş oluyor bu arada mouse nerden alıyorsun ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huseyiny2099

    Anladım hocam a4 tech almak bencede daha mantıklı hemde bir usb girişini meşgul etmemiş oluyor bu arada mouse nerden alıyorsun ?

    Amazon üzerinden webdenal satıcısından şimdi sipariş verdim. Daha ucuza satan siteler varda amazonda 84 tl bakiyem vardı mecbur ordan aldım.


     A4tech G10-810 İnceleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 6 Ocak 2021; 13:33:45 >
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt

    Tamam hocam sen al bak artısı eksisi ne var söylersin bende haftaya sipariş vermeyi düşünüyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huseyiny2099

    Tamam hocam sen al bak artısı eksisi ne var söylersin bende haftaya sipariş vermeyi düşünüyorum

    şu videoyu izlemeni öneririm:





  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.