Şimdi Ara

A4 Tech X750F Alıcam,ne dersiniz.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
14.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsiburadaya yaptığım yorumu aynen buraya yazıyorum .. ötesı varsa beri gelsin ...

quote:

Daha Elime Gecmedi Sayet Soyle bir sey var Suanda piyasadaki en iyi mouse uretıcısı Logitech dir Logitech in en pahalı oyun modeli G7 dan daha üstün ozellıklere sahıp bır mouse mu istemiştiniz işte size A4 Tech X7 Serisi .. Keyfini çıkartın Hemde Bu Fiyata .. Kesinlikle Apple ın Mighty Mouse unu kullanıyorum Ama bu Fiyatı Bu ozellıkte Gorunce Kendime oyun oynama amaçlı aldım . Memnun kalacaksınız ..

Saygılar

• Alman oyun forumunda %88 Puan almış..Bu arada hepsiburada.com da optic olarak yazmışlar ama sanırım lazer..

Fotoları:
     A4 Tech X750F Alıcam,ne dersiniz..

• kablosu cok ince yaw zarar görebilir
  • birde wheel'in yanındaki kırmızı şey ne ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyau

birde wheel'in yanındaki kırmızı şey ne ?

İlk fotoğrafta yazıyo zaten ne olduğu, oyunlarda kullanırken o tuşa 1 kere basınca 3 kere basılmış gibi uygulamaya alıyo, bi anlamda tarıyo
  • saş ve sol el için uygun mu ? elin terleyince kayıyor mu ? kullanan arkadaşlar yazabilirmi ?
  • gayet guzel parlak yapıya sahıp scrool un onundekı dpi gecıs tusu bunuda unutmayalım .. gercekten bu fıyata pes en ıyısı bıle 2000dpi ama bu 2500
  • yarın alıyorum bende bizim elemana siparişi geçtim bakalım nasılmış
  • bu mouse benim de aklımı çelmeye başladı benim merak ettiğim tıklama sesi nasıl bende şu an a4tech in swop-3 mousu var ve geceleyin tıklama sesi rahatsız edici yükseklikte ses çıkarıyor bunda nasıl acaba?
  • şu anda kullanıyorum arkdaşlar tıklama sesi biraz yüksek yalnız ama mükemmel bi mouse daha oyunlarda test etmedim ama zamanım olunca deneyceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: occuplus

saş ve sol el için uygun mu ? elin terleyince kayıyor mu ? kullanan arkadaşlar yazabilirmi ?

Evet sağ ve sol el için gayet uygun.Simetrik tasarımı var.El terleyince pek kaymıyor en azından ben sorun yaşamıyorum fazla.Gayet rahat bir fare.
  • la benimde aklımı çeldiniz bende alacam a4tec x750f.
    sıkı bir cs:source oyuncusuyum dpi sizce benim için hangi değerde uygun olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: airduncan

la benimde aklımı çeldiniz bende alacam a4tec x750f.

valla en düşüğünde bile herkesi nallarsın mouse süper yaw helal olsun a4tech'e
  • bu kadar yoruma dayanamadım bende bi sipariş verdim bakalım gelsin önce bi ona göre yorumlarız artık.
    Kullanan arkadaşlara soruyorum bu mouse için pad e ihtiyaç var mı?
  • quote:

ben 1600de kullanıyorum awpde 2000 de iyi oluyo ama bence 1600 yeterli
  • quote:

bu kadar yoruma dayanamadım bende bi sipariş verdim bakalım gelsin önce bi ona göre yorumlarız artık.
    Kullanan arkadaşlara soruyorum bu mouse için pad e ihtiyaç var mı?

gerek yok, toplu olsa hadi neyse toz kaçar temizlemek gerekir ama ben padsiz kullanıyorum böyle daha iyi..
  • ben de bunndan almayı düşnüyorum ama a4tech e pek güvenemiyorum.önceden kablosuz a4tecch kalvye mouse seti vardı bende ve 1yıl oldu klavye sağlam çalşışıo ama bikaç ay önceden mouse bozuldu.sonradan bozulma filan olmasın diye endişeleniyorum.siz ne dersiniz?
  • konu oyunsa kablolu şart saygılar..
  • quote:

Valla önemli olan nasıl oynadığındır.Ben sniper filan için dpi düşürüyorum ki (400-600dpi) daha isabetli bir atış olsun hem de head shot şansı artsın.Normal oynarken ise yükseltiyorum(2000dpi)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.