Şimdi Ara

A4 Tech X750F Alıcam,ne dersiniz.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
163
Cevap
0
Favori
14.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elbette tekerleğe tıklanabiliyor. ayrıca sol tık hariç diğer tüm tuşların işlevleri kişiselleştirilebiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: åziz

Selamlar

bende alacağım büyük ihtimal 35 e almadık şimdi 42 YTL

Tekerlek de çift tıklama özelliği var mı? daha doğrusu tıklanabiliyor mu ? varsa
    double click seciliyor mu?

birde mause süper görünüyor tamam herşey iyi de HİÇ eksi tarafı yok mu? kokusundan başka
    Biraz negatif durumlarından bahsedelim varsa

bana göre eksi olan yönü şu üç tıklama yapan kırmızı düğmenin konumu. parmaklarım uzun sayılır ama. bu düğme işaret parmağıma uzak kalıyor. biraz daha geriye konumlandırılabilirdi. mesela tekerlekle aynı hizada veya çok az daha üstünde olabilirdi. diğer eksi özelliği ise lazerin görünmez türden olması alışmışım geceleri karanlıkta optik farenin ışığıyla şöyle bi masanın üstüne göz gezdirmeyi.

• Selamlar

Teşekkürler arkadaşlar

Bence en önemlisi ele oturması ve tuşların yumuşak olması. eski mausuma benziyor ele oturur tuşlarda fazla sert değilse tamam

Artık yeni bir mause alma zamanı geldi en uygun seçenek görünüyor, double click de tamam artık sipariş zamanı

H.burada en uygun yer heralde, artık hafta içi sipariş ederim

Saygılar....
  • ya beyler ben de alcam da dolar uçtu masallah 42ytl olmus yaaa
  • arkadaşlar bir de hepsiburada n sipariş edebilirm. Adamlar getirirken mouse a bişe olmaz dimi?
  • Adamlar dediğin kargo firması getirecek zaten Eğer bir şey olursa bu onların kusuru,teslim alırken dikkatli bakmak lazım,eğer koli hasarlı ise ben bunu istemiyorum diyerek geri gönderebiliyorsun.Yani sorun olacağını sanmıyorum.Tavsiyem UPS'ten uzak durmandır,hem pahalı hem de kötü hizmet veriyorlar!
  • Ben bir x750F kullanıcısıyım aynı zamanda CS:S oyuncusuyum (DisCus) ve bu mouse harika bişey G5 i aratmıyor ve dayanıklı !!!
  • Arkadaşlar ben MX1000 Logitech almayı düşünmekteyim.
    Ne dersiniz görüşleriniz nelerdir.
    Teşekkürler.
  • konu biraz hortlamış gibi olacak ama
    ben x750f yi bugün aldım.iyi hoş güzel bi mouse, ama bi sorum var, şu 3x butonu yani kırmızı tuş, bunu oyunlara nasıl uyarlayacaz, daha doğrusu uyarlamaya gerek varmı?bide belli bi süredir kullananlar; mouse da çabuk eskiyen, çok kirlenen, yıpranan, bozulan yer/yerler varmı?ona göre daha da dikkatli olayım, şimdiden teşekkürler
  • Valla bendekinde herhangi bir yıpranma veya bozulma yok uzun süredir kullanıyorum, 3x tuşu da bir ayara gerek kalmadan çalışıyor zaten
  • ewtt şimdi denedim ayar yapmaya gerek yokmuş, sürücüleri yüklemeyi becerememiştim hallettim şimdi
    bu arada avucumun içi aşırı terliyoama tuttum bu mouse u
  • ben microsoft optic kablosuz mouse kullanıorum, modelini unuttum alalı çok oldu

en kısa zamanda 750f alacağım... lazer teknolojiye geçme zamanı geldi, dpi artınca nasıl olcak görmek istiyorum... birde oyun oynayınca kablosuz harbi kötü oluyor. galiba kablolu şart

özellikler süper, kullananlar çok memnun, fiyatı çok iyi, daha ne olsun
  • Mouse'u dediğim gibi bayadır kullanıyorum. Öncelikle logitech razer gibi markalarla kağıt üzerinde yarışır fakat ergonomi ve malzeme kalitesi olarak çok fazla beklentiye girmeyin. İlk başta hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Eli terletiyor, ben o 3x tuşuna yetişemiyorum, ona yetişmeye çalışırken ölüyorum ya da

Bir yerde denemenizi tavsiye ederim almadan önce
  • yani sorunlar,
    -eli terletiyo
    -3x tuşu herkese göre diil(mesela benim parmaklar baya uzunmuş, tuş parmağın ortasına geliyo)
    -dpi değiştirme tuşu güzel bi yerde değil
    -sağ ele göre ama yapı olarak simetrik
    -malzeme kalitesi

artıları,
    -usb kablosu ve usb nin ucu
    -yazılım
    -fonksiyon
    -arkadaşın dediği gibi kağıt üzerinde logitech lerle yarışabilmesi
    -en rahat ettiğim konu, lazer olması, renkli mouse pad lerde sorun çıkarmadı eski optiğe göre
    - f/p

böyle diyebilirmiyiz?? bu arada ya elimi yıkamama rağmen elim çok yağlanıyo, yada mouse aşırı kirleniyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikmenibo -- 11 Ağustos 2006; 16:33:50 >

• Hocam temizlik konusunda çok uğraşma, o kirlenecek sen elim mi yağlıydı diye yıkayacaksın elini, aleti de sileceksin. 5dk BF2 sonra yine aynı şey Hijyene önem veren birisi için rahatsızlık yaratabilir, ama ben oyun başında elimin terlediğini mouse u tutamayacak duruma gelene kadar farketmiyorum

Bu arada malzeme kalitesi artı demişsin ama ben çok beğenmedim. Yani plastiği bildiğin plastik biraz daha mat ve karizmatik duran bir malzeme kullanılabilirdi. Kablo gerçekten iyi ince ve elastik, sıkıntı yaratmıyor diğer kablolarla akraba olsa bile. Ama usb nin ucunda ben bir artı göremedim, aynı şekilde yazılımı da yüklemedim ne gerek var

• A4 ne kadar kasarsa kassın adam gibi kusursuz bir şey yapamaz bence =)
  • unformat@
    ii hocam seni mi kıracaz eksiye aliim malzeme kalitesini, bana gayet sağlam gözüküyo, da dediğin gibi daha farklı bi cins yapabilrlermiş
    dıştaki kaplama iletim kalitesini yüksek tutuyo diye okumuştum bi yerde, ondan dolayı + lara ekledim
    yazılım güzel, sürücü yüklüyo, uyum sorunu kalmıyo, kendi yazılımında zaten 2-3 ince ayar var, ama + lara girmeye değer bence, eski a4tech wireless desktop klavye mouse umun bi sürü ayarı vardı, esi mouse dan daha fazla ayarı var bunun
  • Bende bugün gold dan aldım 2500dpi de kullanilmiyo elime fln iyi oturdu çok hoş bir mouse fiyati da 33.85ytl
  • 4 ayı geçmiş bu mouse'u alalı.şuana kadar hiçbir sorunum olmadı..sadece biraz kirleniyo ama rahatça siliniyo..kaplamasında bir sorun yok hatta elimle hep temas halindeki yazılarda silinme bile yok..iyiki almışım bu mouse'u, bu mouse'u alarak yaptığım para tasarrufunun da yardımıyla bi g15 almak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmcol -- 15 Ağustos 2006; 0:22:08 >
  • Bende alalı 1-2 gün oldu.Daha yeni alıştım ve iyikide almışım diyorum!Koku sorunu bendede var umarım kısa sürede geçer!Gelmeden beğenmezsem biraz kullanır değiştiririm diyordum fakat değiştirmeye sorun olmadıkça hiç niyetim yok!Benimde bundan sonra alacağım şey g15 tir..!
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.