Şimdi Ara

a4 tech x7 nin hangi modelini alayım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • f4 veya f7 düşünüyordum ama bulamadım hiçbir yerde eski model sanırım bunlar. x7 nin başka modelleri de var sanırım.
    Oscar macro yazılımı kullanabilen hangi x7 modelini önerirsiniz?

• macro kullanınca oto vac geliyor şırrak diye.sonra gelip konu açıyorlar hile kullanmadım ban yedim diye.ağlıyorlar bizde gülüyoruz.
  • Bırak da orasını ben düşüneyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonra çok ağlıyorlar ama salya sümük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

macro kullanınca oto vac geliyor şırrak diye.sonra gelip konu açıyorlar hile kullanmadım ban yedim diye.ağlıyorlar bizde gülüyoruz.

bu makro ile vac ban olayını kanıtlayabilir misiniz?

bütün oyuncu mauslarında kendi sofware programını kullanır ve hiçbir oyun bunu hile olarak algılamaz.

zaten oyuncu mausunun mantığı makrosu, kendine ait programı vs olmasıdır. yoksa yandaki 10 tane tuşun bi işlevi ve önemi kalmaz 10 liralık mausla aynı olur.
  • hysteria_ kullanıcısına yanıt
    software ile macro arasında fark var. oscar makro filan tek amaçla kullanılır.yeni makro yazmak.yeni yazılan makrolarda recoil şiddeti azaltılır veya ortadan kaldırılır.bu yüzden de bu tür makrolar insan refleksi dışında atış yaptığından vac bunu anında algılar.(genel olarak)
  • quote:

software ile macro arasında fark var. oscar makro filan tek amaçla kullanılır.yeni makro yazmak.yeni yazılan makrolarda recoil şiddeti azaltılır veya ortadan kaldırılır.bu yüzden de bu tür makrolar insan refleksi dışında atış yaptığından vac bunu anında algılar.(genel olarak)

bunu bilmiyorum ancak eğer mausların kendi yazılımları üzerinden bir düzenleme yapılıyorsa vac bir şey algılayamaz.
    oyun dosyalarına vs bir müdahale yok. spray şeklini ve recoili takip edebilecek bir makro yazsan bile bunu vac algılayamaz. neticede bunu elle de yapabiliyorsundur çünkü.

benim tırt logitech g300s de bile tıklama hızları arasındaki saniyeler vs ayarlanıyor ama spray pattern i çizemiyorsun. ileri düzey mauslarda o da vardır sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a4 Tech x7 Mause Sorun !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

quote:

bunu bilmiyorum ancak eğer mausların kendi yazılımları üzerinden bir düzenleme yapılıyorsa vac bir şey algılayamaz.
    oyun dosyalarına vs bir müdahale yok. spray şeklini ve recoili takip edebilecek bir makro yazsan bile bunu vac algılayamaz. neticede bunu elle de yapabiliyorsundur çünkü.

benim tırt logitech g300s de bile tıklama hızları arasındaki saniyeler vs ayarlanıyor ama spray pattern i çizemiyorsun. ileri düzey mauslarda o da vardır sanırım.

g500 kullanıyorum hemen hemen g300 ile aynı arayüzü var
    tık için tuşa atmaa yapsam ve her bir vuruş arasına 0.0001 mslik bir aralık koyarsam silah o ms de tetiği çeker ve eğer ben bunu uzun bir makro şeklinde yaparsam 30 mermiyi sanki seride ateşliyor gibi peş peşine daha az geri tepme ile gönderir.normalde denersen 0,04ms den daha kısa sürede tık yapma şansın çok az.ve senin bu tık atma sürelerin için bir parametre doğrulayıcısı var. eğer bu sürenin çok çok altına düşersen vac bunu algılar.aradaki süreyi kaldırırsan algılamaz çünkü karşıya gönderdiğin sinyalde aradaki süre senin neredeyse normal basman gibi görünür.

• Konu saptı biraz :) sorumun cevabını verebilecek biri yok mu kullanan falan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G100S alabilirsin ben kullanıyorum güzel mouse malzeme kalitesi olarak x7den daha iyi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

quote:

g500 kullanıyorum hemen hemen g300 ile aynı arayüzü var
    tık için tuşa atmaa yapsam ve her bir vuruş arasına 0.0001 mslik bir aralık koyarsam silah o ms de tetiği çeker ve eğer ben bunu uzun bir makro şeklinde yaparsam 30 mermiyi sanki seride ateşliyor gibi peş peşine daha az geri tepme ile gönderir.normalde denersen 0,04ms den daha kısa sürede tık yapma şansın çok az.ve senin bu tık atma sürelerin için bir parametre doğrulayıcısı var. eğer bu sürenin çok çok altına düşersen vac bunu algılar.aradaki süreyi kaldırırsan algılamaz çünkü karşıya gönderdiğin sinyalde aradaki süre senin neredeyse normal basman gibi görünür.

iyi oldu bunu öğrendiğim o kadar düşük olmasa da mantıklı değerlere alır bi denerim

bu arada konuyu açan arkadaşım, x7 haliyle çok eskidi artık. daha yeni model mauslara bakmanı öneririm.

• x7 f5 kullanıyorum bak derim.
  • hysteria_ kullanıcısına yanıt
    x7 lerden sadece linkteki model satılıyor 65-70 civarı.
    Alınır mı acaba pek anlamıyorum ama?

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/a4-tech-x7-mouse-oyuncu-xl-750bh-mouse-3600dpi-212882986#product-information
  • hocam f modelleri satılmıyor su an galiba. X7 lerden sadece linkteki var.
    Macrosundan memnun musunuz?
    Bir de linkteki alınır mı?

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/a4-tech-x7-mouse-oyuncu-xl-750bh-mouse-3600dpi-212882986#product-information
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivanDragoo

hocam f modelleri satılmıyor su an galiba. X7 lerden sadece linkteki var.
    Macrosundan memnun musunuz?
    Bir de linkteki alınır mı?

satılıyor.Attığın modelin şekli benim fareyle aynı.
    Makro programı yüklü ama sadece ms ayarı için kurdum.Makrosu kullanışlı

• Nerde satılıyor hocam? Türkiyede satan site denk gelmedi hiç. Bulabilsem alıcam zaten f serisi bir mouse.
  • stokta yok baktım hocam hepsine
  • Bütçe nedir
  • 60-80 civarı ayırdım biraz esneme olabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.