Arkadaşlar başlıkta belirtmiş olduğum gibi yeni bir klavye aldım "A4-Tech X7-G800" aldğm klavye hakkında bilgi edinmek istiyorum yardımcı olurmusunuz
Driver konusundada yardımcı olursanız çok iyi olur G1 G2 G3 ... vb. hakkında felan.
Neyse yorumlarınızı bekliyoruım teşekkürler.
G tuşlarına klavye ile gelen driver diski ile yüklediğiniz program sayesinde makro ataya biliyorsunuz, bunları istediğiniz şekilde ayarlaya bilirsiniz, programın kendi arayüzünde de pek çok kayıtlı makro var bunlara World Of Warcraft, Counter Strike gibi popüler oyunlar örnek gösterile bilir.
klavye ile birlikte bir driver cdsi gelmemiş olması lazım ?? :D
quote:
Orijinalden alıntı: Spock
Sana gelmedi mi :)
quote:
Orijinalden alıntı: S
quote:
hayır hatta az önce kutunun içine tekrar baktım ve gelmemiş olması gerekiyormus :D A4TECH-G800MU
quote:
quote:
quote:
hayır hatta az önce kutunun içine tekrar baktım ve gelmemiş olması gerekiyormus :D A4TECH-G800MU
Gelmiş olması gerekiyordu :)
quote:
quote:
quote:
quote:
kullanım kılavuzunda aygıt herhangi bir sürücü yüklemeden kullanılabilir duruma gelecektir yazıyor. Kusura bakma gerçekten bilmiyorum. Eğer bir driverı varsa link bulabilir misin bana ?
kullanım kılavuzunda aygıt herhangi bir sürücü yüklemeden kullanılabilir duruma gelecektir yazıyor. Kusura bakma gerçekten bilmiyorum. Eğer bir driverı varsa link bulabilir misin bana ?
Evet aygıt sürücü yüklenmeden kullanıla bilir ben ona birşey demiyorum, Makro için gerekiyor driver.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Evet aygıt sürücü yüklenmeden kullanıla bilir ben ona birşey demiyorum, Makro için gerekiyor driver.
dediğim gibi içinden herhangi bir cd çıkmadı. O kenarlarda bulunan tuslara(G1-G15) oyun içinde görev atayabiliyormusuz ek bir driver gerekmiyor yani. Örneğin bomba atma tusunu G1e herhangi bir driver yardımı olmadan atayabiliyormusuz. Bu klavyenin özelliği de bu imiş. Çok saçma bence. Madem yapıyorsun böyle bişi driverını da koy ki rahat rahat kullanalım. Arkadaşın sorusuna yanıt olarak klavyenin kendne ait bir driverı yok ama o G1-G2 gibi tuşları oyun içinde istediğin gibi kullanabilirsin. Oyun kontrollerini o tuslara göre değiştirmen gerekiyor sadece.
Oyun içinde tuş atamaktan bahsetmiyorum onu tabii driver yüklemeden yapa bilirsin sonuçta klavyede bulunan bir tuş, Benim bahsettiğim kutu içeriden çıkan driver diskini yükleyerek tuşa istediğin özelliği verebilmek. Yani sadece oyunda değil windows altında da tuşları kullana bilmek, Mesele G1 tuşuna basınca sırasıyla "12345asd" turlarına bastıra bilme özelliği bu isteğe göre değişir tabi istersen belgelerim klasörünü bile açtırabilirsin, bu driver sayesinde, Şu anda kullanmıyorum dolabın üstünden buldum resmini çektim, içinden çıkan disk bu;
quote:
Oyun içinde tuş atamaktan bahsetmiyorum onu tabii driver yüklemeden yapa bilirsin sonuçta klavyede bulunan bir tuş, Benim bahsettiğim kutu içeriden çıkan driver diskini yükleyerek tuşa istediğin özelliği verebilmek. Yani sadece oyunda değil windows altında da tuşları kullana bilmek, Mesele G1 tuşuna basınca sırasıyla "12345asd" turlarına bastıra bilme özelliği bu isteğe göre değişir tabi istersen belgelerim klasörünü bile açtırabilirsin, bu driver sayesinde, Şu anda kullanmıyorum dolabın üstünden buldum resmini çektim, içinden çıkan disk bu;
waow:D buna benzer herhangi bir şey çıkmadı kutumun içinden :D teşekkür ederim ama
quote:
Orijinalden alıntı: sabrii1
Arkadaşlar başlıkta belirtmiş olduğum gibi yeni bir klavye aldım "A4-Tech X7-G800" aldğm klavye hakkında bilgi edinmek istiyorum yardımcı olurmusunuz
Driver konusundada yardımcı olursanız çok iyi olur G1 G2 G3 ... vb. hakkında felan.
kutunun ustunde g800den sonra ne yaziyor ona bak. MU yaziyor ise drivera gerek yok g1in yaninda + gibi seyler yazar. kontrolleri oyle ayarlayarak kullanabilirsin. ama mesela g800v yaziyor ise icinden cd cikmis olmasi lazm. ona driver gerekiyor. cd kaybolduysa sitesinden download edebilirsin. ama dedigim gibi g800mu icin driver yok. diger versiyonlar icin bir sey soyleyemeyecegim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sabrii1
kutunun ustunde g800den sonra ne yaziyor ona bak. MU yaziyor ise drivera gerek yok g1in yaninda + gibi seyler yazar. kontrolleri oyle ayarlayarak kullanabilirsin. ama mesela g800v yaziyor ise icinden cd cikmis olmasi lazm. ona driver gerekiyor. cd kaybolduysa sitesinden download edebilirsin. ama dedigim gibi g800mu icin driver yok. diger versiyonlar icin bir sey soyleyemeyecegim.
bendede x7 g800 var ve makro ayarlarını açtığımda 'Klavye bulunamadı lütfen devam etmek için klavyeyi bağlayın diyor. cd veya başka bişey çıkmadı klavyenin altında G800MU yazıyor ben şimdi makro ayarlarını yapamazmıyım . sitesinden indiridğim oscar editör de dediğim gibi 'Klavye bulunamadı lütfen devam etmek için klavyeyi baglayın diyor ne yapıcam ben yardım edin lütfen
G800MU klavye için driver mevcut değil. Yani makro ataması yapamazsınız. G1in altında + tuşu var. Bu g1'e basınca + tuşuna basmış sayıyor. Oyunda kullanmak istediğiniz tuşu +ya ayarlarsanız g1 ile aktif edebilirsiniz. Kendim kullanmıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme