Merhaba arkadaşlar ben başlıktaki kalvyeyi almayı düşünüyorum.Ancak kafamı karıştıran bir soru var.Bu kalvyenin girişi PS/2 oldğundan sanırım 3 tuşa birden basıldğında bunu algılamaması ve anakarttan o iğrenç dıt dıt sesinin gelmesi söz konusu olabilir.Ben bu klavyeyi PS/2-USB dönüştürcü ile kullanırsam bu sorun ortadan kalkar mı?Ayrıca bu klavyeyi kullanan arkadaşlar izlenimlerini yazarsa çok memnun olurum.
Ben kullanıyorumAlacağın en iyi klavyelerden biri(fiyat olarak)
3 tuş sorunu bazı tuş kombinasyonlarında oluyor.Neden öyle anlamadım bende.Bazıları sorunsuz, bazıları o dıt sesi geliyor.
Bende USB dönüştürücüyü düşündüm fakat 10 YTL vermek yerine o dıt sesini tercih ettim.
quote:
Orjinalden alıntı: Yokistant
Ben kullanıyorumAlacağın en iyi klavyelerden biri(fiyat olarak)
3 tuş sorunu bazı tuş kombinasyonlarında oluyor.Neden öyle anlamadım bende.Bazıları sorunsuz, bazıları o dıt sesi geliyor.
Bende USB dönüştürücüyü düşündüm fakat 10 YTL vermek yerine o dıt sesini tercih ettim.
evt zaten a4tech mütevazi bütçelere hitap ediyor.Beni rahatsız edecek olan o dıt sesi değil oyunlarda bana arıza çıkartmasın yeter:)
mesela E+D+Q kombinasyonu çalışmıyor.USB bence işe yaramaz.
Klavyenin uyumuyla ilgili birşey bence
olabilir.bügün bakıcam bakalım burda bilgisayarcılara pek bulabileceğimi sanmıyorum ama yine de bakayım.Olmadı her zamanki gibi internetten sipariş veririm.Çanakkale küçük ve teknolojik ürünler bakımından zayıf bir şehir...