Şimdi Ara

A4 TECH X7 G800 klavye ufak bir soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben başlıktaki kalvyeyi almayı düşünüyorum.Ancak kafamı karıştıran bir soru var.Bu kalvyenin girişi PS/2 oldğundan sanırım 3 tuşa birden basıldğında bunu algılamaması ve anakarttan o iğrenç dıt dıt sesinin gelmesi söz konusu olabilir.Ben bu klavyeyi PS/2-USB dönüştürcü ile kullanırsam bu sorun ortadan kalkar mı?Ayrıca bu klavyeyi kullanan arkadaşlar izlenimlerini yazarsa çok memnun olurum.

• Ben kullanıyorumAlacağın en iyi klavyelerden biri(fiyat olarak)

3 tuş sorunu bazı tuş kombinasyonlarında oluyor.Neden öyle anlamadım bende.Bazıları sorunsuz, bazıları o dıt sesi geliyor.

Bende USB dönüştürücüyü düşündüm fakat 10 YTL vermek yerine o dıt sesini tercih ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yokistant

Ben kullanıyorumAlacağın en iyi klavyelerden biri(fiyat olarak)

3 tuş sorunu bazı tuş kombinasyonlarında oluyor.Neden öyle anlamadım bende.Bazıları sorunsuz, bazıları o dıt sesi geliyor.

Bende USB dönüştürücüyü düşündüm fakat 10 YTL vermek yerine o dıt sesini tercih ettim.

evt zaten a4tech mütevazi bütçelere hitap ediyor.Beni rahatsız edecek olan o dıt sesi değil oyunlarda bana arıza çıkartmasın yeter:)
  • mesela E+D+Q kombinasyonu çalışmıyor.USB bence işe yaramaz.

Klavyenin uyumuyla ilgili birşey bence
  • olabilir.bügün bakıcam bakalım burda bilgisayarcılara pek bulabileceğimi sanmıyorum ama yine de bakayım.Olmadı her zamanki gibi internetten sipariş veririm.Çanakkale küçük ve teknolojik ürünler bakımından zayıf bir şehir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a4 Tech x7 Mause Sorun !
    14 yıl önce açıldı
    A4 Tech Klavye Ve Mouse Ayarları?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.