Şimdi Ara

A4 Tech x7 g800 gaming keyboard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
23.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçenlerde klavyemin bozulması üzere a4tech in gamer klavyelerinden almaya karar verdim fakat piyasa 2 tane a4tech gamer klavye bunlarda da multimedia ve makro tuşları bulunmamakta. a4 techin sitesinde gördüğüm klavye ise tam aradığım gibi diyebilirim. fakat şuan türkiye de bulunmamakta. a4tech in türkiye disb. olan mascom a konu ile ilgili mail attım fakat zahmet edip bir cevap yazmadılar. sizin bu ürünün türkiyeye ne zaman geleceği hakkında bir bilginiz varmıdır acaba? çünkü fiyatı 50-60 ytl kadar olursa tam bir fp ürünü olacaktır. g15 ve revoltecin klavyeleri ile yarışabilir bir klavye gibi duruyor çünkü.

http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=2&SCID=117&MNO=X7%20G800

• Açıkçası A4tech le Logitech arasında kıyaslama kesinlikle yapamam. Zamanında aldığım a4tech klavye ve mouselar 3 ay bile dayanmadı hele bir kablosuz mouse vardı alıcıya nerdeyse dokunma mesafesine gelmeden çalışmıyordu, o sırada kullandığım logitech kablosuz mouse ile de odanın diğer ucundan kontrol edebiliyordum. 11 yıl sorunsuz çalıştıktan sonra daha geçenlerde değiştirdim o mouse'ı ve yine logitech aldım (97deki ilk bilgisayarımdan kalan tek parçaydı). Kısacası ürün kalitelerinde köklü bir değişiklik yapmadılarsa logitech in yanına bile yaklaşamazlar ve en baba gamer klavyeleri bile logitech in standart bir klavyesinin kalitesini geçemez bana kalırsa.
  • bu konuda bilgisi olan yokmu arkadaşlar??
  • katılıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: erdinnaya

Açıkçası A4tech le Logitech arasında kıyaslama kesinlikle yapamam. Zamanında aldığım a4tech klavye ve mouselar 3 ay bile dayanmadı hele bir kablosuz mouse vardı alıcıya nerdeyse dokunma mesafesine gelmeden çalışmıyordu, o sırada kullandığım logitech kablosuz mouse ile de odanın diğer ucundan kontrol edebiliyordum. 11 yıl sorunsuz çalıştıktan sonra daha geçenlerde değiştirdim o mouse'ı ve yine logitech aldım (97deki ilk bilgisayarımdan kalan tek parçaydı). Kısacası ürün kalitelerinde köklü bir değişiklik yapmadılarsa logitech in yanına bile yaklaşamazlar ve en baba gamer klavyeleri bile logitech in standart bir klavyesinin kalitesini geçemez bana kalırsa.
  • Bende aramıştım o klavyede fakat piyasada yok. Belkide distirbötüre geldi de G700 leri eritiyorlar ilk önce arasında 3 ytl fark için şimdi g800 varken g700 almaz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaD-Ry -- 5 Ocak 2008; 12:49:58 >
  • Dostum mascom distr. ama onun satışını vatan comp. tarzı firmalar yapıyor yani çıksa bile biraz bekliyeceksin ayrıca şuan vatanda g700 mevcut sadece ekstra tuşları yok tip olarak filan aynı onuda alsan memnun kalırsın

A4tech x7 serisinde çok kaliteli oneririm benim kuzenimde a4tech'in mouse'u vardı 3 ayda filan sapıttı
    Aynı mouse'u ben aldim 1 sene kullandim ama kaliteli mousepad kullanarak

Burdan ne çıkartıyoruz dikkatli kullan bakımını yap her ürün kalitelidir

Bu arada x7Klavye serisi teknolojisi hiçbir oyun klavyesinden yoktur en düşük tepkime suresi A4techdedir kalite olarak logitech'e bişi demiyorum
    Birde x7 Klavyede oyun esnasında yapışkan tuşlar tarzında bir çok saçmalık çıkıp sizi masaustune atmaz boyle bir ozellik yapmışlar

• lem daha yeni g700 aldık olacak iş mi:D 2 gündür kullanıyorum hey allahım..
    nese artık g800 gelsin onu da alırım bunu kuzene veririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a4 Tech x7 Mause Sorun !
    14 yıl önce açıldı
    A4Tech A4 Tech XL-750BH
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok güzel klavyeye benziyor
  • Ben G700'ü daha çok beğeniyorum arada birkaç macro ve media tuşları farkı var sadece
  • Logitech'le A4'ü karşılaştırmak ilginç olmuş.
    Logitech, Microsoft ...vs üst segmen ürünler.

A4 1 Lira, iken Logitech 10 Lira.
    O kadar kalite farkıda zahmet olmazsa olsun. :)

Bunun dışında A4 f/p gerçekten iyi ürünler sunuyor.
  • Microsoft asla üst segment bir ürün yapamadı yapamazda o yazılım yapmaya devam etsin

Logitech malzeme kalitesi ve teknoloji olarak daha iyi bunun peşinden Razer gelir

A4 tech x7 serisi klavyesiyle şuan itibariyle tepkime süresi olarak bütün markaları ardında bırakmıştır acı ama gerçek
  • Bu klavye dergilerde falan çok övüldü.Çıkarılıp takılabilir yumuşak/süngerimsi tuşları vs. çok hoş.

• bilgisi olan varmı arkadaşlar??
  • Biraz daha sabret tahmini 1-2 ay sonra çıkar çünkü yeni XL serisinin BF tibi mauseları gelmiş büyük ihtimal ile F modeli ilede G800 birlikte gelir dağıtımda gene mascomda gördükten 1 ay sonra olur
  • 2-3 senedir kullanıyorum a4 klavyemi sapasağlam valla 800 çıksın alıcam onu(:
    ama mouse bedava verseler almam nefret ettim ..
  • bu alet ankara'da mavi bilgisayar'da var. bugün gördüm daha. fiyat performansi ne durumdadir bilemeyeceğim fakat kesinlikle logitech gibi kaliteli duran bir alet değil. yine de belki alıcam bundan ve a4 tech in gamer mouse'undan. gerçi bakalim belki hiç almam belki almışken paraya kıyıp güzel logitechler döşenirim.
  • O tuşları kırmızı yapmanın ne anlamı varsa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

O tuşları kırmızı yapmanın ne anlamı varsa...

o tuşların üzerinde kaymayı ve terlemeyi önleyen bir kaplama var. açıkcası çok iyi olur benim klavyede de olsa super olur.

ee ne zaman gelecek bu klavye kimsenin haberi yokmu?

• haberi olan yokmu su klavyeden gelsin hemen alacağım ya
  • klavyenin yeni bir versiyonuda çıkmış.

http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=2&SCID=117&MNO=X7%20G800MU

kulaklık ve mikrofon takmak için üzerine jack koymuşlar.

bunlar ne zaman gelecek bilen yokmu????????????
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.