Şimdi Ara

A4 Tech X-750F Mouse içine 23 g lık demir vidalanmış ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçende A4 Tech X-750F mouse'umun içini açtım , üst kapağın içine bi baktım yukarı bi demir vidalanmış , kapak kapalıyken hiç bi yere deymiyor ve buna giden bi bağlantı falanda yok. Bende çıkarttım bayaa bi ağırlık fark etti. 23 g diyo ama çok fark ediyo. Neden koymuşlardır acaba ?

Ayrıca Mouse'un 3 x ateş etme butonundan rahatsız olanlar mouse u 2 vidadan açıp içinde tutan noktayı yukarı ittirerek çıkartabilirler. Ben rahatsız olmuştum tik olmaya başlamıştı durmadan basıyodum ve hiç bi işe yaramıyodu bende çıkarttım.

• Mouse dengede tutmak için konulmuş sanırım.Belliki rahat etmişsin ne mutlu sana.
  • valla arkadaşım ben değil o ağırlıktan kurtulmak o ağırlığı artırmak istiyorum bu mümkünmü acaba bana hafif geliyor mause şöle bi 15-20 gr daha ağırlık koymalılarmış bence
  • garanti dışı kaldı ama...
    ayrıca zaten fazla hafif bence denge eiçin konulmuş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibraxi

garanti dışı kaldı ama...
    ayrıca zaten fazla hafif bence denge eiçin konulmuş...

Garanti dışı kaldığını nerden biliyosun ? İçine tekrardan takılabilir. Vidaların üstünü kapatan bişi yoktu. Hiç bi şekilde anlaşılamaz bence.
  • eğer rahatladıysan sorun yok.Yalnız kimisi hafif dio kimisi ağır ne biçim mouse bu ya...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.