Arkadaşlar geçende A4 Tech X-750F mouse'umun içini açtım , üst kapağın içine bi baktım yukarı bi demir vidalanmış , kapak kapalıyken hiç bi yere deymiyor ve buna giden bi bağlantı falanda yok. Bende çıkarttım bayaa bi ağırlık fark etti. 23 g diyo ama çok fark ediyo. Neden koymuşlardır acaba ?
Ayrıca Mouse'un 3 x ateş etme butonundan rahatsız olanlar mouse u 2 vidadan açıp içinde tutan noktayı yukarı ittirerek çıkartabilirler. Ben rahatsız olmuştum tik olmaya başlamıştı durmadan basıyodum ve hiç bi işe yaramıyodu bende çıkarttım.
Mouse dengede tutmak için konulmuş sanırım.Belliki rahat etmişsin ne mutlu sana.
valla arkadaşım ben değil o ağırlıktan kurtulmak o ağırlığı artırmak istiyorum bu mümkünmü acaba bana hafif geliyor mause şöle bi 15-20 gr daha ağırlık koymalılarmış bence
garanti dışı kaldı ama... ayrıca zaten fazla hafif bence denge eiçin konulmuş...
quote:
Orjinalden alıntı: ibraxi
garanti dışı kaldı ama... ayrıca zaten fazla hafif bence denge eiçin konulmuş...
Garanti dışı kaldığını nerden biliyosun ? İçine tekrardan takılabilir. Vidaların üstünü kapatan bişi yoktu. Hiç bi şekilde anlaşılamaz bence.
eğer rahatladıysan sorun yok.Yalnız kimisi hafif dio kimisi ağır ne biçim mouse bu ya...