Şimdi Ara

a4 tech tekerlek çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar a4techx7 farem vardı bozulmuştu servise verdim 2 hafta sonra gelir dediler.

ben de arkadaşran geçici bir mouse alıdm. a4 tech ilk optic modeli.

http://image.arukereso.hu/mid/5648772.jpg

mouse ps2 hareket edioyr fakat tekerleği çalışmıyor. neden olabilir? arkadaşta çalışıyordu.

bu arada tekerleğe tıklayınca scroll simgesi çıkıyor. yuvarlak bir şey.

win xp kullanıyorum.

• bu ürünü servise vermeye utanır insan at gitsin 5 dolarlık mouse al yeni bi tane onlamı ugrasacan
  • tekerleğin mekanizmaı bozulmuştur..

at gitsin
  • 10 ytl satışım var hocam bu farenin servise kargo fln filan zaten sana bi sürü masraf daha kaliteli bi mouse almanı öneririm. servisle uğraşılmaz
  • arkadaslar oyle demeyin yane 5 doları hanginiz çöpe atar yane ???
  • arkadas sende çöpe atma oyuncak fare olarak bi cocuuga hediye et. yada scrolundan normal tekerlekli bi araba yap cocuuga ver oda olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cevahirkomit

arkadas sende çöpe atma oyuncak fare olarak bi cocuuga hediye et. yada scrolundan normal tekerlekli bi araba yap cocuuga ver oda olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a4 Tech x7 Mause Sorun !
    14 yıl önce açıldı
    A4 Tech Klavye Ve Mouse Ayarları?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya niye atıyım bir hafta sonra farem gelecek zaten. alla ala arkadaşta çalışıyordu ondan sordum zaten.
  • Siz arkadaşı yanlış anlamışsınız sanırım.Resimdeki mouse onarıma gönderdiği kendi mouse'u değil sanırım.Arkadaşından ödünç aldığı mouse
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilish_

Siz arkadaşı yanlış anlamışsınız sanırım.Resimdeki mouse onarıma gönderdiği kendi mouse'u değil sanırım.Arkadaşından ödünç aldığı mouse

oh be anlayan çıktı.

servise gönderdiğim mouse bu değil. geçici olarak aldığım mouse bu.

mousem gelene kadar idare edecem de tekerleksiz yapılmıyor be...

başka bir mouse alsam 5 gün sonra tekrar atacam. ne yapacam ben yav acayip ikilemde kaldım.

• Arkadaşım vallahi 3-4 gün için 5 dolarlık mouse almamakta haklısın.Parayı sokaktan toplamıyoruz sonuçta.Benim de laser mouse'um bozulmuştu eski toplu mouse'mu tamir ettim onu kullanıyorum şu an.Bence sen de denemelisin.Al tornavidayı eline aç içini kurcala sağını solunu
  • arkadaşın pc sen laptop mu kullanıyorsun, yani arkadaştan aldığım mousenin scroll tuşu çalışmıyor demişsin, arkadaşının bilgisayarı pc senin laptop ise öyle bir sonuç çıkabiliyor, mouse bozuk değildir.
  • hayır benim de masaüstü. arkadasin da masaüstü.
  • kardeş o zaman 3-5 gün için gidip mouse alma, bekle biraz idare et,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.