ya niye atıyım bir hafta sonra farem gelecek zaten. alla ala arkadaşta çalışıyordu ondan sordum zaten.
Siz arkadaşı yanlış anlamışsınız sanırım.Resimdeki mouse onarıma gönderdiği kendi mouse'u değil sanırım.Arkadaşından ödünç aldığı mouse
quote:
Orjinalden alıntı: devilish_
Siz arkadaşı yanlış anlamışsınız sanırım.Resimdeki mouse onarıma gönderdiği kendi mouse'u değil sanırım.Arkadaşından ödünç aldığı mouse
oh be anlayan çıktı.
servise gönderdiğim mouse bu değil. geçici olarak aldığım mouse bu.
mousem gelene kadar idare edecem de tekerleksiz yapılmıyor be...
başka bir mouse alsam 5 gün sonra tekrar atacam. ne yapacam ben yav acayip ikilemde kaldım.
Arkadaşım vallahi 3-4 gün için 5 dolarlık mouse almamakta haklısın.Parayı sokaktan toplamıyoruz sonuçta.Benim de laser mouse'um bozulmuştu eski toplu mouse'mu tamir ettim onu kullanıyorum şu an.Bence sen de denemelisin.Al tornavidayı eline aç içini kurcala sağını solunu
arkadaşın pc sen laptop mu kullanıyorsun, yani arkadaştan aldığım mousenin scroll tuşu çalışmıyor demişsin, arkadaşının bilgisayarı pc senin laptop ise öyle bir sonuç çıkabiliyor, mouse bozuk değildir.
hayır benim de masaüstü. arkadasin da masaüstü.
kardeş o zaman 3-5 gün için gidip mouse alma, bekle biraz idare et,
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme