Şimdi Ara

A4 TECH PK 635-M Webcam Kurulum Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce açılmış bir konuya mesaj attım ama konu yanlış yerde olduğu için fazla dikkat çekmiyor orada.
    Öncelikle yaşadığım sorunla ilgili olabileceğini düşündüğüm şeyleri söyleyeyim;
    İşletim sistemim Windows Xp Professional Service Pack 2
    Aylar önce temiz bir windows kurup güncelleştirmeleri yaptıktan sonra herhanbi bir sürücü, program v.s. kurmadan Acronis'le image ini almıştım, daha sonra format atmak kolay olsun diye. Uzun bir zaman webcam olarak piranha kullandım. Sonra o webcami bir arkadaşıma verdim, kendime A4 tech Pk 635-M aldım. Onu da sürücüsünü sorunsuz kurarak bir süre kullandım. En son 2 hafta kadar önce işletim sistemim hantallaşmaya, hata vermeye v.s. başlayınca Acronisten image i geri yükledim. Ama yeniden A4 techin sürücüsünü yüklemeye kalkıştığımda aşağıdaki sorunla karşılaştım:

Bu arada usb cihazlarının nasıl tanıtıcılağını biliyorum. Yani önce programı kurup daha sonra usb ye takıyorum kamerayı.
    Usb de herhanbi bir sorun yok. Kamerayı tanıyor ama sürücüsünü bir türlü yükleyemiyorum.
    Sürücüyü orjinal cd sinden yüklüyorum. A4 techin sitesindeki güncel sürücüyü ya da forumlarda verilen diğer sürücüleri de denedim ama değişen birşey olmadı.
    Bu sorunu genelde vistaya geçen kullanıcılar yaşıyormuş ama benim işletim sistemim halen Xp. Tahminimce microsoftun son yaptığı güncelleştirmelerden kaynaklanıyor ama hangi güncelleştirme olduğunu kestiremiyorum. Tabi sorun çok farklı da olabilir.
    Yardımlarınızı bekliyorum, final dönemim olduğu için çok fazla oturamıyorum bilgisayarın başına. Geç verdiğim cevaplar için kusura bakmayın..

• Kameranızı takıp tanıtın cd istemez otomatik kurarsa tamam.. cd isterse cd yi takın devam edin...

Birde bu şekilde tekrar deneyin...
  • Değişen birşey olmuyor. Aynı hatayı veriyor gene..
  • Dostum aynı sorun bende vardı dün tanıttım . USB'yi taktım başta sonra ileri ileri dedim . Aygıtınız normal çalışmayabilir dedi sonra cd'yi taktım yükledim bu sefer de tanıtmıştım ama göstermiyordu . Sonra USB'yi takıp çıkardım oldu .
  • Valla ben bir türlü yapamadım. Sürücüyü yüklerken ekran görüntüsünde verdiğim hatayı veriyor. Tamam diyince ilgili dosyaları bulamıyor cd içinden çünkü cd içinde olmayan dosyalar istiyor. Tahminim windows başta yanlış yapılandırıyor ama bunu nasıl önlücem bilemiyorum.
  • CD'den alınmış PK635 Windows XP Driverı sorununuzu çözecektir.
    http://repidshare.com/files/55753990/pk635.rar.html
    "Linkteki (repid) kısmındaki (e) yi (a) yapin."
  • Teşekkür ederim ama bendeki zaten orjinal cdsi. A4 ün sitesindeki dahil bütün sürücüleri denedim olmuyor. Sorun sürücüde değil

saatler sonra gelen edit:

Eureka! Yapabildim sonunda. Aynı sorundan müzdarip insanlara bilgi olması adına:

Yukarıdaki hatayı aldıktan sonra tamam diyorsunuz. Sonra

Yukarıdaki gibi istedikleri dosyaları tek tek cd içinden gösterirseniz manual olarak yüklenebiliyor sürücü...
    Daha önce de bunu denemiştim elbet ama 3-4 dosyayı manuel olarak yükledikten sonra cd içinde olmayan bir dosya istemişti bu sefer öyle olmadı. Değişen ne oldu derseniz arada güncelleştirmeyle gelen Xp service pack 3 ü yükledim. Onunla alakası var mıdır bilemem. Windowsun absurt işleri işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychedeliczade -- 10 Haziran 2008; 20:24:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a4 Tech x7 Mause Sorun !
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.