Şimdi Ara

a4 tech pk 635 aldım. kamera budur arkadaslar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
19.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hepsi burada dan aşağıdaki cam i aldım ama 635M yerine 635 göndermiş olabilirlermi çünkü mikrofonu var gözüküyo ama bir türlü çalıştıramadım lütfen yardımcı olun hakkari yüksekovadayım
    değiştirmeye kalkarsam epey sürecek yardımcı olun

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1065&productid=bd48919
  • bende a4 pk 635 kullanıyorum.Bir kaç yıl önce almıştım.hiç bir problem yaşamadım görüntü çok net.Kuzenim geçen hafta logitech aldı 51 ytl vermiş görüntü berbat...pk 635
  • CAMERAYI ALDIM SÜPER GÖRÜNTÜ VAR. EVT 1,3 MP.
  • kuzenin logitech in 51 ytl ye kamerasını aldı pk 635 in yanına bile gelmez.
    Pk 635 in bence performansı/fiyat süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: vurucu

hepsi burada dan aşağıdaki cam i aldım ama 635M yerine 635 göndermiş olabilirlermi çünkü mikrofonu var gözüküyo ama bir türlü çalıştıramadım lütfen yardımcı olun hakkari yüksekovadayım
    değiştirmeye kalkarsam epey sürecek yardımcı olun

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1065&productid=bd48919

mikrofonlu modellerde usb kablosunun yanında mikrofon için bizir jak olması gerekiyor. Bu jakı bilgisayarınızın mikrofon girişine takmanız gerekiyor.

• Ben de pk633 almayı düşünüyorum mikrofonlu olduğu için. Ama masaüstünde rahat kullanılır mı bilmiyorum Çünkü mandallı. Bi de ilerde vista yüklersem uyumlu olur mu?
    Burdaki fiyat bayağı uygun.

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.032.1174.0011
  • Arkadaşlar webcam a4 tech pk635 kurulum cdsi kayıbedenler burda bulabilirsin.sorun çıkmaz. www.programtr.org/News-file-article-sid-313.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aras70 -- 11 Ocak 2008; 2:47:20 >
  • webcam olarak digital sony kameramı kullanmaktayım ama onceden webcam olarak apache kullandım apache nin üstüne webcam tanımam
  • Evet A4 Tech 635M Tek Gecerim Bulamadıysan Kesinlikle Ona Yakın Fiyatı Uygun Apache Alacaksın
  • 2 adet kamera alacağım biri dizüstü için, diğeri masaüstünde kullanılacak, ortam karanlık(eski kameranın ledleri hep yanıyor)

herkes bu kamerayı tavsiye etmiş ve çok güzel yorumlar yazmışlar, masaüstü için bunu almaya çalışacağım, dizüstü için bir kamera daha arıyorum bu kameranın dizüstü ekranına takılabilme yeri var mı veya tavsiye edebileceğiniz başka bir kamera var mı?

elimde 15YTL ye carrefourdan aldığım bir kamera var ama ortamı puslu gösteriyor, değiştirme kararı aldım, ablam da bir kamera istiyor, 100YTL lik kameralara uçmak istemiyorum ama bulanık görüntülerle de uğraşmak istemiyorum, hangi ürünleri tavsiye edersiniz

Saygılarımla
  • bu kameradan bende de var vp eye programı lazım arkadaşlar olan var mı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterorion -- 17 Şubat 2008; 7:05:27 >
  • 1280 X 1024 piksel ile 640*480 piksel özellikli cam arasındaki fark nedir?

Daha doğrusu ben bilgisayarda daha büyük görüntü istiyorum.Bunun için hangisini tercih etmeliyim
  • a4 tech pk7ma ...cok memnunum...
  • Selam arkadaşlar.

Ben de PK-635 modelini aldım. Kurulumunu yaptım, Windows'ta sorunsuz çalışıyordu. Msn'i açtım, kamerayı görmedi. Simgesi çıkmadı, kamera ayarlarından baktım görmüyor. Windows'u yeniden başlattıım, bu kez Windows'ta görmüyor. Tekrar kaldırıp kurmayı denedim, Windows algılamadı bile. Şu an kuramadım kamerayı, kullanamıyorum. Yardım edebilecek arkadaşlar vardır muhakkak, neyi yanlış yapıyorum acaba.
  • Yok mu bilgi verebilcek birisi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: canio

Selam arkadaşlar.

Ben de PK-635 modelini aldım. Kurulumunu yaptım, Windows'ta sorunsuz çalışıyordu. Msn'i açtım, kamerayı görmedi. Simgesi çıkmadı, kamera ayarlarından baktım görmüyor. Windows'u yeniden başlattıım, bu kez Windows'ta görmüyor. Tekrar kaldırıp kurmayı denedim, Windows algılamadı bile. Şu an kuramadım kamerayı, kullanamıyorum. Yardım edebilecek arkadaşlar vardır muhakkak, neyi yanlış yapıyorum acaba.

bilgisayarım atıkladiğında en altta a4 kamara yazar oraya tıkladığında görüntü varsa msn dede alırsın.yoksa sil yeniden yükle
  • iyi görünüyor
  • yaw bu model mandal gibi laptop ekranına takılabiliyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.