Şimdi Ara

a4 tech pk 635 aldım. kamera budur arkadaslar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
19.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir de, bu ürün için ne dersiniz?

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=11367&categoryId=1051&path=1000:1051&ref=007.1
  • gece resimleride cekdim arkadaslar kulandıgım ampul normal 60 lık ampül. bunlarıda koyuyorum buraya. umarım yardımcı olabilirim.

a4 tech pk  635 aldım. kamera budur arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetera -- 15 Ağustos 2007; 22:38:09 >

• sanırım 636 mikrofonlu olan model. 635 den farkı mikrofonu olması diye düsünüyorum. ama ben 635 kulandıgım icin yanlıs bilgi vermiş olmak istemem. cekdigim fotograflar 635 in fotoları.

quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Gece için de resim alabilir miyiz?

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=11367&categoryId=1051&path=1000:1051&ref=007.1

• pk-635 güzeldir dostum yerınde secım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Gece için de resim alabilir miyiz?

www.btmarket.com da inanamıcaksın ama 6$ daha ucuz

http://www.btmarket.com/index.php?page=ayrinti&p_id=ICA-PK636MA&&kelime_ara=PK636MA

• Merhaba,
    Bu kameradan ben de almış durumdayım arkadaşlar, son derece memnundum.
    taa ki dün gece 2-3 tane ölü pixel yakalayana kadar.
    Karanlıkta 2-3 tane ölü pixel gözüküyor. acaip gıcık etti beni. bu garanti kapsamına giriyor mu?
    yada gece olması normal mi. napmak gerekir ne öneriyorsunuz?
    Teşekkürler
  • bende uzun zamandır kullanıyorum bu cami memnunum da acaba vistaya uyumlu mu ?? vista ya geçipte webcam almayalım yeniden
  • arkadaslar ben bu kameradan kullanıorum ...ama msn den vıdeolu ve seslı yaptıgım gorusmelerde goruntu takılarak ılerlıor ...
    net lımıter dan yaptıgım kontrollerde download hızı 8 upload hızı 10 kb ı gecmıor...

fakat benım ınternet hızım 1mbit ... ve ınternetı benden baskası kullanmıor
    neden bole takılıor acaba orenebılır mıyım ??

fakat msn kullanmadan actıgım zaman kamerayı goruntu gayet akıcı bır sekılde ılerlıor
    aynı sey sestede nıspeten gecerlı ..sesler de kesık kesık gelıor
    ne gıbı bır problem olabılır

ustadlarımdan yardım beklıorum

saygılar...
  • arkadaşlar pk-635M aldım. kurdum.bilgisayara tanıttım.
    ama çalışmıyo
    şu uyarıyı veriyor:
    Denetleyicinin bu wap cam için kuullanabileceği yeterli bant genişliği yok..
    bilgisayarım..
    p4 1,5 xp yüklü
    64 mb ekran kartı
    ne yapmalıyım?
  • zafer herhalde kameran en az 512 MB ı destekliyordur. Bu yüzden o hatayı alıyorsun galiba.
  • A4 TECH PK 130 MG 1 3 MP WEBCAM almak istiyorum. Bu da iyi midir arkadaşlar? Herhalde 635 in üst modellerinden.

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125270122&CS_Category=_SBA_664_1662_608_2058&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_WEBCAM664
  • ama klavuzda böyle birşey yok
    tek şart minumum pentium 166 mhz işlemci diyo. başka bişey yok
  • kutunun üzerinde falan yazmıyor mu 512 MB görüntü kartı diye falan
  • Ben uzun süredir kullanıyorum. Gece sadece monitörün ışığı ile bile cam gibi görüntü alıyorum. O derece, fotoğraflara bakıp aldanmayın. Video chat'te gerçekten çok kaliteli.
  • şimdi webcam lerin amacı adı üstünde net te görüntülü chat içindir. Onun için bana göre yok 1.3 MP imiş yok 5 MP imiş (ki zaten çoğu yalan), ya da 640*460 de 30 fps görüntü yakalıyormuş gereksiz. Eğer bu özellikleri kullanmayacaksan pk 635 kesinlikle mükemmel görüntü kalitesi ve karanlıktaki (gece florasan altı değil, baya ışıksız ortam) performansı ile yeterli olacaktır.
  • Arkadaşım Selam,
    Senin tavsiyen üzerine A4 Tech PK 635M kamera aldım. Yazılımı kurdum ve masaüstünde HAmcap, Zoom ve VP-EYE kısa yolları oluştu. Kameradan sadece HAmcap programından görüntü alabiliyorum. Fakat görüntü kalitesi iyi değil ve çok yavaş. Elimi kaldırıyorum yaklaşık 2 saniye sonra görüntüde görülüyor. Bu na karşılık windows açılışında başlayan VP_Eye control panelden görüntü alamıyorum. Makinem P3 1200 ekran kartım His Excalibur 9600XT ve 1 GB ram var. Windows XP Pro kullanıyorum. Ben bişeyleri yalnışmı yaptım yoksa atladığım bir yer mi var. Lütfen yardım edin.

• sen buna iyi diyosan benim dandik piranha yı görünce küçük dilini yutarsın.
  • Arkadaşım yalnış anlamışsın ben iyi demiyorum görüntü kötü üstelik çok yavaş. Belki ben bir hata yapmış olabilirim diye Cetera rumuzlu arkadaşa yazdım.
  • beyler pk635 mi yoksa pk636 mı? ne fark var arada microfon dısında?
    ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.