Şimdi Ara

A4 Tech KD-600L İNCELEME [Mavi Led Aydınlatmalı] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
5
Favori
12.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

Bu klavyeyi satın almak istiyorum. Nerede bulabilirim acaba?

http://bit.ly/MjPjVl

Allah razı olsun ya senden. Nasıl da benim aklıma gelmez gugıl amca'da arama yapmak. Sorması ayıp yaş kaç evladım?

• Merhaba. Bana da klavye ve mouse lazım. Ama mouse un çok çok önemi yok. Yani olsa da olur olmasa da.
    Bu arada kablosuz istiyordum ve A4tech 9200f modelini beğenmiştim. Ayrıca bana DPI ı yüksek bir mouse gerektiği için
    ve bu mouse'un da 2000DPI ı olduğu için ikisini de tek USB den bağlayacağımdan dolayı çok kararlıydım.

Yalnız yazı yazarken rahat olması benim için çok önemli. Oyun oynamıyorum. Esasında oynuyorum ama şu eski Atari oyunlarını.
    Onda da zaten 2 tane zebellah gibi konsol kolum var.

Neyse. Sonra bu 600L modelini gördüm ve tuşları bana sanki notebooklardaki çiklet klavye gibi geldi. Ben de onları çok severim ve rahat yazarım
    ama biraz tuşlar küçüktür. Bunda ise hem tuşlar büyük hem de çiklet gibi görünüyor.

Sormak istediğim şu: Kullanan arkadaş yanıtlarsa sevinirim.

Klavyenin tuşları notebooklardaki gibi çiklet klavye mi? Yazımı onlar gibi rahat mı ?

Klavyeyi aldıktan sonra tuşlarında sertleşme veya yazmada zorlanma oldu mu? Yani ilk aldığın günkü gibi mi yoksa tuşlar sertleşti mi?

Bir de resimlerine baktım ama Hesap Makinesi tuşunu göremedim. Sanırım yok. Özelleştirilebilme den bahsetmişsiniz de. Yukarıdaki kullanılmayan Media Player tuşu gibi bir tuşu hesap makinesi olarak falan ayarlayabiliyor muyuz?

Şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

Merhaba. Bana da klavye ve mouse lazım. Ama mouse un çok çok önemi yok. Yani olsa da olur olmasa da.
    Bu arada kablosuz istiyordum ve A4tech 9200f modelini beğenmiştim. Ayrıca bana DPI ı yüksek bir mouse gerektiği için
    ve bu mouse'un da 2000DPI ı olduğu için ikisini de tek USB den bağlayacağımdan dolayı çok kararlıydım.

Yalnız yazı yazarken rahat olması benim için çok önemli. Oyun oynamıyorum. Esasında oynuyorum ama şu eski Atari oyunlarını.
    Onda da zaten 2 tane zebellah gibi konsol kolum var.

Neyse. Sonra bu 600L modelini gördüm ve tuşları bana sanki notebooklardaki çiklet klavye gibi geldi. Ben de onları çok severim ve rahat yazarım
    ama biraz tuşlar küçüktür. Bunda ise hem tuşlar büyük hem de çiklet gibi görünüyor.

Sormak istediğim şu: Kullanan arkadaş yanıtlarsa sevinirim.

Klavyenin tuşları notebooklardaki gibi çiklet klavye mi? Yazımı onlar gibi rahat mı ?

Klavyeyi aldıktan sonra tuşlarında sertleşme veya yazmada zorlanma oldu mu? Yani ilk aldığın günkü gibi mi yoksa tuşlar sertleşti mi?

Bir de resimlerine baktım ama Hesap Makinesi tuşunu göremedim. Sanırım yok. Özelleştirilebilme den bahsetmişsiniz de. Yukarıdaki kullanılmayan Media Player tuşu gibi bir tuşu hesap makinesi olarak falan ayarlayabiliyor muyuz?

Şimdiden teşekkürler...

hocam çiklet dediğiniz düz tuşarlsa evet bu klavyenin tuşları düz. ben de zaten bu klavyeyi laptop klavyesine alıştığım için tercih ettim, hem ince hem düz tuşlu.

herhangi bir sertleşme zorlama durumu da olmadı.

nümerik klavye mevcut.

özelleştirme evet yapabiliyorsunuz ama windows üzerinden ayarlama yapmanız gerekiyor, klavyenin özel bir yazılımı yok bunun için.

• geceleri için ideal tuşa bakmakdan bıkan kişilere birebir :)
  • Yabancı bir yorumda 8 ay kullanımdan sonra ışıkta hiç, karanlıkta ise çok zor görülebildiğini söylemiş birisi, bu da ya ışık azaldı, ya da tuşlar basa basa ışık iletkenliğini kaybetti demektir. Bu konuda kullanan arkadaşlardan görüş rica ediyorum.

3 yıldır Creativ Spectra kullanıyorum, gayet memnundum, ama artık bazı tuşlar hiç görünmemeye başladı, tam KD600L almaya karar vermiştim ki sözünü ettiğim yorum miğdemi bulandırdı, 8 ay çok yetersiz bir zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

Yabancı bir yorumda 8 ay kullanımdan sonra ışıkta hiç, karanlıkta ise çok zor görülebildiğini söylemiş birisi, bu da ya ışık azaldı, ya da tuşlar basa basa ışık iletkenliğini kaybetti demektir. Bu konuda kullanan arkadaşlardan görüş rica ediyorum.

3 yıldır Creativ Spectra kullanıyorum, gayet memnundum, ama artık bazı tuşlar hiç görünmemeye başladı, tam KD600L almaya karar vermiştim ki sözünü ettiğim yorum miğdemi bulandırdı, 8 ay çok yetersiz bir zaman.

Hocam sirf sizin icin zifiri karanlikta şu foto.yu çektim, umarim bir fikir verir. 29 şubattan beri kullaniyorum, tam da 8 ay olmuş:)

A4 Tech KD-600L İNCELEME [Mavi Led Aydınlatmalı]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Foto icin tesekkurler. Bastan beri oylemiydi, yani imalattan boyle mi cikmis bilmem, ama bazi karakterler daha soluk gozukuyor, bazilarinda da (A, M, K gibi) bir bolum soluk gozukuyor. Ilk aldiginizda cektiginiz bir baska foto var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motan -- 3 Ekim 2012; 0:32:55 >
  • quote:

Foto icin tesekkurler. Bastan beri oylemiydi, yani imalattan boyle mi cikmis bilmem, ama bazi karakterler daha soluk gozukuyor, bazilarinda da (A, M, K gibi) bir bolum soluk gozukuyor. Ilk aldiginizda cektiginiz bir baska foto var mi?

Hocam fotograf tam yansitmiyo olabilir cunku cepten yukledim kalite nasil bilmiyorum onun etkisi olabilir ayrica klavye aşırı kirli en buyuk etken o. Ben kesinlikle kullanirken bir fark gormedim. Aksam gidince tekrar inceler yazarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geceleri ışıklı klavyede yazı yazması çok güzel 40 lira civarına satılıyor(http://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-a4-tech-kd-600l-fiyati,588465.html ) internette bu fiyatada sanıyorum daha iyisi yok,inceleme için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

Foto icin tesekkurler. Bastan beri oylemiydi, yani imalattan boyle mi cikmis bilmem, ama bazi karakterler daha soluk gozukuyor, bazilarinda da (A, M, K gibi) bir bolum soluk gozukuyor. Ilk aldiginizda cektiginiz bir baska foto var mi?

Hocam fotograf tam yansitmiyo olabilir cunku cepten yukledim kalite nasil bilmiyorum onun etkisi olabilir ayrica klavye aşırı kirli en buyuk etken o. Ben kesinlikle kullanirken bir fark gormedim. Aksam gidince tekrar inceler yazarim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden al�nt�: what_tha

Hocam fotograf tam yansitmiyo olabilir cunku cepten yukledim kalite nasil bilmiyorum onun etkisi olabilir ayrica klavye a��r� kirli en buyuk etken o. Ben kesinlikle kullanirken bir fark gormedim. Aksam gidince tekrar inceler yazarim.

Yardiminiz icin tesekkur ederim. Anlamaya calistigim sey, acaba kisa zamanda bozulma oluyor mu? Spectra 2,5 yil kadar hic hatasiz calisti, sonra bozulmalar basladi ki ucuz bir klavye icin iyi sonuc.

• Ürün güzel tavsiye ederim ince ve hafif olması daha bi güzellik katıyor
  • internet kafe işletiyorum 5 ay kullanıldıktan sonra bütün klavyelerin s harfi silindi acaba yedek tuşlarını filan biyerden bulmak mümkünmüdür
  • quote:

Orijinalden alıntı: kers

internet kafe işletiyorum 5 ay kullanıldıktan sonra bütün klavyelerin s harfi silindi acaba yedek tuşlarını filan biyerden bulmak mümkünmüdür

sticker setleri var kadıkoyde görmüştüm işinize yarayabilir.

Bende ışıklı bir klavye arıyorum. diğer oyuncu klavyeleri biraz tuzlu gerek yok butür markalardan genel anlamda memnun sayılmam a4tech daha once bir kaç ayda pert olmustu idarelik everest aldım onunda tusları cok sert. Emin olamadım acıkcası. birde bunun tuşları mat laptobum gibi zamanla parlamasını istemem en sinir olduğum şey ne yapsak acaba :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oknglr -- 23 Ekim 2012; 18:26:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

quote:

internet kafe işletiyorum 5 ay kullanıldıktan sonra bütün klavyelerin s harfi silindi acaba yedek tuşlarını filan biyerden bulmak mümkünmüdür

Bende ışıklı bir klavye arıyorum. diğer oyuncu klavyeleri biraz tuzlu gerek yok butür markalardan genel anlamda memnun sayılmam a4tech daha once bir kaç ayda pert olmustu idarelik everest aldım onunda tusları cok sert. Emin olamadım acıkcası. birde bunun tuşları mat laptobum gibi zamanla parlamasını istemem en sinir olduğum şey ne yapsak acaba :D

teşekkürler ama üzerine sticker yapıştırırsak ledli kalvyenin ne anlamı kalır

• quote:

quote:

quote:

tabi orası doğru onu düşünmedim ama belki harf kısımları şeffaf olanlarıda vardır bilemiyorum ayrıca silinmesi cokta onemli değil gibi sonucta adamlar oyun oynuyor elleri alıskındır hangi harf nerede :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

tabi orası doğru onu düşünmedim ama belki harf kısımları şeffaf olanlarıda vardır bilemiyorum ayrıca silinmesi cokta onemli değil gibi sonucta adamlar oyun oynuyor elleri alıskındır hangi harf nerede :D

saturnde 600 ve 800 modelleri var 49 tl

ikiside ışıklı multimedya tuşları biri yanda diğeri üste

• Next/preview tuşu olmadıktan sonra neyleyim multimedia klavyeyi...
    Valla şu iki tuş olsa hemen alacaktım, fiyatı da uygunmuş.
    İnceleme için teşekkürler.
  • Arkadaşlar bu klavyeyi Win 8 ile kullanan var mı? Sorunsuz çalışıyor mu?..
  • Usb kablosu kaç metre?
  • Beyler 800 ü nereden satın alabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.