Şimdi Ara

A4 Tech Bloody B120 vs Trust GXT 280 LED Illuminated

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar başlıktan anladıgınız üzere bu klavyeler arasında kararsız kaldım hangisi alınır ?

3 farklı aydınlatma
    1 - Trust GXT 280 LED Illuminated ( orjinal sitesi)

tek aydınlatma
    2 - A4 Tech Bloody B120 ( orjinal sitesi)

tavsiye ettigniz baska klavye varsa fikirlere acıgım arkadaslar bu fiyat kategorisinde

teşekkürler.

not : TRUST marka olanı aldım arkadaşlar, 3 farklı aydınlatma ve media key lerden ( ses aç kapa cart curt ) sebep bunu seçtim ilk TRUST deneyimim olucak,
    daha önce A4TECH marka mause kullandım X7 (xl-755bk) modelini 3 senedir kullanıyorum 150 kere yere düşmüştür hala taş gibi :D dipnot düşeyim dedim

istek üzerine birkaç şipşak resim

bilgisayar siparişim daha gelmedi o yüzden daha tam kullanamadım ama ilk aldıgımda laptopda denedim sora koydum kenara
    tuş sesi normalin altında onu söyleyebilirim, resimledekilerden daha şık duruyo emin olabilirsiniz gece çekimi tam göstermedi aslında şipşak çektim biraz.

son olarak soldan sağa multimedya tuş fonksiyonlarını söyleyeyim

1. tuş bilgisayarıma girer (sürücülerin olduğu yer)
    2. tuş tarayıcınızın anasayfası,klasik Home tuşu yani
    3. tuşa bastığınızda e posta mail
    4. tuş klavyenin 3 farklı ışığını açar (yeşil,kırmızı,sarı)
    5. tuş link bar
    6. tuş sık kullanılanlar
    7. tuş klavyenin ışık parlaklık ayarı
    8. mute , 9. ses kıs 10. ses aç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ritchie88 -- 29 Aralık 2014; 21:41:51 >

• 2.yi al daha iyi hem guvenilir marka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    türkçe olmayısı sorun oluyor mu kullanmadım hiç, ş,ç,i tusları yok
  • ritchie88 kullanıcısına yanıt
    Zalman oldukca güzel duruyor. Zalmanda durum nedir bilmiyorum ama A4 ve trustın burada satılan modellerinde Türkçe karakterler var. Sitelerde genellikle ingilizce görseller kullanıldığı için yanıltıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • walla hocam az önce hızlıal dan trustu aldım 3 farklı renk aydınlatma media tusları beni cezbetti fiyatı da indirimde (69 tl) olunca aldım hemen.
    Hocam o zaman bize hayırlı olsun demek düşer. Elinize geçtiğinde görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. Benimde dikkatimi çeken bir ürün ama zalmandan haberim yoktu eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdünüz

• karpuz kabuğu iyiye işarettir hocam :D bu arada kasan güzelmiş eski ama güzel penceresi falan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • leogregory kullanıcısına yanıt
    evet kardeşim, bu siteye de baktım ama ben hızlıal'dan aldım, çünkü bu 8 tl kargo istedi hızlı al 5 tl istedi :) orda da türkçe yazıyordu, inşallah öyle olur üzülürüm sonra :)
    Sağol iyidir hoşturda eşşek ölüsü gibi ağır. Adamın belini sakatlıyacak cinsten. Toz temizliği için balkona falan götürmek tam bir işkence. Çok acil durumlar dışında yerinden oynatmıyorum pek.

• harbiden eşşek gibiymiş, bunların altına seyyar tekerlikli birşey koykuyolar tahtadan ondan bulursan işine cok yarar
    Ürün geldikten sonra gözlemlerinizi yazarsanız sevinirim. Hatta resim çok makbule geçer Bende yakında alacağım ledli rahat bir klavye max 100-110 vermeyi düşünüyorum.
  • gelsin resimli atarım
  • resim isteriz :)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resim
  • resim eklendi arkadaşlar
  • E.Cullen E kullanıcısına yanıt
    eklendi
  • teşekkürler ya logitech g105 yada trust gxt280 alacağım.
  • multimedya tuşlarını seviyorsan olmazsa olmaz diyorsan bu fiyat aralıgında bulamazsın piyasada 69 tl kampanyalı su anda bence özelliklerine göre hiçbirşey.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.